Ilona Agata 07.07.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 O kurde, ja tego jeszcze nie mam . Cały dzień na zewnątrz, nic mnie nie oblazło poza komarami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 07.07.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Kurcze mnie też tak oblazly,że lecialam myć głowę, tak mnie swedziala jakbym wszy miala. No myślałam, że oszaleje. Co to za dziadostwo, jakaś plaga egipska:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.07.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Nie straszcie, ja nienawidzę wszelkiego robactwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 07.07.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Hej, witajcie...... Niestety nie nadrobię...... Uf u nas tak samo gorąco jak w IT kamila_kajmakowa czy nadal jesteś chętna na wymianę młynka menu?? u mnie przyszły jak byłem na wyjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.07.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Hej, witajcie...... Niestety nie nadrobię...... Uf u nas tak samo gorąco jak w IT kamila_kajmakowa czy nadal jesteś chętna na wymianę młynka menu?? u mnie przyszły jak byłem na wyjeździe A jaki masz . Kolor, wielkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.07.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Ja bym się zamknęła w domu w łazience chyba pająki, komary, żuki - wszystko ok ale nie cierpię larw właśnie mi takie zielone (brzęczaki wierzbowe) zeżarły całe drzewo, każdy liść a drugie czarne (śluzownice) zabrały się za krzewy owocowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 07.07.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 A jaki masz . Kolor, wielkość. te co były na WW te największe, mam 2 w kolorze szaro-niebieskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.07.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 I nie chcesz ich Lolek? Ja poluję niestety na białe i czarne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 07.07.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 I nie chcesz ich Lolek? Ja poluję niestety na białe i czarne . Nie no chce tylko mam 2 w tym samym kolorze a Kajmakowa chyba miała dwa szare i chciała się wymienić jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 07.07.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 (edytowane) Hej, witajcie...... Niestety nie nadrobię...... Uf u nas tak samo gorąco jak w IT kamila_kajmakowa czy nadal jesteś chętna na wymianę młynka menu?? u mnie przyszły jak byłem na wyjeździe Nie, bo mój mąż już rozpakował, zaczął używać, powyrzucal opakowania. Moje są takie: Edytowane 7 Lipca 2014 przez kam_gosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 07.07.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Nie, bo mój mąż już rozpakował, zaczął używać, powyrzucal opakowania. Moje są takie: [ATTACH=CONFIG]269135[/ATTACH] ok. To masz takie same jak ja.....:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.07.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 To się dogadali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 07.07.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 ok. To masz takie same jak ja.....:rotfl: :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 07.07.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Hejka!!! Ja mam dalej kiepskie dni.Na młodą antybiotyk nie działa,dzisiaj u lekarza i dostała kolejny mocniejszy.Jak do środy dalej bedzie goraczkować to na dokładniejsze badania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 07.07.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Biedna , miejmy nadzieję, że jednak po tym drugim antybiotyku jej przejdzie. Ja rzadko choruję, ale jak coś się do mnie przypałęta, to długo nie odpuszcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 07.07.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Ona też rzadko, w sumie powazniej to dwa razy jak miała ospe i teraz:(Tylko teraz to już się martwię, ze ta gorączka nie schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.07.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Mirka,a może do innego lekarza? Miała robiony wymaz? Na pewno konieczny jest antybiotyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 07.07.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Ilonka - fajny wpis, fajna restauracja. Zupełnie jej nie znałam. Przeczytałam, niezłe fotki, ale mam pytanie do pani polonistki: czy wnętrze można zaadoptować? Zawsze myślałam, że zaadaptować to poprawna forma, ale popraw mnie, jeśli się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 07.07.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Ona też rzadko, w sumie powazniej to dwa razy jak miała ospe i teraz:( Tylko teraz to już się martwię, ze ta gorączka nie schodzi. Faktycznie, dziwne, że tak długo ją trzyma... Aż trudno coś doradzić, bo to takie banały, o których pewnie wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.07.2014 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Hej:) co tu taka cisza? wszystkie się opalają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts