Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dokładnie, nie ma małych rozmiarów pod biustem, dlatego ja szukam przede wszystkim odpowiedniej miseczki a obwód sobie przerabiam.

Aaa, kiedyś miałam mniejszy biust, teraz odwrotnie więc i jedną i drugą sytuację rozumiem :yes:.

Ale lisie ryjki mnie ubawiły :rotfl:.

Najlepsze jest to, że jak źle się ubiorę (jasna, obcisła góra, ciemny dół), to wyglądam mega dziwnie :sick:. Takie zaburzenie proporcji, że szok :bash:. Niby chuda, a jakaś taka potężna. Wygląda, jakbym miała duży brzuch albo coś (tym z małym biustem każdy obiad nie odkłada się w brzuchu tak jak biuściastym ;)). Dlatego u mnie góra zawsze ciemna i najlepiej lekko luźniejsza, wtedy jest oki.

I tak jak pisze kamila - znaleźć na siebie koszulę :sick:. Ja jeszcze mam problem ze strojami kąpielowymi (bo dół 34, a góra 40 :sick: - o jednoczęściowym mogę tylko pomarzyć) i sukienkami (jak w tyłku dobrze, to góra się nie dopina nawet na wdechu :no:).

ten szok z rozmiarami wynika z tego, ze kobiety w większości wypadków noszą źle dobrane - za małe miseczki a za dużo pod biustem:bash:

Noszą, bo takie są ogólnie dostępne. Łatwiej tak wyprodukować niż pod każdą babę inny stanik.

Ja jak zamawiam, to czekam pół roku na stanik. Taśmę produkcyjną dla mnie zmieniają albo co :wtf:?

Przypomniała mi się taka anegodtka na jednej z imprez już po paru głębszych było. Moja koleżanka,która ma małe piersi, rozm. B, pocieszała się, że trudno, małe, ale przynajmniej ładnie w dłoni leżą. Na co jej chłopak dodał: "taaa, chyba niemowlaka". Wszystkie parsknęłyśmy gromki śmiechem. :D