Ilona Agata 08.07.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Czas na bloga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 08.07.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Małosolne też? Czy tylko te ze słoika? Małosolne czasami kupuję na wagę, nie mogę się powstrzymać. Tych w słoiku - nie. no właśnie nie wiem jak to jest z małosolnymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 08.07.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 ja ostatni dostałam od teścia słoik malosolnych, a tańcowałam koło nich, nie mogłam się doczekać kiedy ukisną. W końcu stwierdziłam, że są gotowe, wyciągam ,ślina po pas... a tu taka słonizna, że przełknąć nie można:mad: Chyba posoliło mu sie dwa razy. Zamiast małosolnych były dużosolne. Ale co tam mój wrąbał i tak, a pił potem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 08.07.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 a te małosolne to najlepsze są takie nie całkiem jeszcze ukiszone, takie pół na pół, omnomnom. Chlebek ze smalczykiem i taki ogóreczek, niczego mi więcej nie potrzeba do szczęscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 08.07.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Hej. Ja już po fryzjerze. Skrocilam z długości i inne cięcie. Ilonka, tam bylam w HBS. Ciachał mnie ten pan w okularach. Jestem bardzo zadowolona. Kupiłam sobie lakier essie po 24 zl w promo i krem Vichy Aquatherm. I relaksuję się przed jutrem, bo jutro mam tę rozmowę a potem zabieg. W międzyczasie jeszcze na hybryde na stopy.Mam zelazko tefal to w pionie prasujace i moge polecic bo ja z tych prasujacych wszystko jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 kamila, ja też jestem zadowolona. Teraz nawet jak nie ułożę włosów, to jakoś się układają. O to mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 08.07.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 uuu ale u nas burza, a pioruny jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Nooo... Do mnie dopiero idzie, właśnie pochowałam wszystko z ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 08.07.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 kamila, ja też jestem zadowolona. Teraz nawet jak nie ułożę włosów, to jakoś się układają. O to mi chodziło. Mi tez właśnie o to, bo ja nigdy nie mam cierpliwości do ukladania. Zawsze suszarka wysusze i zostawiam je samopas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Mi tez właśnie o to, bo ja nigdy nie mam cierpliwości do ukladania. Zawsze suszarka wysusze i zostawiam je samopas. Dokładnie! A znaleźć fryzjera, który potrafi tak obciąć, żeby nawet jak się podkręcą ładnie wyglądały - no graniczy z cudem. Ja wiem, że już raczej do nich będę chodzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 kamila, jak pierwszy raz wymyłam i zostawiłam, żeby same się wysuszyły na powietrzu, to mąż tak na mnie patrzy, patrzy i nagle mówi: "Jak ty ładnie dzisiaj wyglądasz!". A zawsze słyszałam od niego: "Zrobiłabyś coś z tymi włosami! Nie wiem czy wiesz, ale kobiety układają je długie godziny, żeby dobrze wyglądać" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.07.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Warto znac dobrego fryzjera . A co tam było o ogórkach, bo nie chce mi się nadrabiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Warto znac dobrego fryzjera . A co tam było o ogórkach, bo nie chce mi się nadrabiać? Reni pytała, jak zrobić, dałam z fajną przepis, bo chyba jesteśmy specjalistki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.07.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 A, ok moja mama robi pyszne, ja się nie tykam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 08.07.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Ja już też tylko tam będę chodzić. Są warci swojej ceny. A ogorki tez zrobilam. 3 litrowy sloik wg waszych wskazówek. Pierwszy raz robilam. I wyszly malosolne juz. pycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Te robaki już u mnie są. Od razu mi się jeść odechciało i ciągle mam wrażenie, że coś po mnie łazi. Spadam, mały się obudził . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.07.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 To plaga jakas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 08.07.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Bo łażą one po skórze i to łaskocze. Mnie tez sie odechciewa jeść. Czytałam ze po żniwach znikną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.07.2014 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Matko, nie moge sie polapac co jeszcze mam zamówić, ratunku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.07.2014 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Hellooo daje znac ze jestem... wiadomo ze z doskoku jest ciezko, wiec nawet nie nadrabiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts