mirkamis 11.07.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Hejka!!! Fajna trzymam kciuki za Was Ta szczotka to super rzecz Polecam oczywiście większą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 11.07.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 To dobrze, że postanowiliście powalczyć... Ostatnio mam wrażenie, że małżeństwo przestało być zobowiązujące. Wystarczy większe nieporozumienie i okazuje się, że ludzie którzy jeszcze niedawno tworzyli zgrany duet, nie są w stanie ze sobą normalnie porozmawiać. I chociaż ja pewnie miałabym duży problem, żeby wybaczyć zdradę, nie wiem jaką podjęłabym decyzję w sytuacji, gdyby oprócz domu, łączyły nas dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.07.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Z tymi rozwodami to jakaś plaga jest!! Wszędzie naokoło słyszę ze sie ludzie rozwodzą.:oNie wiem co sie dzieje....Trudno mi będzie ale staram sie nie myślec o tym.Po prostu robię swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.07.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Myśle sobie ze moze jest mi łatwiej bo ja tez święta nie jestem i nie byłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 11.07.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Mirka jak małaFajna powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 11.07.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 taki został "nam" narzucony model, który bardzo chętnie "przyjeliśmy" A mi się wydaje że dla wielu tak jest po prostu prościej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.07.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 ja mogę walczyć - cały czas walczę. Ale zdrada to dla mnie jest takie ekstremum - że nie byłbym w stanie wybaczyć. Wszystko przestało by być ważne, nic by się tak naprawdę nie liczyło. Taki mam charakter - są kłótnie, są spory, negocjacje, kompromisy - ale nie w przypadku zdrady... Moje nastawienie było dokładnie takie samo.Byłam wściekła kazalami mu sie wynosić z domu juz nawet u adwokata byłam nie było mowy o wybaczenie!!!! Czas....czas jest najlepszym doradca.Dałam czas czasowi i zmieniłam podejście.Ostygły emocje i z innej strony spojrzałam na to co się stało.Najprościej jest sie rozstać ale sztuka jest znaleźć powody dla których wciąż warto byc razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 fajna jak zostawił, to super, jeszcze raz trzymam kciuki bo wierzę ze to dobra decyzja a mój to tez chyba przed kryzysem wieku sredniego , słuchajcie jak zawsze kupował koszulki pod moje dyktando, tzn musiała mi się podobać tak teraz pokazuje mi jakieś koszulki z głupotami na przodzie i taką chce, np takie kolorowe durne teksty lub rozwydrzone głowy zwierząt, no masakra ani to ładne ani eleganckie , no kurcze jeszcze porszaka zapragnie i nieliczne siwe włosy zafarbuje:jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.07.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 women dzięki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 .Najprościej jest sie rozstać ale sztuka jest znaleźć powody dla których wciąż warto byc razem. piękne słowa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 11.07.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Wiecie dziś będę miała ogrodzenie z trzech stron jeszcze tylko przód do ogarnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 11.07.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 też jestem jaki jestem......ale nawet jak minie trochę czasu i opadna emocje, to ja nie zapominam...nigdy dam ci przykład - potrafię wypomnieć żonie w trakcie jakiejś kłótni, coś, co przeskrobała 10 lat temu (i to była błahostka), albo zacytować jakąś wypowiedź kogoś z jej rodziny..... dobra pamięć też może być wadą Oj ja z tą pamięcią też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.07.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 reni nie chce nic mowić ale u mojego tak sie właśnie zaczęło!!! Zawsze to ja doradzałam koszlki lkibuty itp. rzeczy a nagle zaczął sam sobie kupować jakieś debilne koszulki z kretynskimi napisami i rysunkami jak dla nastolatków.Przegial kiedy kupił sobie jeansy rurki i takie z krokiem wiszącym.:PNa włosy jakaś pastę kupił generalnie zaczął sam zakupy robić ciuchowe.;)Zaczął rozglądać sie za autem sportowym czytał jakieś ogłoszenia z samochodami itp rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.07.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 ja mogę walczyć - cały czas walczę. Ale zdrada to dla mnie jest takie ekstremum - że nie byłbym w stanie wybaczyć. Wszystko przestało by być ważne, nic by się tak naprawdę nie liczyło. Taki mam charakter - są kłótnie, są spory, negocjacje, kompromisy - ale nie w przypadku zdrady... z drugiej strony można powiedziec to "TYLKO" zdrada - numerek, piep się... jak kto woli najważniejsze i tak są dzieci/zdrowie.... a nie kto z kim po kątach się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.07.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 ja to wszystko rozumiem też jestem jaki jestem......ale nawet jak minie trochę czasu i opadna emocje, to ja nie zapominam...nigdy dam ci przykład - potrafię wypomnieć żonie w trakcie jakiejś kłótni, coś, co przeskrobała 10 lat temu (i to była błahostka), albo zacytować jakąś wypowiedź kogoś z jej rodziny..... dobra pamięć też może być wadą Przecież napisałam ze wybaczę a nie ze zapomnę.;)Znam siebie i wiem ze przy większej kłótni nieomieszkam wygarnac h mu tego.Cierpliwosci trzeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.07.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 women lepiej dzieki słabiutka jeszcze strasznie ale mam nadzieje ,że i z tym się uporamy .w sumie przez sześć dni gorączka i dwa antybiotyki więc organizm musi mieć czas aby normalnie zacząć funkcjonować Magda racja najważniejsze dzieci i zdrowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.07.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Tymczasowy to musisz być bardzo pewny siebie, tego że Ciebie nikt i nic nie "pokusi" dla mnie najważniejsze dziecko/rodzina/zdrowie - nikt nie chce być zdradzany to oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.07.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Dwa antybiotyki???? :jawdrop::jawdrop:Masakra....Podawaj mu probiotyki bo sie wyjalowi kompletnie.:oSzkoda dzieciaka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.07.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Tymczasowy to musisz być bardzo pewny siebie, tego że Ciebie nikt i nic nie "pokusi" dla mnie najważniejsze dziecko/rodzina/zdrowie - nikt nie chce być zdradzany to oczywiste :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 :wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts