kam_gosc 07.07.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 (edytowane) Ja pier* na blogu jakie tłumy! Mąż do mnie dzwoni: Ilona, zobacz na statystyki! W 30 min. 2 tys. ludzików . Czemu nie opublikujesz takich fajnych statystyk - zawsze to zwiększa szansę na potencjalnych reklamodawców. Że blog chętnie odwiedzają ludzie. Pytanie tylko, czy te ludziki to tzw. unique users. Niektóre z tych statystyk napędzają też roboty Gugla. Mi też się podobają takie wysokie majtki. Sama też mam kilka par takich. Ładnie korygują sylwetkę. Kostium, który sobie kupiłam też ma majtki trochę wyższe. Kur... wypadł mi zamek jeden w aparacie, a moja p. ortodontka na urlopie... Edytowane 7 Lipca 2014 przez kam_gosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 07.07.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 o np. taki b. mi się podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 07.07.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 o np. taki b. mi się podoba:yes: [ATTACH=CONFIG]269086[/ATTACH] Fajne matki, stanik bez ramiączek, niestety, nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.07.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Czemu nie opublikujesz takich fajnych statystyk - zawsze to zwiększa szansę potencjalnym reklamodawcom. Że blog chętnie odwiedzają ludzie. Pytanie tylko, czy te ludziki to tzw. unique users. Tak, unikalni. Google Analytics nie podlicza robotów . Innego programu nie mam podłączonego, bo zawsze były przekłamania (i to spore!), nawet jak wyłączyłam boty. Statystyki... Jeszcze nie ma się czym chwalić . Mąż też na mnie krzyczy, że powinnam dodać, bo przez fejsa jestem traktowana jak mały bloger (w weekend nawet się o to pokłóciłam z jednym panem ), a mam statystyki na równi z Bakusiowem , tylko ona ma na fejsie 16 tys. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.07.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 No dokładnie w takich majtkach była ta dziewczyna na płazy miała długie włosy spięte w koka i okulary czarne muchy.Nie było osoby żeby sie nie obejrzała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.07.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 o np. taki b. mi się podoba:yes: [ATTACH=CONFIG]269086[/ATTACH] Piękny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 07.07.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Fajne matki, stanik bez ramiączek, niestety, nie dla mnie. ramiączka pewnie odpinane w kpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 07.07.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Nie znam Bakusiowa , z reguły, jeśl masz te 10-20 koła UU to już fajnie i takie rzeczy na pewno warto publikować. Plus nie tylko wtyczki przekierowujące na Insta, Fejs (Budziku, u Ciebie tak trudno to znaleźć, a jak już znalazłam przekierowanie do Insta, to okazał się link nieaktywny), ale też pokazać te liczby, ilu ma się subskrybentów. Konkursiki też przyciągają, że tak powiem, tłuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 07.07.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Fajna, a jak tam młoda po Twojej niedzielnej wizycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 07.07.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 No dokładnie w takich majtkach była ta dziewczyna na płazy miała długie włosy spięte w koka i okulary czarne muchy.Nie było osoby żeby sie nie obejrzała. No to jest dla mnie nadzieja, majty takie mam, okulary muchy takoż. Cóz za problem włosy w kok spiąć. A propos włosów, zamówiłam sobie taką szczotkę, która ułatwia rozczesywanie i zamyka łuski włosa. Tangle Teezer się nazywa, kojarzycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.07.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Tanger treser mam od dawna.;)Mloda ma swoją ja swoją.Super do rozczesywania włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 07.07.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 No to jest dla mnie nadzieja, majty takie mam, okulary muchy takoż. Cóz za problem włosy w kok spiąć. A propos włosów, zamówiłam sobie taką szczotkę, która ułatwia rozczesywanie i zamyka łuski włosa. Tangle Teezer się nazywa, kojarzycie? ja dużo dobrego o niej słyszałam, ale kasy mi szkoda na nią cały czas. Jak przetestujesz to zdaj relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.07.2014 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 tak kojarzymy, chyba kazda ma:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.07.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Fajna, a jak tam młoda po Twojej niedzielnej wizycie? Wizyta super bez płaczu bez marudzenia spokojnie jej wytłumaczyłem ze juz tylko 3 dni i do domu i wszystko było ok.Wyjechalam po 17 od niej a o 19 telefon i od początku to samo...No szlag mnie trafia!!! :mad:Jak dzisiaj będzie dzwoniła z płaczem to sie rozłączam Przysięgam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.07.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 (edytowane) Nie znam Bakusiowa , z reguły, jeśl masz te 10-20 koła UU to już fajnie i takie rzeczy na pewno warto publikować. Plus nie tylko wtyczki przekierowujące na Insta, Fejs (Budziku, u Ciebie tak trudno to znaleźć, a jak już znalazłam przekierowanie do Insta, to okazał się link nieaktywny), ale też pokazać te liczby, ilu ma się subskrybentów. Konkursiki też przyciągają, że tak powiem, tłuszczę. Konkursiki już nie (za dużo ich!), teraz kasa, kasa i kasa. Czyli reklama na fejsie, to przede wszystkim. Ale też inne inwestycje . Reklamodawcy patrzą głównie na fejsa, jak masz dużo, to jesteś duża i zarabiasz . Bakusiowo działa na tej zasadzie + kilka kłamstw na temat współpracy. Ale to pani od PR, wie, co robi . Statystyki ma... niskie. Moimi subskrybentami w ogóle nie mam co się chwalić . Ja nie inwestuję w fejsa czy reklamy googla . Edytowane 7 Lipca 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.07.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 ja dużo dobrego o niej słyszałam, ale kasy mi szkoda na nią cały czas. Jak przetestujesz to zdaj relacje A ile taka szczotka u nas kosztuje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 07.07.2014 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 tak kojarzymy, chyba kazda ma:lol: Haha, a ja dopiero to odkryłam i chciałam się szybko newsem podzielić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 07.07.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Konkursiki już nie (za dużo ich!), teraz kasa, kasa i kasa. Czyli reklama na fejsie, to przede wszystkim. Ale też inne inwestycje . Reklamodawcy patrzą głównie na fejsa, jak masz dużo, to jesteś duża i zarabiasz . Bakusiowo działa na tej zasadzie + kilka kłamstw na temat współpracy. Ale to pani od PR, wie, co robi . Statystyki ma... niskie. Moimi subskrybentami w ogóle nie mam co się chwalić . Ja mam rzadko reklamę na fejsie . Uuuu, kłamstwo na temat współpracy? Jak to? Jakby co to ja tyż pani od pr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 07.07.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 A ile taka szczotka u nas kosztuje???? oryginał ok 50 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 07.07.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Tak se weszłam na to Bakusiowo w zakładkę współpraca. Nie lubię takich tekstów. Napiszę tekst, a tata zrobi filmik, dziecko nieświadomy modeling, komerchą wali po oczach na maksa. Nie będę tego czytać. (taki mój mały, wewnętrzny buncik ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts