fajna kobieta 04.07.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Spadam jednak sprzątać -zawsze to mniej będzie na jutro do ogarnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.07.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 u nas też...i szykuje się naprawdę piękny weekend W końcu ktoś się cieszy z upałów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 04.07.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Ja też spróbuję wstać i rozchodzić te zawroty. Może ogarnę chatkę i zrobię zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.07.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 U nas burdel w domu ale tylko zabieramy co potrzebne i jedziemy dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.07.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 U nas burdel w domu ale tylko zabieramy co potrzebne i jedziemy dalej. Yokasta, teraz się tym nie przejmuj. Najważniejsze, że znowu jesteście razem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 04.07.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 W mojej rodzinie w ostatnim czasie urodziło się dziecko z bezmózgowiem. Nie przeżyje, lekarz jasno powiedział o tym matce przed jak i po urodzeniu. Nie wiem, chyba nie zdecydowałabym się urodzić. Szkoda by mi było takiego dziecka... Co ono by zrobiło, gdyby zabrakło rodziców (zakładając, że nie ma rodzeństwa)? Wiadomo, że takie przypadki rozpatruje się indywidualnie, ale każdy człowiek chce być samodzielny (w choć dostatecznym stopniu). W tym przypadku nie ma o tym mowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.07.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Ja właśnie gotuję obiad (z kurkami ). Mały śpi trzecią godzinę . Zbliża się weekend, znowu będzie pokazywać przed ojcem, że nie musi spać wcale, a potem marudzenie do wieczora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 04.07.2014 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 A co robisz z kurkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.07.2014 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 To co mam w lodówce . Czyli kurczak, sos śmietanowo-serowy, makaron. Ale nie pytaj o przepis, bo to taka samoróbka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.07.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Haha, właśnie zauważyłam, że młody załadował do bagażnika swojego samochodu największe skarby: piłkę i butelkę z sokiem . Taki mały, a taki mądry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 04.07.2014 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 No więc może z tą piłką to rzeczywiście czeka go jakaś przyszłość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.07.2014 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 No więc może z tą piłką to rzeczywiście czeka go jakaś przyszłość? Na pewno jest już gotowy, żeby jechać na wakacje . Spakować się potrafi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.07.2014 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Taa, wszędzie szuka piłek.Jak się nie kula, to zabawka niegodna uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 04.07.2014 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Mi kurier dostarczył patelnię grillową, więc zrobiłam pierś z kurczaka grillowaną razem z warzywami (cukinia i cebulka) i miętą do tego pomidorki koktajkowe i makaron pene z pesto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 04.07.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 A u nas był dzisiaj makaron ze szpinakiem i pieczonym łososiem <3 pycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.07.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 (edytowane) A ja mam dosyć .Młoda non stop gorączkuje,antybiotyku jeść nie chce ,matryca w kompie mi pękła i boli mnie głowa. Na obiad miałam mało wyszukane bo kalafior Edytowane 4 Lipca 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 04.07.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 A ja mam dosyć .Młoda non stop gorączkuje,antybiotyku jeść nie chce ,matryca w kompie mi pękła i boli mnie głowa. Biedna . Zrób jej jutro rosołek . Pamiętam, że jak byłam chora mama gotowała mi kisiel do picia (jest lekkostrawny). Na matrycę nic nie pomogę, ale na ból głowy mogę zaproponować tabletki . Zawsze kupuje Solpadeine (do rozpuszczenia w wodzie). Według mnie najlepsze tabletki na każdy ból. Ja mam bardzo bolesne menstruacje, a te tabletki pomagają w kilka chwil. No i są bez recepty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.07.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Solpadeine znam i masz rację dobre. Na gorączkę nie wolni rosołku:no:,ma dietkę lekko strawną . o matrycę to m bedzie się denerwował więc to będzie ukoronowanie dzisiejszego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 04.07.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Oj :/ nie wiedziałam , chociaż u mnie zawsze rosół był w chorobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.07.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 (edytowane) U mnie też ,no ale w dzisiejszych czasach wszystko szkodzi .Słyszałam ,że z naturalnych sposobów na zbicie gorączki stosuje się czerwoną porzeczkę .Jest sezon akurat to warto się zaopatrzyć . M matrycę przeżył . Edytowane 4 Lipca 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts