Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No tak, ale wciąż mówicie o wyraźnie zaznaczającym się biuście... Przy A i B, wycięta sukienka nie wygląda ładnie. Z resztą biuściasta nigdy nie zrozumie kobiety z małym biustem i odwrotnie. Kobieta z małym biustem zawsze będzie narzekała na to, że sukienka na górze nie układa się tak jak powinna. Ba, znaleźć sukienkę bez ramiączek to dramat. Wiem, bo niestety sama mam ten problem i zupełnie inaczej to oceniam niż Wy :cry:.

Bratkaf, a samonośny się nie nada?

miałam kiedyś taki silikonowy, ale jakoś nie za bardzo się układał, chyba zły rozmiar miałam i wyrzuciłam w cholere

A ja uważam, że małe piersi przy obcisłej sukience wyglądają mega seksownie! Chciałabym tak móc zakładać sukienki - cieliste, prześwitujące, z dużymi dekoltami, obcisłe ale u mnie to będzie wyglądało jakbym miała worek kartofli. Małe cycki są fajne!

ja bym się krępowała, z przodu deska, z tyłu deska... bez stanika to ładnie taki biuścik C wygląda, mój ideał to biust Joanny Krupy, no boski jest, choć nie wiem czy naturalny, ale bardzo naturalnie wygląda.

tak, w przypadku cycków to prawda, małe to i po ciąży dobrze wyglądają, a duże to wiadomo. Grawitacja jest bezlitosna:D:D:lol2:

ja bym chciała 70 C jędrne i sterczące tzn jabłka

no właśnie tez bym taki chciała, marzenie.

Mały wcale dobrze nie wygląda po ciąży, mam porównanie do mamy i siostry:) mój pewnie też tak będzie wyglądał, piersi jak piersi ale te sutki duże...;)

gajzo a ty nigdy nie poczujesz się jak ja kiedy pytam w sklepie o rozmiar stanika 70 F a Pani patrzy jak na wieloryba i mówi, takich nie produkujemy, ba gdyby była mądra to by wiedziała , ze to normalny razmiar cycek

Dlatego napisałam, że kobiety z dużym biustem nie zrozumieją kompleksów tych z niewielkim biustem i odwrotnie, kobiety z małym nie mają świadomości, że duży biust też może być problemem. Wiadomo, że średniej wielkości biust jest najlepszy, ale ja widzę najczęściej skrajności. Albo duży biust, albo całkiem mały.