gajzo 10.07.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Faktycznie, cena moooocno przesadzona... No, ale ładne są bez dwóch zdań . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 10.07.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Ilona, opowiadaj gdzie jedziecie. Będziecie mieli fajną pogodę, bo od piątku zapowiadają ochłodzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.07.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 takie klasyczne - i wypada do pracy. Bardzo ładnie na nodze - tak zgrabnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.07.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Jak to Ecco.A nie ma przecen? Zawsze o 50% taniej dorywam na przecenach. My jeszcze mamy outlet w pobliżu, warto poszukać, moje adidaski upatrzone zamiast 450 zł kosztują tam 220 (normalnie, bez przecen), a buty dla młodego zamiast 270 zł - 150 (czyli normalna cena jak za Emele czy Bartka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.07.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Ilona, opowiadaj gdzie jedziecie. Będziecie mieli fajną pogodę, bo od piątku zapowiadają ochłodzenie . Trójmiasto! Ale tylko na 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.07.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 (edytowane) są przeceny - ale to akurat nowość jest. Ja młodemu z outletu online - a najtaniej jest jak jadę na termy - na Słowacji jest fabryka ecco i rok temu te sandałki kupiłam za 30 euro http://shopeu.ecco.com/pl/pl/ecco/ecco-bouillon-sandal_613796/613797?navId=190 Edytowane 10 Lipca 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 10.07.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 My jeszcze mamy outlet w pobliżu, warto poszukać, moje adidaski upatrzone zamiast 450 zł kosztują tam 220 (normalnie, bez przecen), a buty dla młodego zamiast 270 zł - 150 (czyli normalna cena jak za Emele czy Bartka). Jaki outlet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.07.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 te pierwsze fajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.07.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Jaki outlet? Factory. Mają Ecco i faktycznie tam są obniżki cały rok (patrząc na ceny, mam wrażenie, że coraz częściej w Factory jest pic na wodę, a nie outlet ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 10.07.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 A...to znam, ja też mam takie wrażenie, że tam nie ma outletowych cen, choć moi znajomi zawsze coś wyhaczą, ja dla siebie nie umiem znaleźć fajnej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 10.07.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Trójmiasto! Ale tylko na 3 dni. 3 dni też dobre ! Wypoczniecie trochę. O widzisz. To też jest fajny temat na bloga. Ocena hoteli (no chyba, że wybieranie kwatery prywatne) pod kątem wyjazdów z dzieciem. Atrakcje, wyposażenie pokoju, restauracji, zagospodarowanie terenów zielonych itd. Planujesz coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 10.07.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 A...to znam, ja też mam takie wrażenie, że tam nie ma outletowych cen, choć moi znajomi zawsze coś wyhaczą, ja dla siebie nie umiem znaleźć fajnej okazji. Podobnie jest z Factory w Warszawie. W czerwcu szukaliśmy garnituru. Ceny były takie same jak w np. Vistuli w Złotych Tarasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.07.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 te pierwsze fajniejsze ale te drugie 30 euro =120 zł - żal nie brać - a w PL widzę, że startowały od ponad 400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.07.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 A...to znam, ja też mam takie wrażenie, że tam nie ma outletowych cen, choć moi znajomi zawsze coś wyhaczą, ja dla siebie nie umiem znaleźć fajnej okazji. Simple, Solar, Ecco, czasami Gino Rossi (ostatnio nie, buty tzw. II kategorii, czyli z błędami kosztowały od 200 do 300 zł ) - tam zawsze jest coś fajnego . Aha, kiedyś był taki mały butik, wyhaczyłam prześliczny płaszczy Quess za bezcen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.07.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 No i tam kupuję ciuchy sportowe, Nike jest fajnie zaopatrzony, Adidas ma stare, niemodne ciuchy (tandetne dresy z ortalionu, haha). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.07.2014 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 a w factory w krakowie super obnizki, zawsze wyjdę z siatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.07.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 3 dni też dobre ! Wypoczniecie trochę. O widzisz. To też jest fajny temat na bloga. Ocena hoteli (no chyba, że wybieranie kwatery prywatne) pod kątem wyjazdów z dzieciem. Atrakcje, wyposażenie pokoju, restauracji, zagospodarowanie terenów zielonych itd. Planujesz coś takiego? A nie, wynajęliśmy mieszkanie. W zeszłym roku byliśmy w hotelu, ciasny pokój, jak się rozstawi łóżeczko turystyczne, wstawi wózek, to w ogóle nie ma gdzie przejść. W mieszkaniu wygodniej, tylko śniadania trzeba samemu robić (obiad i kolację i tak jemy zawsze na mieście, bo cały dzień nad morzem ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.07.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 a w factory w krakowie super obnizki, zawsze wyjdę z siatami Ja lubię w Simple przebierać. Tyle tego i są moje rozmiary, w dodatku nie mają starych kolekcji, tylko na czasie. Ceny prześwietne! I w Solarze - zawsze jak coś wypatrzę w CH, to mówię: "Kupię to za trzy miesiące w outlecie" . Tam chyba starsze babki się ubierają i wszystkie XS schodzą do outletu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 10.07.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Ilona, jaki ruch na fanpejdżu u Ciebie da się zauważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.07.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Ilona, jaki ruch na fanpejdżu u Ciebie da się zauważyć. Nawet znajomy z podstawówki, który darzy mnie średnią sympatią zaczął się udzielać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts