london23 03.07.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Mirka i jak mała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 03.07.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 No to się zacznie sajgon... Chyba tak, choć bardzo chciałabym wierzyć, że się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Chyba tak, choć bardzo chciałabym wierzyć, że się uda. Uda się, czemu nie? Ale zacznie się od kryzysu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 03.07.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Pewnie tak, tym bardziej, że facet wszystko pod dyktando mamy robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Jasna cholera, wózek mi gwizdnęli z ogrodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 03.07.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Jasna cholera, wózek mi gwizdnęli z ogrodu . Co? Jak z ogrodu? O matko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 W biały dzień, sąsiedzi w domu (sąsiadka nauczycielka), jeszcze bezczelnie bluzę (wisiała na wózku) odłożyli na leżaku . Weszli przez bramkę i ukradli pod moimi oknami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Tutaj się kręcą takie żuliki z działek, wszystko co metalowe (drabina kiedyś ) - wyniosą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 03.07.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Bluza się nie spodobała. To teraz co? Musicie kupić wózek czy jest jakaś szansa na odzyskanie wózka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Bluza się nie spodobała. To teraz co? Musicie kupić wózek czy jest jakaś szansa na odzyskanie wózka? No jasna cholera! Musimy jechać po nowy . Jeszcze mam godnolkę bez stelaża . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 03.07.2014 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 No tyllo na co taka gondolka bez stelaza? Teraz to juz tylko spacerowka chyba dla Kostka, prawda? Współczuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 No jasne, że gondolka do wyrzucenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 03.07.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Myślałam ze w wozku to niewiele tego metalu na zlom ale widac przyda sie kazdy grosz na jabola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 03.07.2014 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 no tylko chwile mnie nie ma, a tu takie cyrki, Ilona , co za gnój jakiś, to już jest świństwo, żeby dziecku wózek:mad::mad: a żeby go pokręciło dziada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 03.07.2014 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 wiesz, oni wożą potem w tych wózkach cały swój dobytek, albo to co ukradną. Nie raz widziałam takich co to ida poboczem i taszczą wózek pełen fantów, załadowany niczym w reklamie z IKEI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2014 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Najgorsza jest policja . Mam wziąć dziecko na ręce i do nich podjechać . Nie mam samochodu ofc. Ciekawe, jak nie ruszając się zza biurka, chcą znaleźć nasz wózek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2014 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 wiesz, oni wożą potem w tych wózkach cały swój dobytek, albo to co ukradną. Nie raz widziałam takich co to ida poboczem i taszczą wózek pełen fantów, załadowany niczym w reklamie z IKEI Ja pierd..., mój piękny wózek załadowany złomem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 03.07.2014 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Najgorsza jest policja . Mam wziąć dziecko na ręce i do nich podjechać . Nie mam samochodu ofc. Ciekawe, jak nie ruszając się zza biurka, chcą znaleźć nasz wózek? a zapomnij, że go znajdą. Skradzionego auta nie potrafią znaleźć, co dopiero wózek. Żuliki już na pewno odpowiednio go stuningowali:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Kamila, bluza im się nie spodobała? Toż to Massimo Dutti (w sumie koszula mężowska). Sorry, ale próbuję wszytko obrócić w żart, bo szlag mnie trafia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 a zapomnij, że go znajdą. Skradzionego auta nie potrafią znaleźć, co dopiero wózek. Żuliki już na pewno odpowiednio go stuningowali:( Wiem, wiem, ale dla zasady chcę złożyć zeznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts