Ilona Agata 07.07.2014 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 nilaf, całe szczęście nie wszyscy . Nawet nie większość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.07.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 (edytowane) No widzisz, ja za to właśnie cenię Kominka, bo jak mało kto mówi, że na wszystko przyjdzie pora.Najpierw trzeba się nauczyć blogowania, potem można myśleć o ewentualnym zarobku.Teraz bywa na odwrót. Ten blog jest przykładem, dlaczego nie powinno tak być. Edytowane 7 Lipca 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 07.07.2014 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Kamila, to chyba trochę tak jak z perfekcyjną panią domu? Prawniczka, która nigdy nie pracowała w zawodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 07.07.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 No może, może. Na razie tematyka parentingowa nie jest mi jakoś szczególnie bliska, no bo wiadomo, nie jestem nawet w ciąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 07.07.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Kamila, to chyba trochę tak jak z perfekcyjną panią domu? Prawniczka, która nigdy nie pracowała w zawodzie... No właśnie, właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 07.07.2014 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Kamila, to chyba trochę tak jak z perfekcyjną panią domu? Prawniczka, która nigdy nie pracowała w zawodzie... :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.07.2014 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Nie znam Bakusiowa , z reguły, jeśl masz te 10-20 koła UU to już fajnie i takie rzeczy na pewno warto publikować. Plus nie tylko wtyczki przekierowujące na Insta, Fejs (Budziku, u Ciebie tak trudno to znaleźć, a jak już znalazłam przekierowanie do Insta, to okazał się link nieaktywny), ale też pokazać te liczby, ilu ma się subskrybentów. Konkursiki też przyciągają, że tak powiem, tłuszczę. Tak, to jest rzecz do zmiany, nie jedyna ale nie mam w tej chwili na to czasu, link do Insta juz dziala, do tej pory skupialam sie na fb, ktore jest bardzo dobrze widoczne. Wiadomo, ze polecenia głównie działają. A mnie nikt nie poleca, mąż ma lepsze zajęcia haha i sobie skrobię powolutku i wierze, że swoje wyskrobię że tak powiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 07.07.2014 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Chyba jestem ślepa, bo przekeirowania na FB na blogu nie widzę, ale za to przeczytałam sponsorowany wpis. Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.07.2014 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 (edytowane) Ania, mnie też nikt nie poleca . W dodatku nie żyję dobrze z żadnym blogerem (brak czasu na internetowe przyjaźnie). Da się mieć dobre statystyki bez tego, tylko powolutku. Edytowane 7 Lipca 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.07.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 (edytowane) przekierowanie po prawej, mozna lajkowac i przejsc na fb ale faktycznie zrobie jeszcze ikony a wpis jest, fakt Ilo, wiem ze sie da ale podalas przyklad tamtego parentingowego, o ktorym juz kiedys pisalysmy dla mnie to smiesznie nakrecane przez ludzi, ktorzy normalnie nigdy by tam nie zajrzeli . To temat rzeka. Twoje wpisy tez byli linkowane na bfg i przez bosacką (tylko to jest ok bo wchodza ludzie zainteresowani tematyką) , fb wbrew pozorom dziala niezle. Statsy wiem jakie kto ma mniej wiecej . Edytowane 7 Lipca 2014 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.07.2014 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 (edytowane) Aniu, tak to się kręci, ludzie często zaglądają, bo myślą, że to duży bloger, a on po prostu zainwestował w Fejsa na starcie ponad tysiąc . Swoją drogą jakie to dziwne, że liczba fanów na Fejsie (tych z reklamy) w ogóle nie przekłada się na liczbę czytaczy bloga. Dlatego osobiście tak niechętnie inwestuję w reklamę. Edytowane 7 Lipca 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.07.2014 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 To prawda i można mnożyć przykłady . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 07.07.2014 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Yoka, Ilonka, pewnie jak tak teraz o tym piszecie to też wielkie poruszenie na blogu:lol:, sama weszłam parę razy, żeby np. sprawdzic to o czym piszecie, np. przekierowanie na insta:lol:, kurcze ja to zielona jestem w tych tematach i tak z ciekawości, żeby być na czasie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.07.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Nilaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 07.07.2014 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 a to, że np. któraś/yś się tam przeprowadza z powodu bloga, to juz w ogóle hicior dnia:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.07.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Yoka, Ilonka, pewnie jak tak teraz o tym piszecie to też wielkie poruszenie na blogu:lol:, sama weszłam parę razy, żeby np. sprawdzic to o czym piszecie, np. przekierowanie na insta:lol:, kurcze ja to zielona jestem w tych tematach i tak z ciekawości, żeby być na czasie:lol2: Eee, raczej nie. Nawet nie w dziesiątkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 07.07.2014 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Eee, raczej nie. Nawet nie w dziesiątkach . aaaa to te dziesiątki to JA:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 07.07.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 a jak sa takie wpisy gdzie sa odnośniki do stron 9sponsora0 to trzeba w nie klikać, tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 07.07.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 ale człowiek zacofany:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 07.07.2014 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 to ja lecę dziewczynki, papa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts