fajna kobieta 11.07.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Dziewczyny, dostałam tę pracę!!!!!:wave: Kamila gratki !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 reni nie chce nic mowić ale u mojego tak sie właśnie zaczęło!!! Zawsze to ja doradzałam koszlki lkibuty itp. rzeczy a nagle zaczął sam sobie kupować jakieś debilne koszulki z kretynskimi napisami i rysunkami jak dla nastolatków.Przegial kiedy kupił sobie jeansy rurki i takie z krokiem wiszącym.:PNa włosy jakaś pastę kupił generalnie zaczął sam zakupy robić ciuchowe.;)Zaczął rozglądać sie za autem sportowym czytał jakieś ogłoszenia z samochodami itp rzeczy. no to zajebiście ale to co reni napisała wydaje mi bardzo oczywiste.... rozwiń myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.07.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Hej:bye: Kamila :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 a ja wyznaję zasadę - nigdy nie mów nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.07.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Reni nie nakręcaj się:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.07.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Nie No spoko Reni moze tak jak pisze tymczasowy - to normalne w tym wieku.Nie można generalizowac i wszystko do jednego sprowadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.07.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Ojeja, ale tutaj dzisiaj poważne tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 hejka asia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 11.07.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 KAMILA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 zawsze robimy razem zakupy a potem oglądamy razem łupy, do dzis tak jest tylko on zaczyna pokazywać mi te durne koszulki a ja uznaję zasadę, ubieram się tak jak liczę sobie wiosenki, moze czuje sie już stary i chce się odmłodzić???????? a trampek conversa nie chce:jawdrop:mimo ze go namawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.07.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Dziewczyny, dostałam tę pracę!!!!!:wave: gratki!!! jestem byłem już kuszony....i to w najgorszym możliwym dla mnie momencie (bardzo poważnego kryzysu) dałem radę, więc nie sądzę żeby coś mialo się zmienić w tej kwestii a ja wyznaję zasadę - nigdy nie mów nigdy DOKŁADNIE Tymczasowy bo nie trafiłeś na taką 100% kusicielkę - na każdego jest sposób - a jeśli chodzi o facetów to mam wrażenie, że na 100% na każdego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 11.07.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Dziewczyny, dostałam tę pracę!!!!!:wave: Kamila, suuuuper:wave:, no to weekendzik imprezaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.07.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Reni, obstawiam, że po koszulkach będzie szukał jeszcze innych atrybutów młodości. Im dalej w las tym ciemniej Żeby jasność była - nie piję do zdrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.07.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 może ma nowego kolegę młodszego, co Reni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.07.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Reni zwyczajnie chce się ubrać w to co jemu się podoba a nie wiecznie żonie;) jak byś zobaczyła w czym mój chodzi:sick: ale my nigdy nie właziliśmy sobie buciorami do szafy:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 11.07.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 (edytowane) Dziewczyny, dostałam tę pracę!!!!!:wave: Kamila super, gratulacje:) i teraz pewnie w ciążę zajdziesz:P a odnośnie zdrad, to w dzisiejszych czasach niczego i nikogo nie można być pewnym...różne są sytuacje, czasami wypity alkohol. Ja mam ograniczone zaufanie do wszystkich, może dlatego nie mam przyjaciółki, tylko koleżanki, siebie też nie jestem pewna. Magda z tą kusicielką masz 100% racji, na każdego bez wyjątku jest sposób, a jak komuś zależy to i po trupach dopnie swego Edytowane 11 Lipca 2014 przez bratkaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.07.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 ...siebie też nie jestem pewna. Świeży powiew optymizmu. To lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 11.07.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 może ma nowego kolegę młodszego, co Reni? To zły tok myślenia to jakby miał starszych kolegów to by ubierał sie jak dziad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 11.07.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Ojojoj jakie tematy. Coś mogę powiedzieć na ten temat. Przez cały nasz związek powtarzałam, że newer, nie wybaczę zdrady, choćby nie wiem co, to będzie koniec.... no i co? I doopa. Po trzech latach separacji jesteśmy razem. Nawet nie wiecie ile wysiłku trzeba włożyć aby na zgliszczach coś na nowo odbudować. Teraz z perspektywy czasu widzę i wiem, że warto było. Już nigdy nie powiem nigdy. Życie pisze nam takie scenariusze, jak w telenoweli co najmniej. Tak jak wcześniej Fajna napisała, że nie sztuką jest się rozwieść, sztuką jest umieć poukładać wszystko na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.07.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Ja też nigdy nie byłam..i nigdy nie będę mówiła ,że jestem pewna;) ale na pewno nie wybaczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts