yokasta 07.07.2014 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Nilaf, mamy podgląd w czasie rzeczywistym, musialabys na kilkunastu kompach siedziec zeby robić cały ruch ale miło, że zaglądasz . Ale, że jak trzeba? Można, ale nikt Cię nie zmusi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.07.2014 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Nilaf, liczy sie unikalnych . I to raz w miesiącu . Czyli jak ktoś zaglada sto razy dziennie i robi to codziennie, to i tak jest liczony jako 1. Dlatego jesli ktoś założył bloga, bo tutaj miał dużo odsłon na wątku, to mógł sie przeliczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.07.2014 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 07.07.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 ale wredoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.07.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Ja nie miałam nikogo konkretnego na myśli - serio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.07.2014 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 (edytowane) Ale tez nie założyłam bloga, bo urzęduje na FM i pomyślałam, zeby to przekuć w kase. Założyłam z braku laku, bo szczerze powiedziawszy zwariowalabym na macierzyńskim, bez celu, zajęcia, pasji. W sumie uratował mnie przed depresja poporodowa . Edytowane 7 Lipca 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 07.07.2014 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Ilona, czy u Was też pojawiły się takie małe robaczki, jak przecinki, które się przyklejają wszędzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.07.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 ble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.07.2014 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Ilona, czy u Was też pojawiły się takie małe robaczki, jak przecinki, które się przyklejają wszędzie? A jaki kolor? I gdzie? W domu? Na zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.07.2014 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Byście sie pochwaliły kto te blogi " dzieciate" tu na fm podlinkowal;) ;) Moj zalozony wcześniej i do dzis pusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.07.2014 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Magda, nie bądź taka cwana . Koleżanki z mozołem zbierają publiczność, jak tylko ruszysz z publikacją, masz ode mnie podlinkowania . Nie musisz się przeprowadzać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.07.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Haha;) dzieki Ilo to to moze zróbcie mi 20 tys wejść i podlinkowania bez publikacji postów bo cos od 2 lat nie mam czasu na pisanie :lol2: moze w kolejnej ciąży znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 07.07.2014 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 A jaki kolor? I gdzie? W domu? Na zewnątrz? Takie maleńkie, czarne jak przecinki. Są na dworze i kleją się do ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.07.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Takie maleńkie, czarne jak przecinki. Są na dworze i kleją się do ciała. Nie widziałam . Myślałam, że chodzi Ci o rybiki, fuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 07.07.2014 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Nie, nie o rybiki, ponoć właśnie te robaczki pojawiły się w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.07.2014 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 O matko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.07.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 07.07.2014 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Nilaf, liczy sie unikalnych . I to raz w miesiącu . Czyli jak ktoś zaglada sto razy dziennie i robi to codziennie, to i tak jest liczony jako 1. Dlatego jesli ktoś założył bloga, bo tutaj miał dużo odsłon na wątku, to mógł sie przeliczyć . Aaa ok,teraz już wszystko wiem:) Kamila u mnie właśnie dzisiaj plaga tych robaczkow. Takie małe, 2-3 mm, jak niteczki,wijace. Wyszliśmy z moim na taras po pracy,żeby się zrelaksować i doopa nie da się posiedzieć. Wszędzie wlaza, we włosy, na buzię. Katastrofa, myślałam że to z pół może cos:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 07.07.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Ja nie miałam nikogo konkretnego na myśli - serio! A co ktoś tak założył bloga z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 07.07.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 No właśnie o te robaczki chodzi, ja też na tarasie dziś zostałam osaczona i wlazłam do domu, a tak - na jasnych zasłonach też takie małe przecinki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts