Ilona Agata 07.07.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 gajzo a ty nigdy nie poczujesz się jak ja kiedy pytam w sklepie o rozmiar stanika 70 F a Pani patrzy jak na wieloryba i mówi, takich nie produkujemy, ba gdyby była mądra to by wiedziała , ze to normalny razmiar cycek Ja zawsze słyszę: mamy do D. Albo: mamy DD, ale pod biustem 80... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.07.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Po ciąży jest szansa ze będziesz miała większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.07.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Ja zawsze słyszę: mamy do D. Albo: mamy DD, ale pod biustem 80... To juz standard....ja nawet nie wchodzę do sklepów typu Calzedonia Etam itp..skazana jestem na Chantelle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.07.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Dokładnie, nie ma małych rozmiarów pod biustem, dlatego ja szukam przede wszystkim odpowiedniej miseczki a obwód sobie przerabiam. Aaa, kiedyś miałam mniejszy biust, teraz odwrotnie więc i jedną i drugą sytuację rozumiem . Ale lisie ryjki mnie ubawiły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.07.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 ten szok z rozmiarami wynika z tego, ze kobiety w większości wypadków noszą źle dobrane - za małe miseczki a za dużo pod biustem:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 07.07.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Przestaniesz karmić i opadną będą jak woreczki z piaskiem, takie co na w-fie kiedyś były:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.07.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Najlepsze jest to, że jak źle się ubiorę (jasna, obcisła góra, ciemny dół), to wyglądam mega dziwnie . Takie zaburzenie proporcji, że szok . Niby chuda, a jakaś taka potężna. Wygląda, jakbym miała duży brzuch albo coś (tym z małym biustem każdy obiad nie odkłada się w brzuchu tak jak biuściastym ). Dlatego u mnie góra zawsze ciemna i najlepiej lekko luźniejsza, wtedy jest oki. I tak jak pisze kamila - znaleźć na siebie koszulę . Ja jeszcze mam problem ze strojami kąpielowymi (bo dół 34, a góra 40 - o jednoczęściowym mogę tylko pomarzyć) i sukienkami (jak w tyłku dobrze, to góra się nie dopina nawet na wdechu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.07.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Biust trzeba ćwiczyć dziewczynki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.07.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 ten szok z rozmiarami wynika z tego, ze kobiety w większości wypadków noszą źle dobrane - za małe miseczki a za dużo pod biustem:bash: Noszą, bo takie są ogólnie dostępne. Łatwiej tak wyprodukować niż pod każdą babę inny stanik. Ja jak zamawiam, to czekam pół roku na stanik. Taśmę produkcyjną dla mnie zmieniają albo co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.07.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Mój się nie zmienił po porodzie . Ale nie karmiłam . Może jakbym karmiła, to by opadł, ale po ciąży nie zawsze się zmienia , choć byłam pewna, że będzie tragedia (tak słyszałam). Za to stopy mi urosły o rozmiar . Całe szczęście to tylko stopy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.07.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Braffiterka pomoże dobrać rozmiar.Teraz juz dużo firm ma na etacie taka panią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 07.07.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Przestaniesz karmić i opadną będą jak woreczki z piaskiem, takie co na w-fie kiedyś były:) i tak źle, i tak niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 07.07.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Przypomniała mi się taka anegodtka na jednej z imprez już po paru głębszych było. Moja koleżanka,która ma małe piersi, rozm. B, pocieszała się, że trudno, małe, ale przynajmniej ładnie w dłoni leżą. Na co jej chłopak dodał: "taaa, chyba niemowlaka". Wszystkie parsknęłyśmy gromki śmiechem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.07.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Moze nie tyle po ciąży sie zmienia ile podczas karmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.07.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Hahahaha....:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.07.2014 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 ten szok z rozmiarami wynika z tego, ze kobiety w większości wypadków noszą źle dobrane - za małe miseczki a za dużo pod biustem:bash: dokładnie mnóstwo kobiet ma zapiecie pod szyją a cycek z boku, masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.07.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Zapięcie na karku a biust po bokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.07.2014 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 fajna zobacz staniki z freya, dalia troche tańsze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.07.2014 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 i samantha jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.07.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Tak z Freya tez kupuje staniki i kostiumy jeszcze z Panache sa w naszych rozmiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts