fajna kobieta 09.07.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 W Berlinie kupuje sie w KaDeWe to jest ogromnie centrum handlowe w którym sa chyba wszystkie marki światowe.Tam kupisz od kredki do oczu po meble.:pJest tez ulica handlowa na której sa same topowe sklepy miedzy innymi ze dwa LV .Na tej samej ulicy jest KaDeWe.;)Firmowke wyłącznie pod szyldem musiałabys sprzedawać.:yes:Nie myślałaś o Guessie czy TH np??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.07.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Nie myślałaś o Guessie czy TH np??? nie bo Wy wolicie lampy za 900 i młynki do pieprzu po 200 zamiast buty, torebki, jedwabne koszulki :P a tak szczerze: raczej coś na wzór outletu gdzie szłoby kupić i lv w dobrej cenie i portfel prady - bo wiem jak znaleźć dobre rzeczy w dobrej cenie tylko nie wiem jak to wygląda dalej wtedy ze sprzedażą... hmm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.07.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Wydaje mi sie, ze zaufanie mniejsze co do oryginalnosci itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.07.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 tak to na pewno - chociaż coraz więcej firm daje coś w rodzaju "certyfikatu" do produktu. Fajna - ten KaDeWe ma shop online:) własnie sobie gogluję co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.07.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Powiem Ci na przykładzie.U nas otworzył sie pierwszy sklep TH i niestety ale klapa totalne facet chyba będzie sie zwijał...A dlaczego? A dlatego ze my mamy godzinę drogi do Berlina gdzie kupujemy firmowka o 30-40% taniej!!!!Ale mojego meza kolega ma TH w Częstochowie zdaje sie i Baaardzo sobie chwali.Trzepie kasę krótko mówiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.07.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Byc moze Magda ja tam zawsze stacjonarnie kupuje.;)Certyfikaty sa przy każdej torebce firmowej- taka dekturka wielkości karty kredytowej.Trzeba nosić w portfelu bo na niektórych lotniskach mogą poprosić o pokazanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.07.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 hmmm dajesz do myślenia hahah - u mnie raczej nikt do Berlina nie pojedzie po jedną torebkę a podobno G. to miasto śląskich milionerów :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.07.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Myśl myśl Magda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 09.07.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Pomożecie dziewczyny? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?99896-POKOJE-DLA-DZIECI-zdj%C4%99cia-do%C5%82%C4%85czcie-jak-macie-)&p=6547178&viewfull=1#post6547178 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.07.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Właśnie wróciłam z miasta, cała jestem w tym robactwie , mam wrażenie, że do uszu mi wlazło, wszędzie. Mały cały obklejony na głowie, a jest łysy, to sobie wyobrażam, co ja mam we włosach . A dopiero co myłam przed samym wyjściem . Ja myślę, że w dzisiejszych czasach zakładanie sklepu poza centrum handlowym mija się z celem. Na bank upadnie. Ludzie nie robią inaczej zakupów. Ja nie robię (centrum albo net), a Wy? Za to w centrum dobry pomysł i niemal 100% szans na powodzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.07.2014 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 a gdzie wszystkie u mnie leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.07.2014 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Tak Ilona poza tym sprzedaż mają tylko sieci, mam takie wrażenie, albo te najwieksze sklepy, małe uciekły do net i biją się na ceny, duże są w galeriach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.07.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 u mnie jeszcze nie ale się chmurzy już Ilona ja też w CH i net - ale są fajne lokalne, ze tak powiem w "centrum" przy rynku..obok banków, urzędów itp.w CH mają :jawdrop:ceny za m2 powierzchni ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.07.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 u mnie jeszcze nie ale się chmurzy już Ilona ja też w CH i net - ale są fajne lokalne, ze tak powiem w "centrum" przy rynku..obok banków, urzędów itp. w CH mają :jawdrop:ceny za m2 powierzchni ! Jasne, że mają (muszą mieć), bo też zarobek relatywnie większy. U nas w zależności od centrum rozstrzał cenowy za m2 spory. Za to przy Starym Rynku ni to się trzyma, ni to upada. Ale tylko wokół Starego Rynku, bo w pozostałych lokalizacjach upada niestety zawsze (poza sh). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.07.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 u nas przy rynku to knajpy, główna ulica do rynku kiedyś same butiki dziś same banki:bash: a w CH m2 np. 4000zł /m2! ocipieli całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.07.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Ogólnie jakbym miała otwierać sklep to tylko internetowy.Jakby się udało, to jakiś showroom w fajnej lokalizacji (tu już niekoniecznie CH, bo wiadomo, marka wyrobiona, znana, klientki przyjadą zobaczyć na żywo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.07.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 u nas przy rynku to knajpy, główna ulica do rynku kiedyś same butiki dziś same banki:bash: No właśnie dlatego, że sklepy przenoszą się do CH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.07.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Ja kiedyś chciałam kawiarnię otwierać w CH. Wypieki Sowy z Bydgoszczy. To moje rodzinne okolice, więc znałam ich kawiarnie i wiedziałam, że świetnie sobie radzą na lokalnym rynku. No ale ktoś był szybszy . Teraz są w każdym centrum handlowym w Poznaniu . Takie kokosy . Największe kolejki zawsze u Sowy. Do teraz nie mogę sobie wybaczyć, że z tak świetnym pomysłem nie zaczęłam działać od razu! No ale byłam wtedy młoda, na studiach, bałam się wszystkiego, nie miałam kasy, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.07.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 ehh no właśnie ja mam jeszcze jedną "wadę" pomysły są, lokal się znajdzie -ale boję się zaryzykować kasę w coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.07.2014 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Ilonka pozostaje tylko powiedzieć do odważnych świat należy, tak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts