Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

wreszcie nadrobiłem ;)

dzielny.... bo ja nie buuuu

licze na zdanie krotkiej relacji...ale to jest chyba nadzieja glupiego :lol2: (ale ja nie jestem glupia) :lol2::lol2::lol2:

Fajna! co ze zlotem? :D jestem po jednym i mam ochote na wiecej!!!! bylo suuuuuuper!

oczywiscie moj mi mowi, ze sama mnie nie pusci(bo tez sie jemu spodobalo i liczy na wiecej takich spotkan) ale ja mu powiedzialam,ze tym razem mezczyznom wstep wzbroniony :rolleyes::lol2:

Mmel witaj!!!!! :)Ja na smierć zapomniałam o tym zlocie ...:(Za dużo sie dzieje ostatnio moze dlatego? Kiedy następny jest planowany,moze uda mi sie nie przegapić.Moja młoda w czwartek wraca z obozu i juz wstępnie ustawiłam sie z koleżanka ze pakujemy majdan i w sobotę a najpóźniej na początku przyszłego tygodnia jedziemy z dzieciakami na Rugie.Moze miałabyś ochotę? ;)Blisko jest zreszta znasz ta wyspę na pewno.:)

Wkurwilam sie przed chwila na maxa.:PNie było mnie w domu a w międzyczasie przeszła burza i lalo nieziemsko a ja rano zdjelam suchutkie pranie ale zostawiłam w misce na tarasie- wszystko zalane ze wykręcić można.:mad::mad::mad:Jakby było mało to wichura polamala mi trzy krzaki pomidorów...a juz zaczynały owocować. :cry::cry:

No to jak już się chwalimy, to ja też robiłam. :)

[ATTACH=CONFIG]269327[/ATTACH]

kurcze chyba też zrobie w weekend.....

Witajcie wieczorkiem......

Jak zakupowo to powiem że ja mam tą stację z lidla kupiłem pół roku temu, jest extra, stopa nie przypapa wcale, i prasuje bosko posciel to nawet złozoną mozna prasowac.

to tez sie pochwalę przywizołem sobie przeciwsłoneczne ray-bany z it. :cool:

a z mniej miłych wrażeń to mi za*ebali na na przeładunku bagażu nowiuski perfum givenchy..... 70 jurosów w plecy.........

Nie cytuje bo z tel ciezko i na szybkiego klikam z norskiej kom ;-)

ja w PL do 13 sierpnia.

Malo wchodze na neta wiec ciezko mi byc tutaj na biezaco :-(

Fajna, a co to za wyspa o ktorej piszesz i gdzie i na ile tam ? mozesz mi na priv odp to predzej odczytam niz tutaj :-)

A teraz zmykam..dobranoc:-*

Ray Bany :wave:

Lolek, opowiadaj o podróży! Wieki nie byłam we Włoszech!

Wypad bardzo fajny, poza szkoleniem (choć też fajnie było)

mieliśmy do Wenecji zawitac ale odpuścilismy bo to wakacje i jeszcze weekend.....

Odwiedzilismy bajkowe miejsce - Cinque terre - pieknie i pozwiedzac i popływać i zjeść można (mało naszych all-inclisive kolegów z Polski).......

Edytowane przez lolek7825