london23 04.07.2014 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Dzisiaj Mirka powinno być lepiej ,po kolejnej dawce antybiotyku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.07.2014 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Mirka . Trzeci dzień na antybiotyku to już z górki . Zawsze sobie mówię: "Oby do trzeciego dnia!". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.07.2014 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 hejka laski Nosz Ilona co za skur....... tak w biały dzień, z ogrodu, no niech szlag ich dziś trafi, dzieki bogu ze go porzucili bo kurwa trochę za drogi był do wożenia złomu, co za ludzie:jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.07.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 hej. mirka a co malej??? ja juz powoli zapominam co to sen mlody siedzi mi na cycu calt czas. ehhh jednal plusy karmienia sztucznym mlekiem sa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.07.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 (edytowane) Nesskaa oj sa plusy - jedzenie co 3 godz jak w zegarku - u nas 2 tyg męczyliśmy laktator a potem zaraz nutramigen dostał ale od zawsze z butelki. Drugie bym tez butelka karmiła Ilona ja mialM czerwonego joolza nie ukradli ale raz mi pan zlomiarz powiedział ze mam pilnować ramy bo miałam ta srebrna aluminium do do drugiego biorę bugaboo lub stokke Edytowane 4 Lipca 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.07.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Stokke jest najpiękniejszy! U mnie by się nie nadał (jednak chodzę trochę po lesie) . Ja przy drugim też już raczej bez walki, od razu butla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.07.2014 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 tymczasowy, co Ty, bab nie znasz? Kilka razy dziennie zmieniam zdanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.07.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 magda to ja zupelnie jak ty przez prawie dwa miesiace odciagalam i karmilam butelka (smialismy sie ze ma alergie na matke bo sie wogole dostawic nie dala) a pozniej butla z nutramigenem. ale teraz to mi szkoda bo pokarmu mam mnostwo a i maly ladnie ssie. ps. reni sorry ze tak na twoim watku fajny ten stokke ale ja sie przyzwyczailam do wozka na paskach i wszystkie sztywne mnie denerwuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 04.07.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 (edytowane) Wiecie co, dziewczynki?! Dobrze, że wy takie obcykane. Jak już będę potrzebować pomocy, to o każdy wózek się wypytam i widzę, że dostanę fachową poradę. Aż sobie wygygulałam tego strokke'a - bardzo ładny, ale 4 tysie za wózek?! Edytowane 4 Lipca 2014 przez kam_gosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.07.2014 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 nesska no proszę cię, ja nie widzę żadnego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.07.2014 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Magda no jestem po tyg używania essie i super są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.07.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 a ja dzisiaj się wybieram do SP są jakieś promoicje na ESSIE, oblukam ten NUDI i FIJI. Któryś zakupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.07.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 a i do tego jakis top coat koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.07.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 ostatnio u kumpeli sobie maźnęłam jedną łapę coatem i szok, o wiele dłużej lakier sie trzyma, nie odpryskuje tak. Jedyne co to lakier bazowy troche kolor zmienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 04.07.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 A ja właśnie odkryłam, że mam ten top coat od jakiegoś czasu i nie wiem, chyba myślałam, że to bezbarwny lakier. Tym się maluje paznokcie na koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.07.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 tak jest, czekasz jakieś 30sek po pomalowaniu kolorem i lecisz top coatem:D. Lakier szybciej schnie i dłużej sie trzyma na paznokciach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.07.2014 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 od dzis essie po 24,90 w super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.07.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 kurcze, wiecie co, zastanawiam sie czy nie oddać tego mojego wyczekanego młynka MENU. Jakis taki w niebieski wpadający jest, co na niego spojrzę to mnie w oczy kole. Nie wiem czy ja mam jakiś wzrok sfiksowany, czy co? Niby miał być jasno szary:confused::confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.07.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 od dzis essie po 24,90 w super no właśnie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 04.07.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 kurcze, wiecie co, zastanawiam sie czy nie oddać tego mojego wyczekanego młynka MENU. Jakis taki w niebieski wpadający jest, co na niego spojrzę to mnie w oczy kole. Nie wiem czy ja mam jakiś wzrok sfiksowany, czy co? Niby miał być jasno szary:confused::confused: Kur...mam to samo. Z tym, że ja kupiłam dwa. te młynki miały być popielate a są niebieskie. Nie pasują mi do kuchni, którą mam w połysku kremowym i nie mam żadnych niebieskich dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts