kam_gosc 11.07.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Hej, ja też jestem. Ktoś prosił, żeby powiedzieć, czy szczotę Tangle Teezer polecam. Polecam, bardzo łatwo rozczesuje włosy, u mnie zawsze była szarpanina, bo moje włosy trudno się rozczesywały. Mniej włosów na szczotce zostaje i włosy wydają się bardziej lśniące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 11.07.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Super jest ta szczotka też ją mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.07.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Macham Wam i lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 11.07.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Fajnie, ze piszecie o tej szczotce. Muszę ją kupić. U mnie, bez porządnej odżywki, włosy byłyby nie do rozczesania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.07.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Hejka! ;)Wczoraj miałam plany ze skoro dzisiaj mam wolne to cały dom wysprzątane i jeszcze ogród ogarnelam a teraz siedzę i najchętniej bym zaległa na leżaku:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 gdzie lecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 ja też wczoraj trawę kosiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.07.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Kurcze u mnie im wiecej do zrobienia tym mniej mi sie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 no ja wczoraj ogarnęłam "ogród" a dzis sprzątam w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 fajna dogadałaś się jakoś z mężem, sprzedajecie dom w którym obecnie mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.07.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Reni dogadalam sie....Jakos z czasem inaczej na to patrzę.Domu nie sprzedajemy ( jedynie ten w którym teraz mieszkamy ) Wybaczę mu ale pierwszy i ostatni raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.07.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Reni zmobilizowalas mnie.Ide sprzątać ogród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 11.07.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Hej, ja też jestem. Ktoś prosił, żeby powiedzieć, czy szczotę Tangle Teezer polecam. Polecam, bardzo łatwo rozczesuje włosy, u mnie zawsze była szarpanina, bo moje włosy trudno się rozczesywały. Mniej włosów na szczotce zostaje i włosy wydają się bardziej lśniące. To ja, to ja chciałam:yes: o to kupuje ją, bo przy rozczesywaniu wyrywam kupę włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 11.07.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Reni dogadalam sie....Jakos z czasem inaczej na to patrzę.Domu nie sprzedajemy ( jedynie ten w którym teraz mieszkamy ) Wybaczę mu ale pierwszy i ostatni raz. Wszystko dobrze, co się dobrze kończy. Trzymam kciuki za Was i życzę powodzenia. A z koleżanką jak? Też jej wybaczyłaś? To ja, to ja chciałam:yes: o to kupuje ją, bo przy rozczesywaniu wyrywam kupę włosów Ja zawsze do rozczesywania musiałam użyć jakiegoś olejku na koncówki, to jako tako dawało radę, ale w sypialni (ciemna podłoga a ja blondynka) codziennie odkurzanie przez to. Teraz nic nie używam do rozczesywania i daje radę a włosów zdecydowanie mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 fajna ale tamtą zostawił?, bo jeśli tak to super, cieszę się z podjętej decyzji, dla mnie rozwód to ostateczność, takze trzymam mocno kciuki, za to aby twój m już teraz docenił to co mógł stracić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 11.07.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 kurcze bo są dwie na all, jedna jakby mniejsza, która macie. Lepiej wziąć ta wiekszą? - mniejsza - większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 11.07.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Większą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.07.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Dzięki...Kochane jesteście :hug:Inaczej sie na wszystko patrzy kiedy sie nie mą dzieci.Gdybyśmy nie byli małżeństwem albo nie mieli dzieci to sytuacja byłaby dużo prostsza - znam siebie i wiem ze tylko kurz by po mnie został.;)Ale sa dzieci wspólne zobowiązania wie w imię tego chyba warto spróbować naprawić to małżeństwo.Tak mi sie wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.07.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Tak Reni zostawił zostawił juz dawno.Stwierdzil ze to był błąd ze duża pomyłka ze ona go osaczyla.Mowi ze był głupi ze dał sie wciągnąć w ten cały układ .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.07.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Fajna podziwiam - tzn wiem o czym mówisz - bo kto jak kto Reni swoje wie... a też mam dziecko, zobowiązania itp itd... bez zdrady ale było nie jedno "ale" no ale...dzieci najwazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts