kam_gosc 04.07.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 no właśnie:wiggle: Superpharm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.07.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Superpharm? :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.07.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Kur...mam to samo. Z tym, że ja kupiłam dwa. te młynki miały być popielate a są niebieskie. Nie pasują mi do kuchni, którą mam w połysku kremowym i nie mam żadnych niebieskich dodatków. czyli nie mam omamów wzrokowych:lol2:, czytałam na ich stronie, że do 30 dni można odsać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.07.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 chyba go oddam, będę czaić na białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.07.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 albo ciemnografitowe :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.07.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 a ja wracam od lekarza i dalej l4 mi dał... ehhh no ale sama nie wiem co robić? do tego rezonans głowy muszę zrobić - a terminy z NFZ na 17 grudzień:lol2: prywatnie za miesiąc ale 600-800 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.07.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 a Ty Renia jakie kolory masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.07.2014 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 ja tez mam niebieski ciemniejszy i jasny szary który wpada w niebieski ale u mnie git, pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.07.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 a ja wracam od lekarza i dalej l4 mi dał... ehhh no ale sama nie wiem co robić? do tego rezonans głowy muszę zrobić - a terminy z NFZ na 17 grudzień:lol2: prywatnie za miesiąc ale 600-800 zł o ja pierdziu, służba zdrowia, zawsze w służbie naszemu zdrowiu:yes: Co za chory kraj. Kużwa pier...ony ZUS, po cholere składki jak i tak większość lekarzy opłacamy z własnej kasy: dentysta, ginekolog, dermatolog, okulista.... Jak młodego chciałam do derma zapisać to byłam w szoku, że takie terminy 4 m-ce:jawdrop:. W końcu prywatnie poszliśmy, a tam na samym wtępie 80 zł. No życ nie umierać - taki mamy raj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.07.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 ja tez mam niebieski ciemniejszy i jasny szary który wpada w niebieski ale u mnie git, pasują a ten ciemniejsz też wpada w niebieski, czy tylko ten jasniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 04.07.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 albo ciemnografitowe :yes: Można, ja już swoje rozpakowałam i używam, bo nie miałam młynka, więc... dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.07.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Można, ja już swoje rozpakowałam i używam, bo nie miałam młynka, więc... dupa ja właśnie nie użyłam jeszcze. Rozpakowałam i tak postawiłam na blacie i od paru dni cos mi nie teges z tym kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.07.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 prywatnie pójdę no bo co... w grudniu to ja chce być krzepka i zdrowa i uśmiechnięta a nie po lekarzach jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 04.07.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 O kurna, takie terminu na rezonans.... Maskara.... Mam nadzieję, że mi neurolog nic takiego nie przepisze, choć u mnie od wczoraj też zawroty i w łóżku leżę. Same wydatki, po cholerę ten ZUS, skoro za wszystko i tak trzeba płacić? Ja tylko do internisty idę na NFZ. Do żadnego innego się nie dostanę szybko: gin, okulista, ortodonta, dentysta - wszystko prywatnie. Ten zabieg, co zaraz będę miała, też odpłatny, bo przecież NFZ oferuje przestarzałe, bolesne techniki. A swoją drogą niedawno się dowiedziałam, że na NFZ można leczyć tylko zęby wystające z gęby, te z tyłu nie. No to się nazywa dbanie o zdrowie czy estetykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.07.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 a do końca lipca sie trzeba określić ZUS czy OFE, to Ci dopiero Hitchcock:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.07.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 O kurna, takie terminu na rezonans.... Maskara.... Mam nadzieję, że mi neurolog nic takiego nie przepisze, choć u mnie od wczoraj też zawroty i w łóżku leżę. Same wydatki, po cholerę ten ZUS, skoro za wszystko i tak trzeba płacić? Ja tylko do internisty idę na NFZ. Do żadnego innego się nie dostanę szybko: gin, okulista, ortodonta, dentysta - wszystko prywatnie. Ten zabieg, co zaraz będę miała, też odpłatny, bo przecież NFZ oferuje przestarzałe, bolesne techniki. A swoją drogą niedawno się dowiedziałam, że na NFZ można leczyć tylko zęby wystające z gęby, te z tyłu nie. No to się nazywa dbanie o zdrowie czy estetykę? Profilaktyka to podstawa, ale my jeszcze długo, długo będziemy z tym za murzynami:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 04.07.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 (edytowane) ja właśnie nie użyłam jeszcze. Rozpakowałam i tak postawiłam na blacie i od paru dni cos mi nie teges z tym kolorem U mnie to wygląda tak: Może jeszcze nie tak najgorzej na tle jasnej kuchni. Reni u Ciebie też jasna kuchnia, prawda? Edytowane 4 Lipca 2014 przez kam_gosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.07.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 ups, za afroamerykanami miało być:yes::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.07.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 a prywatnie mnie zapisała na 18 lipca:lol2: co za kraj.... co za popier NFZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.07.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 a prywatnie mnie zapisała na 18 lipca:lol2: co za kraj.... co za popier NFZ kasa to wytrych do wszystkiego:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts