reni1980 08.07.2014 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 dzieciece są tanie ale synowi już kupiłam trampki z geoxa a córka nosi już 38 czyli damskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.07.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Dzien doberkowo! :)U nas wczoraj popadała pogrzmialo i od rana znowu parowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.07.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Oooo zakupowo znowu? ;)A ja dla odmiany nic nie kupiłam i nie kupie chyba :(Oszczędzam.....Reni Twoja młoda 38?????:jawdrop:Rany moja 33.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.07.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Ja jeszcze nic nie kupiłam ale w weekend wyruszę, może coś dla młodego zgarnę dla siebie przy okazji . W nocy była burza, było tak przyjemnie a dzisiaj znowu masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 08.07.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Dziewczyny ja też w kwestii zakupów - tylko chciałam zapytać czy któraś z Was ma żelazko do prasowania w pionie ? W Lidlu ma też być stacja parowa Tefal. Orientujecie się czy warto kupić? A ja kupiłam ostatnio witrynkę Zdjęcia u mnie. oo ja też bym chciała stację parową lub żelazko do prasowania w pionie? Co jest lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.07.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Nie wiem co to żelazko do prasowania w pionie ale Kumpela ma stacje parową-GENIALNA RZECZ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.07.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Fajna a czemu genialna? Wszyscy zachwalają, więc chcę się skusić Tylko nie wiem czy ta z Lidla będzie ok http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-E526E76D-3EBEAB6E/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?id=342 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Ilonka a kiedy będzie sale na byinsomnia bo to jedyny sklep gdzie nie ma sale Tak? Nawet nie wiem. Jeszcze Kazar nie miał przecen, tzn. pojedyncze sztuki na sale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 08.07.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Dziewczyny ja też w kwestii zakupów - tylko chciałam zapytać czy któraś z Was ma żelazko do prasowania w pionie ? W Lidlu ma też być stacja parowa Tefal. Orientujecie się czy warto kupić? A ja kupiłam ostatnio witrynkę Zdjęcia u mnie. Chyba masz świadomość, że kupienie w Lidlu czegoś cenniejszego niż spożywka, graniczy z cudem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.07.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Gajzo ta stacja jest firmy Tefal, więc równie dobrze do kupienia poza Lidlem. I nie będę czegoś skreślać tylko dlatego, że jest z Lidla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Gajzo ta stacja jest firmy Tefal, więc równie dobrze do kupienia poza Lidlem. I nie będę czegoś skreślać tylko dlatego, że jest z Lidla. Chodziło chyba o te kolejki od piątej rano, i że ludzie sobie z rąk wyrywają przy koszu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 08.07.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Napisałam Ci tylko, że jeżeli planujesz kupić to tą stację w Lidlu, to strata czasu... Easy kobieto :v !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.07.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Kolejki są rano jak są jakieś kolorowe buty po 69 zł. Nie wydaje mi się, żeby tłum się rzucał na żelazko za 379 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 08.07.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Się zdziwisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Kolejki są rano jak są jakieś kolorowe buty po 69 zł. Nie wydaje mi się, żeby tłum się rzucał na żelazko za 379 zł. A torebki Witchen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.07.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Genialna na pewno do prasowania koszul( maz kumpeli jest biznesmenem non stop w koszulach chodzi) ona głownie do tego ja kupiła.W niedziele w Lidlu widziałam Crocsy i nikt sie na nie nie rzucał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.07.2014 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 ja mam tę stację pary z tefala, nie używam, ale ja wogóle mało prasuję, poza tym jak mam wyciągać to wielkie pudło i lać wodę to biorę zwykłe zelazko które dostałam w gratisie do tej stacji pary:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.07.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Kolejki są rano jak są jakieś kolorowe buty po 69 zł. Nie wydaje mi się, żeby tłum się rzucał na żelazko za 379 zł. Jak były torebki po 300 zł to chcieli się zabić za nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.07.2014 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Magda mozesz na scharenza oblukać przy dziecięcych conversach rozmiar 31 ile ma długości wkładki, nie wiem gdzie to szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.07.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Dzwoniłam do kumpeli.;)Kupila jakieś 2-3 lata temu na stronie www.prasujpara.pl Mowi ze niewyobraża sobie teraz życia bez tego prasowacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts