Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:jawdrop: szok.

Przeżyłam szok!

Wszystko macie tak pięknie ukończone, że nigdy, przenigdy nie podejrzewałabym, że wprowadziliście się tylko pięć dni przed nami! Myślałam, że mieszkacie tam znaaacznie dłużej :jawdrop:

ale listopad i grudzień to miesiące wyjęte z życiorysu, jak przed świętami wpadłam na chwilę do firmy bo kontrolę miałam ze skarbowki i zobaczył mnie mój klient to zapytał czy chora jestem, blada, wychudzona, odrost na głowie tak wyglądałam, i wyobraź sobie wprowadzalam się na jeszcze nie gotowe łazienki, dzieci mieszkały 4 dni u teściowej a ja mimo wszystko dałam radę zrobić u nas wigilię. i nawet choinkę wielką na szybciocha kupiłam , szybko zwiędła bo juz przebrana była , ale była

Dziewczyny znam ten bol z dodatkami :) Ja wczoraj po ikei zasuwalam z kremowa plytka z lazienki gornej zeby dobrac odcien swieczek :D

Czarny papier a i owszem jest do kupienia, ale mi zdecydowanie bardziej podoba sie papier Sudoku :D cos zamiast gazety dla panow. Widzialam tylko w internecie do kupienia i najtanszy nie byl.

No cóż patrząc na otoczenie w realu można poczuć się odmieńcem ;). Na FM jest po prostu wielka grupa wsparcia i wszyscy wiedzą o co kaman. I co najważniejsze nikt tu się nie stuka po głowie czytając co wymyślamy :D ( przynajmniej mam taką nadzieję). Edytowane przez rere79

venus a ja muszę powiedzieć że mój mąż co drugi chociaż dzień wchodzi na moją galerię i czyta co mi kto napisał i co ja pisze a jak śmieje się do laptopa, zawsze zapyta z czego się śmieję, także chyba sie przyzwyczaił i traktuje to z przymrużeniem oka.

a w sypialni planuję jedną ścianę czarną a na reszte dam szarą tapetę w kropki srebra i szarą gładką plus czarne i fioletowe dodatki, ale to dopiero jak zrobie taras i posieję trawę, takze około maja, wcześniej to ani mi się nie chce, bo znowu syf w domu!