Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witaj rere

bóg wie co tam nie będzie, o kasę przecie chodzi, od kiedy zamieszkałam w domu ciągle jej nie mam:sick:

tak więc tanio i schludnie bym powiedziała

rere walcz o swoje, mój się zapierał że nie, bo brzydko a teraz to mu się podoba, nie bądź głupia jak ja , postaw na swoim

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Takie wypizdowo to nie jest. Po lewej stronie(ok. 300m) mamy las, od południa, daleko za górką mamy autostradę, od wjazdu mały zagajniczek,a od prawej sąsiadów i całe centrum wioski. Ale patrząc na dotychczasowe miejsce zamieszkania, można powiedzieć, że wyprowadzamy się na wypizdowo :D.

Jak wszystko po myśli pójdzie to zaczynamy na wiosnę 2013.

kochaniutka mam nadzieję ze mnie źle nie zrozumiałaś, po prostu są miejsca, że dom na domie i każdy sąsiad mógłby ręką ogrodzenia dotykać a u ciebie przestrzeń, zieleń i wiatr dmucha czy wypizdowo:lol2:, ja oczywiście tez takie zamieszkuje i mentalnie to jeszcze wieś a nie miasto:lol2:

2013 to zajebiscie bo jakby się sprężyć to wiligia 2013 u siebie

a może jakiś wyobrażenie co do wyglądu domku podeślesz, projekt który chcesz, bo zapewne masz upatrzone tylko zmiany wprowadzasz

Takie wypizdowo to nie jest. Po lewej stronie(ok. 300m) mamy las, od południa, daleko za górką mamy autostradę, od wjazdu mały zagajniczek,a od prawej sąsiadów i całe centrum wioski. Ale patrząc na dotychczasowe miejsce zamieszkania, można powiedzieć, że wyprowadzamy się na wypizdowo :D.

Jak wszystko po myśli pójdzie to zaczynamy na wiosnę 2013.

Rere, gratulacje. Ja też taki wygwizdow zamieszkuję. Do sąsiadów mam najbliżej 150mb, a do ściany lasu 200. Witaj w klubie. pokochasz to miejsce. A jak podrosną Ci drzewka i rano obudzi Cię ptasi jazgot, poczujesz dopiero jak jest cudownie. :wiggle::wiggle::wiggle::wiggle:

Edytowane przez pestka56

Rere, zakładaj ten wątek i to szybko :yes: Pisz o wszystkim. Krok po kroku, także o projektowaniu. Będziemy Cię bronić przed błędami. Z naszą forumową wiedzą unikniesz masy problemów.

Wiem coś o tym, bo my budowaliśmy mając za wsparcie tylko własną wiedzę i wiarę w zaprzyjaźnionego budowlańca. To okazało się w wielu przypadkach za mało, zaczynając od projektu domu, a kończąc na ciągle nadal pojawiających się problemach.

rere pestka ma rację i dziewczyny też , zakładaj galerie i to już:D

anetko tapetę chciałam delikatną i elegancką, no i nie mogła być klejona do wzoru, ta którą zrywałam taka była i jednak okazało się ze takiej nie umiemy położyć:lol2: masakra.

ściana z drewna skonczona jedak tylko ściana kolankowa będzie z drewna, miała być jeszcze ta gdzie jest garderoba ale za dużo z nią roboty:lol2:

stwierdziliśmy ze nam się nie chce jej robić no i dwa takie elementy to za dużo (tak to sobie tłumaczymy:lol2:)

teraz mężuś czyści gładzie, jutro malujemy sufit i tapetujemy resztę ścian, muszę wam powiedzieć, że ostatnio straszą fuszerę odbębniliśny, dopiero teraz nie będzie wstyd ludziom pokazywać:D