Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

reni nie chce nic mowić ale u mojego tak sie właśnie zaczęło!!! Zawsze to ja doradzałam koszlki lkibuty itp. rzeczy a nagle zaczął sam sobie kupować jakieś debilne koszulki z kretynskimi napisami i rysunkami jak dla nastolatków.Przegial kiedy kupił sobie jeansy rurki i takie z krokiem wiszącym.:PNa włosy jakaś pastę kupił generalnie zaczął sam zakupy robić ciuchowe.;)Zaczął rozglądać sie za autem sportowym czytał jakieś ogłoszenia z samochodami itp rzeczy.

no to zajebiście

ale to co reni napisała wydaje mi bardzo oczywiste....

rozwiń myśl

zawsze robimy razem zakupy a potem oglądamy razem łupy, do dzis tak jest tylko on zaczyna pokazywać mi te durne koszulki a ja uznaję zasadę, ubieram się tak jak liczę sobie wiosenki, moze czuje sie już stary i chce się odmłodzić????????:jawdrop: a trampek conversa nie chce:jawdrop:mimo ze go namawiam

Dziewczyny, dostałam tę pracę!!!!!:wave::wave::wave:

gratki!!!

jestem

byłem już kuszony....i to w najgorszym możliwym dla mnie momencie (bardzo poważnego kryzysu)

dałem radę, więc nie sądzę żeby coś mialo się zmienić w tej kwestii

a ja wyznaję zasadę - nigdy nie mów nigdy

DOKŁADNIE

Tymczasowy bo nie trafiłeś na taką 100% kusicielkę - na każdego jest sposób - a jeśli chodzi o facetów to mam wrażenie, że na 100% na każdego!

Dziewczyny, dostałam tę pracę!!!!!:wave::wave::wave:

Kamila super, gratulacje:) i teraz pewnie w ciążę zajdziesz:P

a odnośnie zdrad, to w dzisiejszych czasach niczego i nikogo nie można być pewnym...różne są sytuacje, czasami wypity alkohol.

Ja mam ograniczone zaufanie do wszystkich, może dlatego nie mam przyjaciółki, tylko koleżanki, siebie też nie jestem pewna.

Magda z tą kusicielką masz 100% racji, na każdego bez wyjątku jest sposób, a jak komuś zależy to i po trupach dopnie swego

Edytowane przez bratkaf

Ojojoj jakie tematy. Coś mogę powiedzieć na ten temat. Przez cały nasz związek powtarzałam, że newer, nie wybaczę zdrady, choćby nie wiem co, to będzie koniec.... no i co? I doopa. Po trzech latach separacji jesteśmy razem. Nawet nie wiecie ile wysiłku trzeba włożyć aby na zgliszczach coś na nowo odbudować. Teraz z perspektywy czasu widzę i wiem, że warto było. Już nigdy nie powiem nigdy. Życie pisze nam takie scenariusze, jak w telenoweli co najmniej. Tak jak wcześniej Fajna napisała, że nie sztuką jest się rozwieść, sztuką jest umieć poukładać wszystko na nowo.