Mmelisa 08.07.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 wreszcie nadrobiłem dzielny.... bo ja nie buuuu licze na zdanie krotkiej relacji...ale to jest chyba nadzieja glupiego (ale ja nie jestem glupia) :lol2: Fajna! co ze zlotem? jestem po jednym i mam ochote na wiecej!!!! bylo suuuuuuper! oczywiscie moj mi mowi, ze sama mnie nie pusci(bo tez sie jemu spodobalo i liczy na wiecej takich spotkan) ale ja mu powiedzialam,ze tym razem mezczyznom wstep wzbroniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 08.07.2014 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Właśnie sobie pomalowałam paznokcie tym Essie - mój kolor to Demure Vixen. Jestem bardzo zadowolona, lakier bardzo łatwo się rozprowadza, jest wydajny, dwie warstwy nałożyłam. Jeszcze top coat i zobaczę jak długo się utrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.07.2014 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Tymczasowy a cos Ty sie tak uczepił i mnie cytujesz co post ? do Zusu donosisz Melis :* w Pl jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.07.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Ilona chciałam sie pochwalić .Przed chwila zrobiłam,nie miałam białej czekolady ale poratowalam sie gorzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.07.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Mmel witaj!!!!! :)Ja na smierć zapomniałam o tym zlocie ...:(Za dużo sie dzieje ostatnio moze dlatego? Kiedy następny jest planowany,moze uda mi sie nie przegapić.Moja młoda w czwartek wraca z obozu i juz wstępnie ustawiłam sie z koleżanka ze pakujemy majdan i w sobotę a najpóźniej na początku przyszłego tygodnia jedziemy z dzieciakami na Rugie.Moze miałabyś ochotę? ;)Blisko jest zreszta znasz ta wyspę na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.07.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Wkurwilam sie przed chwila na maxa.:PNie było mnie w domu a w międzyczasie przeszła burza i lalo nieziemsko a ja rano zdjelam suchutkie pranie ale zostawiłam w misce na tarasie- wszystko zalane ze wykręcić można.:mad::mad:Jakby było mało to wichura polamala mi trzy krzaki pomidorów...a juz zaczynały owocować. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 08.07.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Ilona chciałam sie pochwalić .Przed chwila zrobiłam,nie miałam białej czekolady ale poratowalam sie gorzka jadłabym :v ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Ilona chciałam sie pochwalić .Przed chwila zrobiłam,nie miałam białej czekolady ale poratowalam sie gorzka WOW! Wygląda ładniej niż moje . Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Koniecznie do lodówki, z lodówki smakuje najlepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.07.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Juz jest w lodowce.:)Jutro degustacja( koleżanka ze Stokholmu przyjechała mam nadzieje ze błysnę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Juz jest w lodowce.:)Jutro degustacja( koleżanka ze Stokholmu przyjechała mam nadzieje ze błysnę ) Ja też mam nadzieję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.07.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 W końcu przydała forma kupiona ze dwa lata temu w Ikei :lol2::lol2:Pierwszy raz użyłam!!! :pIlona czy to ciasto kroi sie w tej formie czy jakos inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 W tej formie . Po wyjęciu z lodówki powinno się ładnie trzymać (znaczy spód się nie posypie) i kroić bez problemu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.07.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Jestem głodna a Wy takie smaczki pokazujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 No to jak już się chwalimy, to ja też robiłam. [ATTACH=CONFIG]269327[/ATTACH] :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 08.07.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 No to jak już się chwalimy, to ja też robiłam. [ATTACH=CONFIG]269327[/ATTACH] kurcze chyba też zrobie w weekend..... Witajcie wieczorkiem...... Jak zakupowo to powiem że ja mam tą stację z lidla kupiłem pół roku temu, jest extra, stopa nie przypapa wcale, i prasuje bosko posciel to nawet złozoną mozna prasowac. to tez sie pochwalę przywizołem sobie przeciwsłoneczne ray-bany z it. a z mniej miłych wrażeń to mi za*ebali na na przeładunku bagażu nowiuski perfum givenchy..... 70 jurosów w plecy......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Ray Bany Lolek, opowiadaj o podróży! Wieki nie byłam we Włoszech! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.07.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Nie cytuje bo z tel ciezko i na szybkiego klikam z norskiej kom ja w PL do 13 sierpnia. Malo wchodze na neta wiec ciezko mi byc tutaj na biezaco Fajna, a co to za wyspa o ktorej piszesz i gdzie i na ile tam ? mozesz mi na priv odp to predzej odczytam niz tutaj A teraz zmykam..dobranoc:-* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 08.07.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 (edytowane) Ray Bany Lolek, opowiadaj o podróży! Wieki nie byłam we Włoszech! Wypad bardzo fajny, poza szkoleniem (choć też fajnie było) mieliśmy do Wenecji zawitac ale odpuścilismy bo to wakacje i jeszcze weekend..... Odwiedzilismy bajkowe miejsce - Cinque terre - pieknie i pozwiedzac i popływać i zjeść można (mało naszych all-inclisive kolegów z Polski)....... Edytowane 9 Lipca 2014 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Świetne zdjęcie! Okularki też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts