Magda_lena85 04.07.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 a właśnie jak ten kolor "blond" ładnie wychodzi? nie wpada w żółć/rudy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.07.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 a ja brwi jadę tym, też fajny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 04.07.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Wiesz co, dla mnie jest chyba ciut za jasny, bo tak pod światło lekko wpada w rudy, nie jest to jakoś mocno przeszkadzające, tylko trzeba się przyzwyczaić, myślę, że dobrze współgra z moją jasną cerą, blond włosami i ciemnymi brwiami ale i tak jeszcze inne kolorki se wypróbuję, bo to że tego będę używać jest pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.07.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Wiesz co, dla mnie jest chyba ciut za jasny, bo tak pod światło lekko wpada w rudy, nie jest to jakoś mocno przeszkadzające, tylko trzeba się przyzwyczaić, myślę, że dobrze współgra z moją jasną cerą, blond włosami i ciemnymi brwiami ale i tak jeszcze inne kolorki se wypróbuję, bo to że tego będę używać jest pewne. a co, a co. Jaki blond? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.07.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Kamila ja myślałam nad tym kolorem co ma w nazwie "ash" jeszcze - on ma chłodną pigmentację, wpada w szary, zero pomarańczowych tonów. te catrce mam - cena mnie skusiła i dobry "na szybko" - a ostatnio żel z MAC i cień z inglota i jest ok - żel trzyma brwi bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.07.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 a ja w żelu uzywam tej odżywki, ona jest do rzęs, ale rzesy za bardszo skleja, więc wypróbowałam ją na brwi i jest idealnie. A brwi mi urosły że szok, normalnie nożyczkami muszę podcinać To jest Celia wzmacniająca ze skrzypem i tatarakiem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 04.07.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Kamila ja myślałam nad tym kolorem co ma w nazwie "ash" jeszcze - on ma chłodną pigmentację, wpada w szary, zero pomarańczowych tonów. te catrce mam - cena mnie skusiła i dobry "na szybko" - a ostatnio żel z MAC i cień z inglota i jest ok - żel trzyma brwi bardzo ładnie. No właśnie ten popiół myślę będzie dla mnie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.07.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 ja tak samo dobrze że do stopki dałas, bo tak na bank bym zapomniał... no, no, na takiego pomysła wpadłam, a w stopce to zawsze pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.07.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 oł jeach, ja za chwile spadam, weekend na mnie czeka:yes::D. A odezwę sie dopiero w niedzielę wieczorkiem. Tak piszę na wypadek, jakbyście się o mnie martwili albo coś:lol2: Pappapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.07.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Bo ja będę tęsknić za Wami:yes::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.07.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Moje krejzolki i krejzole:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.07.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 No to lecę, papa, ahoj przygodo:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 04.07.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Co tu taka cisza się zrobiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.07.2014 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 pa pa nilaf my jak zawsze będziemy tęsknić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 04.07.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 ale naklepałyście dwa dni mnie nie było Jak ktoś chce strój kąpielowy to w esotiq -50% a będzie ciepły weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.07.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Wszystkie uciekają a ja sie witam dopiero!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.07.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Ja też w sumie! Chociaż rano byłam na moment . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 04.07.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Wszystkie uciekają a ja sie witam dopiero!!! Ja zajrzałam ale na chwilę roboty wkoło domu mam pełno ogrodzenie robią więc syf trawa do ścięcia i podlania bo sucho nie wspomnę o chwastach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.07.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 O paznokciach doczytalam właśnie.;)Ja sie dzisiaj Umowilam na następny tydzień bo juz mi ten hybrydowy odrosl.:)Powiem Wam ze to mega super Extra sprawa!!! Paznokcie długie i ani jednego odprysku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.07.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 U nas dzisiaj upały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts