Ilona Agata 04.07.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Czerwona porzeczka czyli witamina C . Ja też zawsze rosół, bo pić się chce, ale słyszałam, że w chorobie nie jest dobry . mirka - który dzień na antybiotyku? Pamiętaj, że po trzecim zacznie zdrowieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.07.2014 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Hejka!! Ilonka w czwartek jedną ,wczoraj dwie zjadła ,dzisiaj nie wiem czy zażyje chociaż jedną- tak jej to nie smakuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.07.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Hejka!! Ilonka w czwartek jedną ,wczoraj dwie zjadła ,dzisiaj nie wiem czy zażyje chociaż jedną- tak jej to nie smakuje . Musi Mirka! Nie przerywa się kuracji antybiotykami! Jeżeli dasz jej normalną porcję (czyli dwa razy) to właśnie dzisiaj zacznie zdrowieć , a jutro już będzie ok (ale i tak nie można przerwać brania lekarstw). Ile ja antybiotyków w życiu nabrałam . Zawsze trzeciego dnia mega poprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.07.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 (edytowane) Ilonka wiem ,ze nie może przerwać, Ps. tylko niech to zażyje grzecznie a nie z walką.Swoją drogą ,chyba strasznie ciężko wyprodukowac lek ,który dziecku będzie smakować Edytowane 5 Lipca 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.07.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Właśnie teraz to mnie młoda dziwi ,bo zawsze wszystkie syropki ,którymi inne dzieci pluły ona piła chociaż nie smakowały ,a tego cholerstwa nie i koniec.dzisiaj obiecała ,że już grzecznie bedzie łykać więc zobaczymy wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.07.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 No antybiotyk jest w smaku tragiczny, to nie to samo, co np. syropek na kaszel . Mój w ogóle nie łyka . Mamy Nurofen w kropelkach, chcieliśmy dać na ząbkowanie (była całonocna masakra przy trzonowcach), zaparł się, że nie i koniec. Potem zwymiotował tym, co udało nam się wcisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.07.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Czopki dla dzieci najwygodniejsE i najbezpieczniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.07.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 No właśnie czopkiem się skończyło i po 15 minutach już spokojnie spał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.07.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Dzien doberek z rana z kawka!!!Na szybciocha wypijam i gonie do młodej w odwiedziny.Pogoda cuuuuuudnaaaaa!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.07.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 mirkamis moja młoda ma 10 lat i tez byłam wściekła kiedy musiałam jej w zeszłym roku podać po raz pierwszy w życiu antybiotyk.:PCzasem trzeba sie przełamać żeby dziecko sie nie męczylo.....Antybiotyk szybko " stawia na nogi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.07.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Niech Ci Bog w dzieciach wynagrodzi za ta kawunie macham i pozdrawiam :-* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.07.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Oooooooooo jestes!!!!!':D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 06.07.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Cześć dziewczyny i chłopaki, ja już dwie kawki wypiłam, wróciłam od męża już wczoraj, bo z rana wyjechał już w delegację zagraniczną:/ czytałam was na bieżąco, nie pisałam bo nie lubię odpisywać z komórki i chyba nie umiem:P Dwie rzeczy mnie zdenerwowały może coś poradzicie. Mąż kupił mi kilka miesięcy temu sukienkę, bardzo ładną zresztą, ale mam jeden problem, bo nie mogę dobrać do niej stanika:/ sukienka jest mocno wycięta przy ramionach i każdy stanik mi wychodzi, albo bokiem albo od góry, łaziłam po sklepach w warszawie, nawet miałam ze sobą te sukienkę, ale babki rozkładały ręce:/ Bardotka byłaby ok, ale ja mam małe cycki:P i jeszcze bardziej się spłaszczają, tak samo nakładki silikonowe:/ Czy są jeszcze jakieś rozwiązania, jakieś udziwnione biustonosze, o których nie wiem.... Jak nic nie znajdę, to chyba pójdę z tą sukienką do krawcowej i niech mi coś wszyje od środka. Druga rzecz, poszukuję żakietu żółtego pastelowego, najlepiej z luźnymi połami, oczywiście jak na coś się uprę, to nie mogę znaleźć Dzięki za porady:) u mnie piękna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 06.07.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Skoro masz male, to moze takie plasty podtrzymujace piersi? Do duzych sie nie nadaja zatem moze do Twoich beda idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia19830323 06.07.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Witaj Reni.Juz kiedyś pisałam do ciebie z małym pytankiem i zwracam sie ponownie. Mam w kuchni brazowe meble i ściany w kolorze beżu. Planuję malowanie i prosze o radę jaki kolor by pasował do takiego koloru mebli. Zaznaczę że beż już mnie w ogóle nie interesuje. W pokojach króluje oczywiście szarość i najchętniej cały dom bym przemalowała na szaro. Proszę o radę. Twój domek jest śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.07.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Wracam do żywych. Jesteśmy już w domu. M odpoczywa, ma dwa tygodnie zwolnienia. Szpital, w którym był to jakieś katakumby ale nie narzekał na opiekę. Teraz coś go uczuliło siedzi czerwony jak rak a młody dla odmiany postanowił, że to idealny czas na ząbkowanie. Pierwszy raz podałam syrop przeciwbólowy na ibuprofenie, chociaż unikam lekarstw, ale płakał potężnie z bólu długo a żel nie pomagał. Po syropie od razu się uspokoił i tylko gryzł palce. Raczej Was nie nadrobię i mam nadzieję, że nie zmieniło się tyle, żebym nie nadążyła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.07.2014 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Dzien doberek....gonie na fit .Do pózniej!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.07.2014 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Hej Yoka!! Dobrze ze z mężem juz ok...:rolleyes:Odpocznie sobie przynajmniej na zwolnieniu wiec nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;)Pozdrowionka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.07.2014 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 hejka laski po weekendowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.07.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts