london23 10.07.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Mi pasi serdeczny;) lub wskazujący;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.07.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 ja robię na rękach inne a na nogach zawsze neutralne albo czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.07.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Pomarańcze niebieski albo mięty...Zobaczę czy moja manikirxystka będzie miała w ogóle te kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 10.07.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 A ja zmienię na chwilę temat. Chcę kupić ten odkurzacz http://m.redcoon.pl/B400596-DirtDevil-M-2818-PowerCyclone_Odkurzacze-bezworkowe?refId=ceneo. Ma któraś z Was odkurzacz bezworkowy? Sprawdza się to ustrojstwo, czy to taki pic na wodę, i zamiast worka, trzeba regularnie wymieniać filtr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.07.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Ten na serdecznym ładny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.07.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 gajzo nie wiem nie mam nie znam nie wypowiem sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.07.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Zmykam.Do pózniej laski!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 10.07.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Gajzo ja mam nie widzę różnicy to i to trzeba czyścic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.07.2014 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 fiu fiu tysiąć złotych , to mąż musi zasponsorować, w końcu to w jego interesie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 10.07.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 (edytowane) No wiesz Reni dzieci jednak póżniej wspólne:o:D Spadam na obiadek:p Edytowane 10 Lipca 2014 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.07.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 A ja zmienię na chwilę temat. Chcę kupić ten odkurzacz http://m.redcoon.pl/B400596-DirtDevil-M-2818-PowerCyclone_Odkurzacze-bezworkowe?refId=ceneo. Ma któraś z Was odkurzacz bezworkowy? Sprawdza się to ustrojstwo, czy to taki pic na wodę, i zamiast worka, trzeba regularnie wymieniać filtr? Ja mam. Średnio polecam. Po każdym odkurzaniu trzeba wynieść do śmieci. Sypie się z tego, jak się otworzy, więc trzeba otwierać na zewnątrz, czyli w praktyce wynosić pół odkurzacza. Niby nic, ale jednak jest to upierdliwe... A worek zmienia się raz na kilka odkurzań (wyjmujesz worek i do śmieci w domu). Z wodą też nie problem, bo do kibelka, przepłukać i po sprawie. A tu na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 10.07.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Gajzo ja mam nie widzę różnicy to i to trzeba czyścic;) No tak, tak. Ja wiem, że taki bezworkowy odkurzacz czasu nie oszczędza, ale zastanawiam się nad eksploatacją. Nie musiałabym kupować worków. Niby mogę korzystać z tego jednorazowego, ale nie lubię go potem trzepać, prać... Wolę wyciągnąć, wyrzucić zużyty, lub opróżnić pojemniczek i wypłukać (no i tutaj plus, że można to zrobić po każdorazowym odkurzaniu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 10.07.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Ja mam. Średnio polecam. Po każdym odkurzaniu trzeba wynieść do śmieci. Sypie się z tego, jak się otworzy, więc trzeba otwierać na zewnątrz, czyli w praktyce wynosić pół odkurzacza. Niby nic, ale jednak jest to upierdliwe... A worek zmienia się raz na kilka odkurzań (wyjmujesz worek i do śmieci w domu). Z wodą też nie problem, bo do kibelka, przepłukać i po sprawie. A tu na zewnątrz. Sypie się ? Kurcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.07.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Sypie się ? Kurcze... No, otwierasz i tak jakbyś w małym, płytkim wiaderku miała te wszystkie paprochy, rozsypują się z pokrywy, wylatują z pojemnika, a że jest akurat posprzątane, to trzeba z tym iść na zewnątrz, a nie do kosza w domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 10.07.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 No to takie ciut niepraktyczne to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.07.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 No właśnie nie do końca praktyczne.Miałam i na worki, i bez worków, i na wodę.Na wodę - najlepiej, mało bałaganu, paprochy związane, nic się nie kurzy z odkurzacza. Minus - ciężkie te ustrojstwa na wodę są (po schodach kłopot). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 10.07.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Tak, trzeba wyjąć. A na plastry trzeba mieć receptę. ja kiedyś też stosowałam, ale nie wyjmowałam. To dziwne bo przy spirali istnieje jedynie prawdopodobieństwo zajścia w ciąże pozaustrojowe tzw pozamaciczna.Coś cie koleżanka kręci. mojej koleżanki mama też tak zaszła w ciążę przy spirali, przecież żadne zabezpieczeni nie gwarantuje 100% skuteczności Nie wiem jak u was z krążeniem/pękaniem naczynek na nogach itp. ale tabletki hormonalne mają wpływ na krążenie żylne, ja po mojej mamie mogę odziedziczyć żylaki, dlatego już dawno odstawiłam tabletki, a z wiekiem podobno wzrasta ryzyko tzw. zakrzepicy. Jak byłam kiedyś u chirurga naczyniowego to mówił, że on od razu po nogach rozpozna która kobieta bierze lub brała długo antykoncepcję hormonalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.07.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 ja kiedyś też stosowałam, ale nie wyjmowałam. mojej koleżanki mama też tak zaszła w ciążę przy spirali, przecież żadne zabezpieczeni nie gwarantuje 100% skuteczności Nie wiem jak u was z krążeniem/pękaniem naczynek na nogach itp. ale tabletki hormonalne mają wpływ na krążenie żylne, ja po mojej mamie mogę odziedziczyć żylaki, dlatego już dawno odstawiłam tabletki, a z wiekiem podobno wzrasta ryzyko tzw. zakrzepicy. Jak byłam kiedyś u chirurga naczyniowego to mówił, że on od razu po nogach rozpozna która kobieta bierze lub brała długo antykoncepcję hormonalną. Moja kumpela po hormonach dostała takiego cellulitu . Zgrabna, wysportowana laska . To była masakra jakaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.07.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 bratkaf, teraz są takie metody, że jak żylaki się pojawiają (nie jest zaawansowane stadium), to wpuszczają coś w żyłę (lekarstwo), żeby ją udrożnić. Wiem, że w Szczecinie to robią. Może jeszcze w innych klinkach chirurgii plastycznej. Nie trzeba iść na laser/wycinanie/drogą radiową (to ostatnie jest najlepsze, bo nic nie boli i migiem się goi, ale 3x droższe od laserowego likwidowania żylaków). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.07.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 mierzyłam te buty http://shopeu.ecco.com/pl/pl/ecco/ecco-odense_3583092/3583098?navId=342 qrka pieknie leżały, mega wygodnie, do pracy i do jeansów... takie klasyczne ale qr - cena przegięcie jak za takie coś...w tej cenie to zimowe są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts