reni1980 05.04.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 a jak mówimy o głupich rzeczach to takie coś kupię na parapetówkę http://img228.imageshack.us/img228/9600/15348590382.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.04.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Dobre A ja mam takie pytanie z innej beczki - od kiedy mieszkacie w swoim domku? Nie wiem, czy wspominałaś, być może przeoczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Dobre A ja mam takie pytanie z innej beczki - od kiedy mieszkacie w swoim domku? Nie wiem, czy wspominałaś, być może przeoczyłam dokładnie od 15 grudnia 2010, czyli 4 miesiące się zbliża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.04.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 szok. Przeżyłam szok! Wszystko macie tak pięknie ukończone, że nigdy, przenigdy nie podejrzewałabym, że wprowadziliście się tylko pięć dni przed nami! Myślałam, że mieszkacie tam znaaacznie dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 szok. Przeżyłam szok! Wszystko macie tak pięknie ukończone, że nigdy, przenigdy nie podejrzewałabym, że wprowadziliście się tylko pięć dni przed nami! Myślałam, że mieszkacie tam znaaacznie dłużej ale listopad i grudzień to miesiące wyjęte z życiorysu, jak przed świętami wpadłam na chwilę do firmy bo kontrolę miałam ze skarbowki i zobaczył mnie mój klient to zapytał czy chora jestem, blada, wychudzona, odrost na głowie tak wyglądałam, i wyobraź sobie wprowadzalam się na jeszcze nie gotowe łazienki, dzieci mieszkały 4 dni u teściowej a ja mimo wszystko dałam radę zrobić u nas wigilię. i nawet choinkę wielką na szybciocha kupiłam , szybko zwiędła bo juz przebrana była , ale była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.04.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) No to tylko gratulować tego tempa Edytowane 6 Kwietnia 2011 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Dziewczyny znam ten bol z dodatkami Ja wczoraj po ikei zasuwalam z kremowa plytka z lazienki gornej zeby dobrac odcien swieczek Czarny papier a i owszem jest do kupienia, ale mi zdecydowanie bardziej podoba sie papier Sudoku cos zamiast gazety dla panow. Widzialam tylko w internecie do kupienia i najtanszy nie byl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.04.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Reni, to Ty dzielna jesteś niesamowicie - ja tam na święta uciekłam do rodziców Venus_m, to mi podsunęłaś pomysł na prezent dla mamy - sudoku to jej pasja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.04.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Matko Święta,jak mnie tu dawno nie było:oops: jak ja Wam zazdroszcze...ja też chcę już dobierać papier toaletowy:-) i reczniki...buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.04.2011 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Matko Święta,jak mnie tu dawno nie było:oops: jak ja Wam zazdroszcze...ja też chcę już dobierać papier toaletowy:-) i reczniki...buuuu jezu też będziesz kupować papier na necie, faktycznie osoby przebywające na forum są inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.04.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Ale inne w tym pozytywnym znaczeniu Poprostu jestesmy estetami i zalezy nam na szczegolach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.04.2011 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Ale inne w tym pozytywnym znaczeniu Poprostu jestesmy estetami i zalezy nam na szczegolach venus mam nadzieję że inne = pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.04.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 (edytowane) No cóż patrząc na otoczenie w realu można poczuć się odmieńcem . Na FM jest po prostu wielka grupa wsparcia i wszyscy wiedzą o co kaman. I co najważniejsze nikt tu się nie stuka po głowie czytając co wymyślamy ( przynajmniej mam taką nadzieję). Edytowane 6 Kwietnia 2011 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.04.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Pewnie jakby to poczytali nasi mezczyzni to by sie zgubili na pierwszym zakrecie Przepraszam za off top ;p w koncu nie o naszej odmiennosci jest ten watek. Reni a co dokladnie planujesz w sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.04.2011 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 venus a ja muszę powiedzieć że mój mąż co drugi chociaż dzień wchodzi na moją galerię i czyta co mi kto napisał i co ja pisze a jak śmieje się do laptopa, zawsze zapyta z czego się śmieję, także chyba sie przyzwyczaił i traktuje to z przymrużeniem oka. a w sypialni planuję jedną ścianę czarną a na reszte dam szarą tapetę w kropki srebra i szarą gładką plus czarne i fioletowe dodatki, ale to dopiero jak zrobie taras i posieję trawę, takze około maja, wcześniej to ani mi się nie chce, bo znowu syf w domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.04.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Mnie by maz chyba przeklal za te zmiany Chociaz i tak sie juz biedulek przyzwyczail ze mi od rana do wieczora to z 10 razy zmienic sie moze jak nie wiecej To bede czekac na wasza sypialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.04.2011 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 venus ale zmiany w mojej sypialni tylko dlatego że dosyć nieumiejetnie wytapetowaliśmy czarną tepetą, rozeszła się na łączeniach i wygląda fatalnie, dlatego chcę ją zerwać i dać łatwiejszą w przyklejaniu, gdyby wyglądała ok to pewno bym jej nie zrywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.04.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Reni fajna ta łazieneczka:) a ostatnio pokazałam Twoje wnętrza mojemu małżowi i baaardzo mu się podobały:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.04.2011 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 pasie bardzo mi miło i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.04.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 o kurka,ale wywołałam dyskusje... w kazdym razie,gdyby ktos miał watpliwosci- ja tez z tych "innych" jestem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts