women.beauty 04.07.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Ilonka niezły numer z tym wózkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.07.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Byłam z małym przejechać się tramwajem (i po buty, haha), ależ mam grzeczne dziecko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.07.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 A ja tam robotę sobie na jutro zostawiłam.Chociaz wiem ze powinnam dzisiaj bo pod wieczór znowu oglądający przychodzą....Mam to gdzieś wieczorkiem sie z koleżankami z roku Umowilam na gadu- gadu w pubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 04.07.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 U nas dzisiaj upały . Grzeje ale ja tak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.07.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Ja tam też women . Lato to lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 04.07.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 A ja tam robotę sobie na jutro zostawiłam.Chociaz wiem ze powinnam dzisiaj bo pod wieczór znowu oglądający przychodzą....Mam to gdzieś wieczorkiem sie z koleżankami z roku Umowilam na gadu- gadu w pubie. Ja weekend spędzam nad jeziorkiem i koncertem Kasi Kowalskiej Wiec robota dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.07.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 My też skoczymy nad jezioro (wybieramy się od trzech tygodni i ciągle nie było pogody!).Mieliśmy nad morze, ale ciężko coś zarezerwować na ostatnią chwilę (i w dodatku tylko na jeden nocleg), więc jedziemy za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.07.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Slyszalyscie o tej kobiecie której lekarz odmówił aborcji? Wczoraj urodziła cesarkę miała.W tv mówili o tym dziecku...nie ma połowy głowy mózg na wierzchu gałka oczną na wierzchu uszu w ogóle nie ma kończyny niewykształcone rozszczep całej twarzy i jeszcze cos ale juz zapomniałam.Masakra jakaś!!!! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.07.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Slyszalyscie o tej kobiecie której lekarz odmówił aborcji? Wczoraj urodziła cesarkę miała.W tv mówili o tym dziecku...nie ma połowy głowy mózg na wierzchu gałka oczną na wierzchu uszu w ogóle nie ma kończyny niewykształcone rozszczep całej twarzy i jeszcze cos ale juz zapomniałam.Masakra jakaś!!!! :( Nie mogła iść do innego lekarza? Lekarz ma prawo odmówić. Takie jest moje stanowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.07.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 U nas otworzyli mega kompleks basenowy i do końca lipca za darmo dla wszystkich.Nie muszę pisać co sie tam dzieje...Akurat przejeżdżać obok jak wracam z fitnessu dzisiaj o godzinie 10 kolejka była chyba 200 metrow do wejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 04.07.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Dziewczyny, przeszłam pierwszy etap tej rozmowy i uważam, że to zasługa butów, bo babka, która mnie przesłuchiwała, miała takie same. A tak na serio, to teraz czeka mnie II etap, w którym dostanę zadanie do rozwiązania, będę przesłuchiwana przez specjalistę z działu HR i dyrektora działu, do którego staram się dostać. Stresuję się na maxa. Bo takie sito selekcji, że trudno przejść i zostać wybranym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.07.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Aha, spoko, doczytałam, nie pozwolił wykonać zabiegu nikomu innemu. Bo to już inaczej na to patrzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.07.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Nie mogła iść do innego lekarza? Lekarz ma prawo odmówić. Takie jest moje stanowisko. Odmówić ma prawo ale obowiązek ma wskazać lekarza ktory dokona aborcji a on powiedział ze wskazanie jest niezgodne z jego sumieniem.Stad cała afera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.07.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Gratki Kamila, będzie dobrze . Grunt to pewność siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 04.07.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Slyszalyscie o tej kobiecie której lekarz odmówił aborcji? Wczoraj urodziła cesarkę miała.W tv mówili o tym dziecku...nie ma połowy głowy mózg na wierzchu gałka oczną na wierzchu uszu w ogóle nie ma kończyny niewykształcone rozszczep całej twarzy i jeszcze cos ale juz zapomniałam.Masakra jakaś!!!! :( Takiego lekarza mieć, co? Ja tam mojego na ostatniej wizycie zapytałam, czy podpisał klauzulę sumienia, bo jesli tak, to ja zmieniam lekarza, a on się ze mnie śmiał, ale tak przyjaźnie, i pytał czy wygląda na świra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.07.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Kamila uszy do góry dasz radę!!!! Kto jak nie ty???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.07.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Strasznie mi szkoda tej kobiety....w dodatku dziecko z in Vitro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.07.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Odmówić ma prawo ale obowiązek ma wskazać lekarza ktory dokona aborcji a on powiedział ze wskazanie jest niezgodne z jego sumieniem.Stad cała afera. Wiesz, ja bym na miejscu tej babki (tam było zagrożenie jej życia) poszukała innego szpitala/lekarza na własną rękę. Ale nie wiem co to za rodzina. Z drugiej strony jak jej nagadał, że nie powinna, to mega nieprofesjonalnie. Wiadomo, że takiej kobietce w ciąży z dzidzią pod sercem łatwo zrobić pranie mózgu. Lekarz powinien być przede wszystkim lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 04.07.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Gratki Kamila, będzie dobrze . Grunt to pewność siebie. Ilona, jeszcze nie ma czego gratulować, bo to dopiero będzie hardcore! A gdzieś tu w okolicach się wybieracie nad jeziorko czy w ogóle Mazury jakieś, itp. A ... Ilona, słyszałaś o czymś takim jak Kontener Art? Taka plaża w mieście - dużo osób z dziećmi przychodzi. Fajnie można spędzić czas też ze znajomymi i rodzinką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.07.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Robię dzisiaj z Kwestii smaku krem z bobu ze szpinakiem. Mam nadzieje ze będzie dobre!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts