Magda_lena85 08.07.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 LEJE U MNIE i rześko :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.07.2014 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 czyli zaraz do mnie deszcz przyjdzie Ilona niby tak, tzn wszystkie buty mi pasują, te zapinane na kostce i te powyżej trochę zapinane, ale wszystkie kozaki mam za szerokie u góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.07.2014 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 co macie dzis na obiad ja botwinkę ze śmietanką i dużo kopru, mniam słuchajcie zrobiłam te ogóry , no pyszne już są i zachodzę się w głowę dlaczego dopiero po 10 latach małżeństwa pierwszy raz ukisiłam ogóry:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 czyli zaraz do mnie deszcz przyjdzie Ilona niby tak, tzn wszystkie buty mi pasują, te zapinane na kostce i te powyżej trochę zapinane, ale wszystkie kozaki mam za szerokie u góry A to ja też . Zawsze jak w kaloszu . Patrzę z góry i widzę szparę na jeszcze jedną łydkę . W sumie mi to nie przeszkadza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 co macie dzis na obiad ja botwinkę ze śmietanką i dużo kopru, mniam słuchajcie zrobiłam te ogóry , no pyszne już są i zachodzę się w głowę dlaczego dopiero po 10 latach małżeństwa pierwszy raz ukisiłam ogóry:jawdrop::jawdrop: Ja co roku kiszę. Potem zimą są też świetne! U mnie w rodzinnym domu cała podłoga ogórków zawsze stała w piwnicy. Z 50 słoików . I tak co roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.07.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 ja nie wiem - mąż gotuje ogóry kisiłam raz - wywaliłam bo zapomnieliśmy o nich w tym roku zrobię 2-3 słoiki małosolne i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.07.2014 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 e na taką skalę to ja się nie piszę, ja zrobiłam dwa większe słoiki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.07.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Hej dziewczyny, na krótko tylko wpadam i z wakacji z wyprzedażowego UK pozdrawiam Reni, TH wygodne, bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.07.2014 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Magda czyli nie kisisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.07.2014 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 hejka Anulka , pozdrowiona i udanych łowów, a tak przy okazji moze te butki japonki Th też widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.07.2014 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Magda zatrzymałaś ten deszcz, że do mnie nie idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.07.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 nie - wezmę od mamy wczoraj kupiłam leśne jagody - babka przynosi do domu świeżutkie z lasu 3 litry wziełłam ( nie wiedziałam, ze to na l) i co?.... w domu ani 1 słoika :eek: a deszcz.... już po i parówa dalej... bo paruje wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.07.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Poluję, poluję... Codziennie Bucików nie widziałam. Tutaj TH nie ma tak dużo. Więcej go w USA. Ale jakbym przypadkiem widziała, to dam Ci znać Ja póki co kupiłam prawie wszystko co miałam na swojej liście. Teraz już tylko dla przyjemności chodzę i patrzę, czy coś w oko wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Ja osobiście najbardziej właśnie kiszone zimą lubię, pewnie jakiś niedobór witaminy C . Do kanapki na przykład, kiedy te sklepowe, normalne smakują jak woda. Do tostów na ciepło (kiszone super smakują na ciepło ). Mam swoje przepisy z ogórkami kiszonymi, bo też zesmażone na patelni z ziemniakami na przykład są dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.07.2014 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 ok Aniu, jak zobaczysz to daj znać, jeśli były by tańsze niż 300 zł to chętnie bym cie prosiła o zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 08.07.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 ee no nie wierzę, że można czegoś nie wyprasować u mnie "prawie" wszystko prasowane;) u mnie nic, serio ja wogóle nie prasuję, wszystkie spodnie, koszulki, t- shirt piorę jako pranie bez zagnieceń, ładnie rozwieszam i spokój, koszule owszem muszę prasować ale ubieram je raz na rok więc luzik, jeśli coś mam nie wyprasowane to prasuję przed ubraniem, ale koszule męża takie sportowe też nie trzeba prasować po praniu, serio ja bardzo solidnie rozwieszam, strzepuję, potem ładnie układam w szafie, my tez tylko koszule prasujemy. Za to moja teściowa prasuje wszystko jak leci. Ilona to też Renia ale za duże w sensie - muszę mierzyć, dużo mnie "gniecie", mam wąską stopę... itp itd:) mam kilka sprawdzonych modeli - ale np meliski na nie jestem, TH takie koturny plecione to byłam w nich 2 x ... i dalam mamie ( dobrze, że ma ten sam rozmiar co ja) ja mam z butami też odwieczny problem, zawsze mnie coś uwiera, zanim się but rozchodzi to się namęczę, ale mam dość dużą stopę, 38 są często za małe, a 39 za duże co macie dzis na obiad ja botwinkę ze śmietanką i dużo kopru, mniam słuchajcie zrobiłam te ogóry , no pyszne już są i zachodzę się w głowę dlaczego dopiero po 10 latach małżeństwa pierwszy raz ukisiłam ogóry:jawdrop::jawdrop: ja mam "zupę" owocową, zjem dzisiaj z makaronem i pewnie zaraz będę znowu głodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.07.2014 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Ania a co sobie nakupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.07.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 ok Aniu, jak zobaczysz to daj znać, jeśli były by tańsze niż 300 zł to chętnie bym cie prosiła o zakup Nie ma sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.07.2014 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 do mnie burza idzie, już słyszę i ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.07.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Ilona żeby nie było ja też uwielbiam ale... no ok może się zmobilizuję w tym roku nienawidzę konserwowych za to - no chyba, ze ta wersja na słodko co do tostów jest ( w lidlu takie są). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts