Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

też nie łapię się pod twoje kryteria :p

przez wszystkie lata które pracuje, zawsze sam sobie robiłem śniadanie do pracy (1 raz robiła zona - nawet pamiętam kiedy :p)

Jednoczesnie zdaję sobie sprawę, że jestem tylko wyjątkiem potwierdzającym regułę - ale to jest wasza wina, zdajecie sobie sprawe??

tymczasowy, a kto dba, żebyś co wieczór nie żłopał piwska, szedł wcześniej spać, zamiast mecze do północy oglądać, ruszył tyłek z domu na spacer na świeżym powietrzu, jadł regularnie, badał się i chodził do lekarza, jak coś dolega? No bo u mnie dbam o to ja ;). Choć śniadania do pracy też robię sporadycznie.

Ale żona robi wiele rzeczy, z których facet po prostu nie zdaje sobie sprawy!

ja mojemu ani razu - on mi często jak na tą samą porę do pracy - ale to nic nie znaczy, może poza tym, ze ja uwielbiam spać a on o 6 jest ready to go :cool:

a propo wkurzania - kiedyś w CH coś mnie tak mega zdenerwował mąż ale dosłownie "do granicy" i wydawało mi się, że w myślach powiedziałam

" boże wpier mu kiedyś" czy coś takiego....

a jakiś facet do mnie, który stał w kolejce

" Pani do mnie mówi? "

- myślalam, ze się pod ziemię zapadnę :D

coś Ty - ale zastanawiam się jak to byłoby być z kimś takim, dużo rzeczy miałabym " z głowy" - wiesz taki "lepszy model mnie samej" :lol2::lol2::lol2::lol2:

Ilona a to u nas nie - wstawanie ja w nocy luzik, nad ranem mąż ( nawet jak do pracy chodził a ja macierzyński) - ale coś za coś... wieczorami nigdy nie miał czasu na pomoc w obróbce ;)

U nas były kłótnie, bo padałam na pysk, ale mąż chodził do pracy, więc ja wstawałam w nocy i rano (5 :bash:), a że mały w dzień spał albo na spacerach (mówię o zupełnie pierwszych miesiącach) albo drzemki po 15 min. co 15 min. (nie zdążyłam się położyć, a on już się budził), to było kiepsko...

:bash::bash::bash::bash: nie no mówię Wam ja na starość będę lesbijką jak tak dalej pójdzie :lol2:

2 tyg temu facet był z serwisu do okien - w ramach gwarancji - część wyregulował, na część kazał napisać maila i osobne zlecenie - w tym okazuje się, że szybę którą pękła wymienią gratis w ramach gwarancji.... 2 tyg pisze maila i napisac nie może !

No to tak samo jak mój. Bidak tak zapracowany że jednego maila tygodniami wysyła. Z reguły działa porządny opieprz i awantura w stylu: niczym się w tym domu nie zajmiesz, wszystko na mojej głowie. :)

Ostatnio wysprzątałam na tip top, a ten nawet talerza do zmywarki po obiedzie nie może wstawić tylko sru do zlewu, no to zjebka. Bo już mnie to wkurza, że ciągle muszę wkładać te naczynia i wyjmować, wkładać i wyjmować. Powiedziałam, że już mnie plecy bolą od tego schylania i mam wrażenie, że czas mój się mierzy między jednym wkładaniem naczyń do zmywarki a drugim i że mam tego serdecznie dość, to zaczął*wstawiać i dziś już mówię, chłop jak malowany, i śniadanko do łóżka przyniósł i posiedział z chorą żonką. Zjebka to dobre narzędzie.