reni1980 07.07.2014 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 tez sie zgadzam, małe są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 07.07.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 tak, w przypadku cycków to prawda, małe to i po ciąży dobrze wyglądają, a duże to wiadomo. Grawitacja jest bezlitosna:D:D:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 07.07.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 a małe to jak biustonosza nie załozysz to luz, a spróbuj z dużymi wyjść bez uwięzi, każdy w swoją stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.07.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Kiedy ja miałam małe cycki.....? Ech....Rozmarzylam sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 07.07.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 No dokładnie, każdy cycek na swoją stronę leci. I np. koszule z guzikami na środku. Nie założę, bo powstaje szparka przez którą widać mi stanik i cycole. Kiedy biorę większy rozmiar z kolei bluzka za duża się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.07.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 macie racje - ja bym chciała B-C małe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.07.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Życie byłoby łatwiejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.07.2014 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 ja bym chciała 70 C jędrne i sterczące tzn jabłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.07.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Godzinę temu wzięłam prysznic pokrzatalam sie po domu i znowu upocona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.07.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 70C to ja miałam jeszcze 10 lat temu....Gdzie te czasy??? :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 07.07.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 O, jaaa też chciałabym mniejsze. Tylko nie "lisie ryjki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.07.2014 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 07.07.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 No tak, ale wciąż mówicie o wyraźnie zaznaczającym się biuście... Przy A i B, wycięta sukienka nie wygląda ładnie. Z resztą biuściasta nigdy nie zrozumie kobiety z małym biustem i odwrotnie. Kobieta z małym biustem zawsze będzie narzekała na to, że sukienka na górze nie układa się tak jak powinna. Ba, znaleźć sukienkę bez ramiączek to dramat. Wiem, bo niestety sama mam ten problem i zupełnie inaczej to oceniam niż Wy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.07.2014 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 czyli takie na kształt jabłek to są te wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 07.07.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 czyli takie na kształt jabłek to są te wow tez bym wtedy nie narzekała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.07.2014 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 gajzo a ty nigdy nie poczujesz się jak ja kiedy pytam w sklepie o rozmiar stanika 70 F a Pani patrzy jak na wieloryba i mówi, takich nie produkujemy, ba gdyby była mądra to by wiedziała , ze to normalny razmiar cycek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 07.07.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Bratkaf, a samonośny się nie nada? miałam kiedyś taki silikonowy, ale jakoś nie za bardzo się układał, chyba zły rozmiar miałam i wyrzuciłam w cholere A ja uważam, że małe piersi przy obcisłej sukience wyglądają mega seksownie! Chciałabym tak móc zakładać sukienki - cieliste, prześwitujące, z dużymi dekoltami, obcisłe ale u mnie to będzie wyglądało jakbym miała worek kartofli. Małe cycki są fajne! ja bym się krępowała, z przodu deska, z tyłu deska... bez stanika to ładnie taki biuścik C wygląda, mój ideał to biust Joanny Krupy, no boski jest, choć nie wiem czy naturalny, ale bardzo naturalnie wygląda. tak, w przypadku cycków to prawda, małe to i po ciąży dobrze wyglądają, a duże to wiadomo. Grawitacja jest bezlitosna:D:D:lol2: ja bym chciała 70 C jędrne i sterczące tzn jabłka no właśnie tez bym taki chciała, marzenie. Mały wcale dobrze nie wygląda po ciąży, mam porównanie do mamy i siostry:) mój pewnie też tak będzie wyglądał, piersi jak piersi ale te sutki duże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.07.2014 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 o tak wada małych cycek to duże sutki, czasem większe od cycek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 07.07.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 gajzo a ty nigdy nie poczujesz się jak ja kiedy pytam w sklepie o rozmiar stanika 70 F a Pani patrzy jak na wieloryba i mówi, takich nie produkujemy, ba gdyby była mądra to by wiedziała , ze to normalny razmiar cycek Dlatego napisałam, że kobiety z dużym biustem nie zrozumieją kompleksów tych z niewielkim biustem i odwrotnie, kobiety z małym nie mają świadomości, że duży biust też może być problemem. Wiadomo, że średniej wielkości biust jest najlepszy, ale ja widzę najczęściej skrajności. Albo duży biust, albo całkiem mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 07.07.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 ostatnio byłam na ślubie, wybrałam mocno wytaliowaną i dopasowaną sukienkę, bez stanika wyglądałabym jak mała dziewczynka, może ciąża mnie uratuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts