reni1980 28.09.2012 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 witaj rere bóg wie co tam nie będzie, o kasę przecie chodzi, od kiedy zamieszkałam w domu ciągle jej nie mam:sick:tak więc tanio i schludnie bym powiedziała rere walcz o swoje, mój się zapierał że nie, bo brzydko a teraz to mu się podoba, nie bądź głupia jak ja , postaw na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.09.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Walczę już długo, podsyłam piękne realizacje, a on cały czas mówi . To jest jedna z tych rzeczy, których nie przewalcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.09.2012 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 a kopanie czy budowanie juz się zaczęło, a projekcik to kiedy zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.09.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 (edytowane) Jeszcze łopata nie wbita, a projekt u architekta leży. Ale mamy już pierwszą budowlę na działeczce Edytowane 29 Września 2012 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.09.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 piękna działeczka, a i okolica piękna i zielona, jak to teraz ja mówię totalne wypizdowo:lol2:, ale to dobrze bo do sąsiadów dalej:lol2: mówisz u architekta, już jestem zazdrosna:P to kiedy zaczynacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.09.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Takie wypizdowo to nie jest. Po lewej stronie(ok. 300m) mamy las, od południa, daleko za górką mamy autostradę, od wjazdu mały zagajniczek,a od prawej sąsiadów i całe centrum wioski. Ale patrząc na dotychczasowe miejsce zamieszkania, można powiedzieć, że wyprowadzamy się na wypizdowo . Jak wszystko po myśli pójdzie to zaczynamy na wiosnę 2013. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.09.2012 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 kochaniutka mam nadzieję ze mnie źle nie zrozumiałaś, po prostu są miejsca, że dom na domie i każdy sąsiad mógłby ręką ogrodzenia dotykać a u ciebie przestrzeń, zieleń i wiatr dmucha czy wypizdowo:lol2:, ja oczywiście tez takie zamieszkuje i mentalnie to jeszcze wieś a nie miasto:lol2: 2013 to zajebiscie bo jakby się sprężyć to wiligia 2013 u siebie a może jakiś wyobrażenie co do wyglądu domku podeślesz, projekt który chcesz, bo zapewne masz upatrzone tylko zmiany wprowadzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.09.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Projekt będzie robiony na podstawie Wygodnego1. Dałam architektowi gotowy projekt z moimi zmianami, ale zaznaczyłam, że może wprowadzić swoje zmiany jeśli będą lepsze od moich . Oczywiście chce zobaczyć projekt przed zatwierdzeniem Przesyłam Ci moje wypocinki na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 28.09.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Reni - śliczne te tapety kupiłaś JA też wybierając działkę patrzyłam, żeby sąsiadów nie było za blisko:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.09.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 (edytowane) Takie wypizdowo to nie jest. Po lewej stronie(ok. 300m) mamy las, od południa, daleko za górką mamy autostradę, od wjazdu mały zagajniczek,a od prawej sąsiadów i całe centrum wioski. Ale patrząc na dotychczasowe miejsce zamieszkania, można powiedzieć, że wyprowadzamy się na wypizdowo . Jak wszystko po myśli pójdzie to zaczynamy na wiosnę 2013. Rere, gratulacje. Ja też taki wygwizdow zamieszkuję. Do sąsiadów mam najbliżej 150mb, a do ściany lasu 200. Witaj w klubie. pokochasz to miejsce. A jak podrosną Ci drzewka i rano obudzi Cię ptasi jazgot, poczujesz dopiero jak jest cudownie. :wiggle::wiggle: Edytowane 28 Września 2012 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.09.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Rere, co ja czytam?! Będzie budowa?! Super! Bardzo, bardzo się cieszę... sąsiadko Cześć Reni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.09.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Ładna ta sypialnia tapeta... Czekam na całą resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.09.2012 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 TADAM nowe gładzie na suficie już się robią witajcie dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.09.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 TADAM nowe gładzie na suficie już się robią witajcie dziewczynki super. Z niecierpliwością czekam na efekt końcowy Dziewczynki, fajnie, że Wam się podoba okolica. Mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.09.2012 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 pewnie że nam się podoba, ja lubię takie okolice, cisza, spokój i dużo zieleni, zobaczysz jak się dobrze mieszka w takiej okolicy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.09.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Rere super:wave:no to coraz bliżej do celu:yes:Kochana może to dobry moment na własny wątek, hmmmmm?Reni tapeta ciekawa, a jakie te drewniane ściany planujesz? tak wogóle to juz sie nie moge doczekac tej Twojej sypialni:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.09.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Kochana może to dobry moment na własny wątek, hmmmmm? Anetko, na własny wątek to jeszcze za wcześnie. Budowa będzie się ciągła jak 'Moda na sukces' . Zanudziłabym Was na śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.09.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Rere, zakładaj ten wątek i to szybko Pisz o wszystkim. Krok po kroku, także o projektowaniu. Będziemy Cię bronić przed błędami. Z naszą forumową wiedzą unikniesz masy problemów. Wiem coś o tym, bo my budowaliśmy mając za wsparcie tylko własną wiedzę i wiarę w zaprzyjaźnionego budowlańca. To okazało się w wielu przypadkach za mało, zaczynając od projektu domu, a kończąc na ciągle nadal pojawiających się problemach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.09.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 rere pestka ma rację i dziewczyny też , zakładaj galerie i to już anetko tapetę chciałam delikatną i elegancką, no i nie mogła być klejona do wzoru, ta którą zrywałam taka była i jednak okazało się ze takiej nie umiemy położyć masakra. ściana z drewna skonczona jedak tylko ściana kolankowa będzie z drewna, miała być jeszcze ta gdzie jest garderoba ale za dużo z nią roboty:lol2: stwierdziliśmy ze nam się nie chce jej robić no i dwa takie elementy to za dużo (tak to sobie tłumaczymy:lol2:) teraz mężuś czyści gładzie, jutro malujemy sufit i tapetujemy resztę ścian, muszę wam powiedzieć, że ostatnio straszą fuszerę odbębniliśny, dopiero teraz nie będzie wstyd ludziom pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.09.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Się doczekać nie mogę. Mam nadzieję, że nie każesz nam długo czekać na focie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts