fajna kobieta 08.07.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Oglądacie mecz????? Ale Niemcy powiozly Brazylię :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.07.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Nie oglądam bo nie mam tv ale w necie widzę, szkoda mi Brazylii. Lolek, dalej czekam na Twoją fotę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.07.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Lolek zazdroszczę wyjazdu....:rolleyes:Kocham Włochy....:rolleyes:Bibione latem Livigno zima....Wenecja piękna do obejścia w jeden dzien . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 08.07.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Nie oglądam bo nie mam tv ale w necie widzę, szkoda mi Brazylii. Lolek, dalej czekam na Twoją fotę!!!! To masz 5 minut ale u mne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.07.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Dupa, na takie rzeczy trzeba się umawiać! Widziałam! Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.07.2014 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Helloł Ilona chciałam sie pochwalić .Przed chwila zrobiłam,nie miałam białej czekolady ale poratowalam sie gorzka ee tam ciasto jak ciasto - pisz Fajna co to za wzorek LV widzę - kształt podobny do neverfull ale uszy mi nie pasują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 09.07.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Ilona chciałam sie pochwalić .Przed chwila zrobiłam,nie miałam białej czekolady ale poratowalam sie gorzka o ja to z Ilonkowego przepisu, nie ma co w weekend robie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 09.07.2014 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Helloł dziewczęta i chłopaki, helloł Meli:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 09.07.2014 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Ale zazdroszczę Lolek, pięknie tam, bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 09.07.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Dziewczyny, mam pytanie. Czy któraś usuwała sobie laserowo owłosienie? Zastanawiam się nad łydkami??? Czy to jest bezpieczny zabieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.07.2014 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 hejka lolek witaj nilaf bezpieczne tak ale bolesne i trzeba powtarzac około 3- 4 razy, zależy od włosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 09.07.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 u mnie dzisiaj wietrznie ale słonecznie wieczorem przeszły dwie burze Lolek zazdroszczę ci tych podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.07.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Podobno czasami trzeba powtarzać co kilka lat. To mnie skutecznie zniechęciło. I im ciemniejsze włosy, tym lepsze efekty. Słyszałam, że raczej nie dla blondynek zabieg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 09.07.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Podobno czasami trzeba powtarzać co kilka lat. To mnie skutecznie zniechęciło. I im ciemniejsze włosy, tym lepsze efekty. Słyszałam, że raczej nie dla blondynek zabieg . no właśnie też z takimi opiniami się spotkałam, że jasne i cienkie włoski są trudniejsze do usunięcia. Może któraś blondynka potwierdzi, zaprzeczy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.07.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Cześć, u nas dopiero śniadanie, nigdy nie zdążę wyjść przed upałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.07.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Hej hej hej!!!! :)Ciacho z przepisu Ilony pyyyyszotka juz wciagnelam z kawusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.07.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Rany Magda jaka ty spostrzegawcza jestes!!!! ;)Torba stara jak swiat ma z 5-6 lat juz chyba.:)Model nazywa sie Canvas chyba? ;)Lubie sobie o niej przypomnieć na lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.07.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 raczej krzywej listwy nie zauważam - ale torebki/buty już tak. qrdę może ja serio na biznesem powinnam pomyśleć? do wnętrz to się nie nadam raczej - ale do ciuchów, dodatków.. tylko kto kupi LV za 2000 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.07.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Oj powiem Ci ze byłyby chętne.;)Nie wiem jak jest w reszcie kraju ale u mnie często koleżanki jeżdżą do Berlina na zakupy tego typu .Generalnie większość juz ma torby wyłącznie markowe.CzyLi jest popyt na taki towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.07.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 a w ogóle jak to jest - nie trzeba przecież np Korsa czy Prady pod szyldem sprzedawać?jak to w tym berlinie wygląda? sprzedają w sklepach firmowych? qrde musiałabym się tam wybrać i "pozwiedzać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts