Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kur...mam to samo. :lol2: Z tym, że ja kupiłam dwa. te młynki miały być popielate a są niebieskie. Nie pasują mi do kuchni, którą mam w połysku kremowym i nie mam żadnych niebieskich dodatków.

czyli nie mam omamów wzrokowych:lol2::lol2:, czytałam na ich stronie, że do 30 dni można odsać

a ja wracam od lekarza i dalej l4 mi dał... ehhh no ale sama nie wiem co robić?

do tego rezonans głowy muszę zrobić - a terminy z NFZ na 17 grudzień:lol2::lol2::lol2: prywatnie za miesiąc ale 600-800 zł :bash:

o ja pierdziu, służba zdrowia, zawsze w służbie naszemu zdrowiu:yes: Co za chory kraj. Kużwa pier...ony ZUS, po cholere składki jak i tak większość lekarzy opłacamy z własnej kasy: dentysta, ginekolog, dermatolog, okulista.... Jak młodego chciałam do derma zapisać to byłam w szoku, że takie terminy 4 m-ce:jawdrop:. W końcu prywatnie poszliśmy, a tam na samym wtępie 80 zł:jawdrop:. No życ nie umierać - taki mamy raj

O kurna, takie terminu na rezonans.... Maskara.... Mam nadzieję, że mi neurolog nic takiego nie przepisze, choć u mnie od wczoraj też zawroty i w łóżku leżę. Same wydatki, po cholerę ten ZUS, skoro za wszystko i tak trzeba płacić? Ja tylko do internisty idę na NFZ. Do żadnego innego się nie dostanę szybko: gin, okulista, ortodonta, dentysta - wszystko prywatnie. Ten zabieg, co zaraz będę miała, też odpłatny, bo przecież NFZ oferuje przestarzałe, bolesne techniki. A swoją drogą niedawno się dowiedziałam, że na NFZ można leczyć tylko zęby wystające z gęby, te z tyłu nie. No to się nazywa dbanie o zdrowie czy estetykę?

O kurna, takie terminu na rezonans.... Maskara.... Mam nadzieję, że mi neurolog nic takiego nie przepisze, choć u mnie od wczoraj też zawroty i w łóżku leżę. Same wydatki, po cholerę ten ZUS, skoro za wszystko i tak trzeba płacić? Ja tylko do internisty idę na NFZ. Do żadnego innego się nie dostanę szybko: gin, okulista, ortodonta, dentysta - wszystko prywatnie. Ten zabieg, co zaraz będę miała, też odpłatny, bo przecież NFZ oferuje przestarzałe, bolesne techniki. A swoją drogą niedawno się dowiedziałam, że na NFZ można leczyć tylko zęby wystające z gęby, te z tyłu nie. No to się nazywa dbanie o zdrowie czy estetykę?

Profilaktyka to podstawa, ale my jeszcze długo, długo będziemy z tym za murzynami:yes: