nilaf 03.07.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 a zgłoszenie to tak, koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 03.07.2014 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Kamila, bluza im się nie spodobała? Toż to Massimo Dutti (w sumie koszula mężowska). Sorry, ale próbuję wszytko obrócić w żart, bo szlag mnie trafia... :rotfl::lol2:, dziadostwo od razu wiadomo kto ukradł, nie znają się na MD:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Wiecie co jest najgorsze? Ustawiłam go w ogrodzie, nie na widoku z ulicy. Musieli mnie obserwować na spacerze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 :rotfl::lol2:, dziadostwo od razu wiadomo kto ukradł, nie znają się na MD:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2014 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 No i bezpośrednio pod oknami salonu, w którym cały czas byłam, wystarczyło zerknąć przez okno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 03.07.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 kurcze i wydatek niezaplanowany Cię czeka. Psa musisz sobie kupić, co by obcego nie wpuścił i krzyku narobił:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 03.07.2014 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 a swoją drogą człowiek zaraz tak nieswojo sie czuje, jak wie, że jakieś obszczymury Ci łażą po ogrodzie i Cie nie daj Boże obserwują, brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2014 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 a swoją drogą człowiek zaraz tak nieswojo sie czuje, jak wie, że jakieś obszczymury Ci łażą po ogrodzie i Cie nie daj Boże obserwują, brrrr Dokładnie, to jest dla mnie najgorsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 No i dziecka żal, właśnie się obudził i chce na spacer . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 03.07.2014 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 oj, to teraz tylko zostają szaleństwa na ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 03.07.2014 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 albo rower z fotelikiem:yes:, masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Mamy rowerek dla małego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.07.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 ?Ilonka współczuję ,co za dziady takie coś robią. Londonka Pani doktor od razu właśnie zbadała czy zapalenia opon nie ma ,na szczęście w porządku .Dostała pierwszy w życiu antybiotyk :/, i spała 3 godzinki jak wróciła od lekarza i to jeszcze ja ją budziłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 03.07.2014 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 ?Ilonka współczuję ,co za dziady takie coś robią. Londonka Pani doktor od razu właśnie zbadała czy zapalenia opon nie ma ,na szczęście w porządku .Dostała pierwszy w życiu antybiotyk :/, i spała 3 godzinki jak wróciła od lekarza i to jeszcze ja ją budziłam . Biedactwo, trzeba było jej nie budzić, sen to najlepsze lekarstwo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2014 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Jezu, dziewczyny, jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Wcześniej obeszłam cały dom, przed domem, na ulicy, wszędzie.Teraz wyszłam na taras z młodym, patrzę, coś w krzakach przy płocie leży w rogu działki... Wózek rozłożony (stelaż oddzielnie, siedzisko oddzielnie) leży, jakby go ktoś w pośpiechu porzucił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Nasza działka graniczy z działkowiczami, którzy kradną na potęgę (mąż był złożyć zeznania na policji i mówili, że u nas to plaga jakaś), przez płot chcieli wynieść, ale ktoś ich musiał wystraszyć, rzucili wózek i uciekli. Albo ja (wychodziłam z młodym na taras przed jego drzemką, otwierałam okna, wychodziłam zajrzeć do skrzynki), albo mój brat (był u mnie dwa razy, bo mieszka niedaleko), albo sąsiadka (ma wakacje, bo pracuje w szkole i się opala na tarasie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2014 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 własnym oczom nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2014 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 haha, no nie wiem, już chciałam się na fejsie odezwać o jakieś #darylosu dla biednej blogerki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 03.07.2014 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 haha, no nie wiem, już chciałam się na fejsie odezwać o jakieś #darylosu dla biednej blogerki... Ale jaja ! Dobrze, że to się tak skończyło, bo szkoda wózka, ale przede wszystkim dziecka. No i wydatek niepotrzebny. Co za ludzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts