Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Fajna Crocsy też widziałam leżące spokojnie w koszyku ;) Mi chodzi o to czy ta stacja jest dobra, bo są przecież i za ponad tysiąc i te parametry pewnie mają lepsze.

No to poczytaj opinie...

Tu http://www.mediaexpert.pl/generatory-pary/generator-pary-tefal-gv5245-easy-pressing,id-13453

czy w innym miejscu. Z resztą jak Ci zależy na tej stacji, to można ją kupić w sklepie internetowym w takiej samej cenie, a często nawet z darmową dostawą.

Lild nie zamawia hurtowych sztuk sprzętu domowego, pracownicy łaszą się na takie artykuły, nie mniej niż klienci. Napisałam Ci to tylko po to, żebyś zaoszczędziła czas ;).

Edytowane przez gajzo

bo ja widzę trzy możliwości:

1. Zelazko z wyrzutem pary- daje radę z koszulami?

2. Stacja parowa, np. podobna do tej z Lidla

3. Prasowacz parowy, z linku od fajnej- strasznie dużo miejsca musi zajmować, bo wygląda jak odkurzacz, widziałam często w centrach handlowych jak prasowali

Która z tych rzeczy najbardziej się sprawdzi?

ok dzięki i taka porada mi wystarczy:)

ja nawet deski do prasowania nie mam:) i jakieś stare żelazko, ja prasuję od święta. jak coś mam pogniecione np. koszulę to potrafię w niej nie chodzić z pół roku, bo mi się prasować nie chce, ale zawsze starannie rozwieszam.

Mąż musi prasować, bo musi chodzić codziennie w koszulach, ale robi to sam najczęściej, myślę że takie żelazko najbardziej nam się przyda