Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hejka!!

Ilonka w czwartek jedną ,wczoraj dwie zjadła ,dzisiaj nie wiem czy zażyje chociaż jedną- tak jej to nie smakuje .

Musi Mirka! Nie przerywa się kuracji antybiotykami!

Jeżeli dasz jej normalną porcję (czyli dwa razy) to właśnie dzisiaj zacznie zdrowieć :yes:, a jutro już będzie ok (ale i tak nie można przerwać brania lekarstw).

Ile ja antybiotyków w życiu nabrałam :rolleyes:. Zawsze trzeciego dnia mega poprawa.

Cześć dziewczyny i chłopaki, ja już dwie kawki wypiłam, wróciłam od męża już wczoraj, bo z rana wyjechał już w delegację zagraniczną:/ czytałam was na bieżąco, nie pisałam bo nie lubię odpisywać z komórki i chyba nie umiem:P

Dwie rzeczy mnie zdenerwowały może coś poradzicie. Mąż kupił mi kilka miesięcy temu sukienkę, bardzo ładną zresztą, ale mam jeden problem, bo nie mogę dobrać do niej stanika:/ sukienka jest mocno wycięta przy ramionach i każdy stanik mi wychodzi, albo bokiem albo od góry, łaziłam po sklepach w warszawie, nawet miałam ze sobą te sukienkę, ale babki rozkładały ręce:/

Bardotka byłaby ok, ale ja mam małe cycki:P i jeszcze bardziej się spłaszczają, tak samo nakładki silikonowe:/ Czy są jeszcze jakieś rozwiązania, jakieś udziwnione biustonosze, o których nie wiem....

Jak nic nie znajdę, to chyba pójdę z tą sukienką do krawcowej i niech mi coś wszyje od środka.

Druga rzecz, poszukuję żakietu żółtego pastelowego, najlepiej z luźnymi połami, oczywiście jak na coś się uprę, to nie mogę znaleźć:)

Dzięki za porady:) u mnie piękna pogoda

Witaj Reni.Juz kiedyś pisałam do ciebie z małym pytankiem i zwracam sie ponownie. Mam w kuchni brazowe meble i ściany w kolorze beżu. Planuję malowanie i prosze o radę jaki kolor by pasował do takiego koloru mebli. Zaznaczę że beż już mnie w ogóle nie interesuje. W pokojach króluje oczywiście szarość i najchętniej cały dom bym przemalowała na szaro. Proszę o radę. Twój domek jest śliczny :-)

Wracam do żywych. Jesteśmy już w domu. M odpoczywa, ma dwa tygodnie zwolnienia. Szpital, w którym był to jakieś katakumby ale nie narzekał na opiekę. Teraz coś go uczuliło :sick: siedzi czerwony jak rak a młody dla odmiany postanowił, że to idealny czas na ząbkowanie. Pierwszy raz podałam syrop przeciwbólowy na ibuprofenie, chociaż unikam lekarstw, ale płakał potężnie z bólu długo a żel nie pomagał. Po syropie od razu się uspokoił i tylko gryzł palce. Raczej Was nie nadrobię i mam nadzieję, że nie zmieniło się tyle, żebym nie nadążyła ;).