Ilona Agata 09.07.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 A ja sie inst trochę obawiam haha i nie ufam skopiować można z kompa chyba wszystko Tylko przez print screen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.07.2014 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Spójny, spójny, nie powiedziałam że nie tylko zasugerowałam, że ktoś może chce tego korsa nosić do reserved. Nie znam się, serio . Nie przywiązuję do tego wagi dlatego raczej nie czytam modowych blogów, zaglądam ledwie na kilka. A zdjęcie z chmurką chętnie, ale co najwyżej swoje, nigdy dziecka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.07.2014 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 A zdjęcie z chmurką chętnie, ale co najwyżej swoje, nigdy dziecka . Ja tam się znam i wiem, że jak ktoś ma Korsa, to nie kupi torebki z Reserved . Co więcej, jak ktoś ma skórzaną, to chyba nie kupi skaju? Człowiek niestety szybko przyzwyczaja się do dobrego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.07.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Moze mieć jedno i drugie - tylko człowiek sie przyzwyczaja.... I potem ta poliestrowa jest po bułki Ale to chyba wlasnie to budowanie marki i zaufania... Bo przecież można zaufać osobie która do korsa ubiera sie w sh o ile jest wiarygodna blogowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.07.2014 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Moze mieć jedno i drugie - tylko człowiek sie przyzwyczaja.... I potem ta poliestrowa jest po bułki Ale to chyba wlasnie to budowanie marki i zaufania... Bo przecież można zaufać osobie która do korsa ubiera sie w sh o ile jest wiarygodna blogowo Albo na plażę . A po jakimś czasie w ogóle w kąt i już się drugi, trzeci raz kiepskiej nie kupuje, jak ma się jedną dobrą . Raczej odkłada się na następną dobrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.07.2014 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 (edytowane) A mnie takie rzeczy nie dziwią (Magda to ładnie ujelas, trzeba byc wiarygodnym tak ogolnie, a umiejetnie laczyc te rzeczy). Ktos większą kasę wyda na jedno, a mniejszą na drugie. Ja np. noszę tylko firmowe zegarki, buty najchętniej skórzane ale torebki niekoniecznie. Płaszcz muszę mieć dobrze skrojony, ale już na jeansy nie zwracam tak uwagi tzn. spokojnie znajdę w jakimś C&A albo innym Mohito. Lubię jedwabne bluzki, ale sweter mam z czegoś sztucznego (kiepski nawiasem mówiąc haha). A teraz w ogóle jestem na jakimś eko etapie z turbanem na łbie nie nadążycie. Chociaż sama sobie się wydaję wiarygodna . Oczywiście jeśli bloger opiera się na swoim wizerunku (fashionelka) to też w niego inwestuje to oczywiste. Ale ja w sumie miałam na myśli zwyczajnych ludzi, w internecie można wiele wykreować (patrz: #darylosu o których Ilona pisałaś) Edytowane 9 Lipca 2014 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.07.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Ale właśnie, ja nie mam nic do tego, jak ktoś łączy drogie z tanim, taka jest kolej rzeczy, chyba wszyscy tak robią (przykład: passion4fashion, laska nosi spodnie Mango za 50 zł do Chanelki i wygląda fenomenalnie!). Ale jest w tym autentyczna. To nie jest tak, że siebie ubiera bóg-wie-w-jakie-marki, bo prowadzi bloga modowego, a rodzina to już w sieciówkach. Tam synek ma coś od projektanta i z sieciówek, mąż, chodzą do fajnych restauracji, fajnie mieszkają, wszystko jest spójne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.07.2014 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Ilona trafiłaś z torebkami U mnie sie spawrdZa - co prawda lv jeszcze nie mam ale odkąd dałam dużo za skórzana typowa do pracy z kazar to jakos nie kupuje " tymczasowej" z HM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.07.2014 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Ilo, nie do końca, tzn. mnie takie rzeczy nie dziwią. WIększą kasę wyda na jedno, a mniejszą na drugie. Ja np. noszę tylko firmowe zegarki, buty najchętniej skórzane ale torebki niekoniecznie. Płaszcz muszę mieć dobrze skrojony, ale już na jeansy nie zwracam tak uwagi tzn. spokojnie znajdę w jakimś C&A albo innym Mohito. Lubię jedwabne bluzki, ale sweter mam z czegoś sztucznego (kiepski nawiasem mówiąc). Oczywiście jeśli bloger opiera się na swoim wizerunku (fashionelka) to też w niego inwestuje na szczęście mój blog idzie w inną stronę . Ja miałam trochę inną sytuację na myśli Aniu. Czyli mama nie ma nic porządnego: torebki, zegarka, biżuteria z bazaru, ciuchy z sieciówek typu Stradivarius, House, mąż podobnie, a dzieci mają ciuchy z najdroższych firm. U mnie dziecko nosi mniej więcej to, co ja i mąż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.07.2014 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Ok, to już rozumiem (bo jak widac trzeba mi tłumaczyć) - u nas jest tak samo . Faktycznie robienie z dziecka wieszaka na markę niefajne, jeśli to nie styl tylko pod publikę (dobrze gadam?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.07.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Właśnie kopiuję kanapki z Pięknej Heleny, macie jakiś fajny przepis na pesto z bazylią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.07.2014 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Ok, to już rozumiem (bo jak widac trzeba mi tłumaczyć) - u nas jest tak samo . Faktycznie robienie z dziecka wieszaka na markę niefajne, jeśli to nie styl tylko pod publikę (dobrze gadam?) Dokładnie! Wierzę, że wszyscy ludzie tak myślą. Jeśli nie stać mnie na spodnie dla siebie za dwie stówy, to tym bardziej nie kupię takich dziecku (szybko zniszczy, wyrośnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.07.2014 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Właśnie kopiuję kanapki z Pięknej Heleny, macie jakiś fajny przepis na pesto z bazylią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.07.2014 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 To idę szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.07.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 A dżinsy polecam z Mango. Na przecenach kosztują nawet 50 zł, a trzymają się jak Levisy - po praniu nic się nie dzieje, nie defasonują się jak np. Zara (u mnie zawsze szew się przesuwa), rurki nie rozciągają (właściwa mieszanka stretchu i dżinsu), są fajnie odszyte, dużo modeli do wyboru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.07.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 U mnie nie ma mango - a jak z rozmiarówka? Adekwatna czy zaniżona jak w Zarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.07.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Zara ma zaniżoną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.07.2014 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Raczej podobnie jak w Zarze, trudno mi powiedzieć, bo ja już sama nie wiem, jakie firmy mają zaniżoną, jakie zawyżoną, a co jest ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.07.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 (edytowane) Ja tam się znam i wiem, że jak ktoś ma Korsa, to nie kupi torebki z Reserved . Co więcej, jak ktoś ma skórzaną, to chyba nie kupi skaju? Człowiek niestety szybko przyzwyczaja się do dobrego . Odkąd zaczęłam kupować torebki wyłącznie firmowe mam ich zdecydowanie mniej.Kiedys lekka ręka kupowałam każda ktora mi spodobała w efekcie miałam po trzy torby brązowe żółte beżowe itd itp...Po co? Nie wiem..Teraz mam dwie czarne jedna beżowa jedna brązowa jedna szara i zbieram na granatowego Korsa.Wystarczy mi tyle zwłaszcza ze to klasyki wiec ponadczasowe.;)To samo sie tyczy zegarków np.Mam trzy - złoty srebrny i biały.Firmowe ,śluza mi juz kilka lat i jeszcze pewnie posłużą jakiś czas.Generalnie kilka lat temu doszłam do wniosku ze rzeczy tzw klasyczne które zawsze bedą modne typu jeansy koszulki polo czy t shirty mała czarna itp chce mieć dobre gatunkowo wiec trzeba wiecej zapłacić ale posłużą na lata. Edytowane 9 Lipca 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.07.2014 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Hejka z wszystkim się zgadzam oprócz jednego, moje dzieci noszą tańsze ciuchy niż ja i maz, nie takie same. Przykład ostatnio kupiłam sobie spodnie z TH, ja i maz , w sumie wydałam ponad 600 zł, czy poszlabym kupić spodnie corce i synowi za tyle kasy, nigdy w życiu , zawsze kupuje tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts