Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jak to Ecco.

A nie ma przecen? Zawsze o 50% taniej dorywam na przecenach.

My jeszcze mamy outlet w pobliżu, warto poszukać, moje adidaski upatrzone zamiast 450 zł kosztują tam 220 (normalnie, bez przecen), a buty dla młodego zamiast 270 zł - 150 (czyli normalna cena jak za Emele czy Bartka).

są przeceny - ale to akurat nowość jest.

Ja młodemu z outletu online - a najtaniej jest jak jadę na termy - na Słowacji jest fabryka ecco i rok temu te sandałki kupiłam za 30 euro http://shopeu.ecco.com/pl/pl/ecco/ecco-bouillon-sandal_613796/613797?navId=190

Edytowane przez Magda_lena85

Trójmiasto! Ale tylko na 3 dni.

3 dni też dobre :D! Wypoczniecie trochę.

O widzisz. To też jest fajny temat na bloga. Ocena hoteli (no chyba, że wybieranie kwatery prywatne) pod kątem wyjazdów z dzieciem. Atrakcje, wyposażenie pokoju, restauracji, zagospodarowanie terenów zielonych itd. Planujesz coś takiego?

A...to znam, ja też mam takie wrażenie, że tam nie ma outletowych cen, choć moi znajomi zawsze coś wyhaczą, ja dla siebie nie umiem znaleźć fajnej okazji. :bash:

Podobnie jest z Factory w Warszawie. W czerwcu szukaliśmy garnituru. Ceny były takie same jak w np. Vistuli w Złotych Tarasach.

A...to znam, ja też mam takie wrażenie, że tam nie ma outletowych cen, choć moi znajomi zawsze coś wyhaczą, ja dla siebie nie umiem znaleźć fajnej okazji. :bash:

Simple, Solar, Ecco, czasami Gino Rossi (ostatnio nie, buty tzw. II kategorii, czyli z błędami kosztowały od 200 do 300 zł :bash:) - tam zawsze jest coś fajnego :yes:.

Aha, kiedyś był taki mały butik, wyhaczyłam prześliczny płaszczy Quess za bezcen!

3 dni też dobre :D! Wypoczniecie trochę.

O widzisz. To też jest fajny temat na bloga. Ocena hoteli (no chyba, że wybieranie kwatery prywatne) pod kątem wyjazdów z dzieciem. Atrakcje, wyposażenie pokoju, restauracji, zagospodarowanie terenów zielonych itd. Planujesz coś takiego?

A nie, wynajęliśmy mieszkanie.

W zeszłym roku byliśmy w hotelu, ciasny pokój, jak się rozstawi łóżeczko turystyczne, wstawi wózek, to w ogóle nie ma gdzie przejść.

W mieszkaniu wygodniej, tylko śniadania trzeba samemu robić (obiad i kolację i tak jemy zawsze na mieście, bo cały dzień nad morzem ;)).

a w factory w krakowie super obnizki, zawsze wyjdę z siatami

Ja lubię w Simple przebierać. Tyle tego i są moje rozmiary, w dodatku nie mają starych kolekcji, tylko na czasie. Ceny prześwietne!

I w Solarze - zawsze jak coś wypatrzę w CH, to mówię: "Kupię to za trzy miesiące w outlecie" ;). Tam chyba starsze babki się ubierają i wszystkie XS schodzą do outletu ;).