asiazett 11.07.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Tak się zastanawiam nad tym stwierdzeniem: "wybaczę, ale nie zapomnę". To chyba jednak nie wybaczę, tylko przejdę na tym do porządku dziennego... Ale co by nie powiedzieć... ludzie są różni, noszą w sobie różne wartości, zmieniają się z czasem i nie można chyba ustalić najwłaściwszego schematu, tylko trzeba za każdym razem odwołać się do siebie, swojego sumienia, swoich potrzeb i swoich sił. Do tego dodać to co ta druga strona wnosi i dopiero mamy coś na start... a co potem to nawet wróżka nie przewidzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 musze mojego poinformować, iż zakup "śmiesznych " koszulek bardzo mnie martwi i jesli ma z czymś problem lub przeżywa kryzys to możemy to przejść razem:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 asia w takim sensie wybaczę czyli rozwodu nie będzie nie zapomnę czyli prędzej czy później wypomnę, niestety ale tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.07.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 przeżywa kryzys to możemy to przejść razem:lol2::lol2: a ta jak zwykle się narzuca ;):lol2::lol2: może poluzuj mu smycz chociaż ubraniową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 no way:lol2: spuszczone ze smyczy to ja wiem jak to się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.07.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 chyba nie każda, ja za swojego dałabym sobie rękę obciąć, taka sytuacja:yes: wszyscy tylko nie on, no gdzie??? absolutnie Ja kiedyś za tatusia rękami świadczyłam, no i dzisiaj już bym nosem albo językiem do Was klikała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 11.07.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 bardzo ważna jest to aby nigdy, prze nigdy nie przestać sie starać, tzn. cały czas nam musi na sobie zależeć, cały czas musimy pielęgnować to co mamy, nic nie jest nam dane raz na zawsze. Ważne żeby zawsze mieć dla siebie czas, umieć razem wypoczywać, ważne aby mieć pasje Ty swoją, On swoją, bo kobieta "bluszcz" to tragedia - po pewnym czasie to pęknie. I najważniejsze - KONTROLA NAJWYŻSZĄ FORMĄ ZAUFANIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 miałam znajomych, pełen luz, każdemu było wszystko wolno, osobno imprezy, wakacje, a czemu nie, szkoda ze podczas rozwodu mało by się nie pozabijali jednak małzeństwo to małżeństwo, wspólny dom, obiad, wczasy , sex, no wszystko razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.07.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 ... nie zapomnę czyli prędzej czy później wypomnę, niestety ale tak No to na tym faktycznie ciężko coś wspólnie budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 11.07.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Ja kiedyś za tatusia rękami świadczyłam, no i dzisiaj już bym nosem albo językiem do Was klikała hehe no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 I najważniejsze - KONTROLA NAJWYŻSZĄ FORMĄ ZAUFANIA o tak, moja zasada pięknie powiedziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.07.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 jednak małzeństwo to małżeństwo, wspólny dom, obiad, wczasy , sex, no wszystko razem nie zawsze się tak da - a na pewno nie codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.07.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 bardzo ważna jest to aby nigdy, prze nigdy nie przestać sie starać, tzn. cały czas nam musi na sobie zależeć, cały czas musimy pielęgnować to co mamy, nic nie jest nam dane raz na zawsze. Ważne żeby zawsze mieć dla siebie czas, umieć razem wypoczywać, ważne aby mieć pasje Ty swoją, On swoją, bo kobieta "bluszcz" to tragedia - po pewnym czasie to pęknie. I najważniejsze - KONTROLA NAJWYŻSZĄ FORMĄ ZAUFANIA Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 11.07.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 ale dyskretna, maloinwazyjna tylko taka, z bezpiecznej odległości:yes::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.07.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 (edytowane) Ja też bym zwariowała jak bym miała mojego na smyczy a już na bank jak on mnie;) od czasu do czasu lubię być bez niego i on tak samo.Nie wyobrażam sobie siedzieć na piwie z jego kolegami i tak samo on z moimi koleżankami;) Jak ma zdradzić to zdradzi smycz nic nie da;) Edytowane 11 Lipca 2014 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.07.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 mój na piwo z kolegami wziął mnie 2-3 razy i powiedział,że nigdy więcej.... no i ja bym nigdy więcej nie szła - bo jak słyszę o czym o nim mówią to serio... zostałabym na starość homo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 a kiedy facet jeśli ma do wyboru - piwo z kumplami a sex z żoną i wybiera to drugie, to to jest trzymanie na smyczy????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.07.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 a kiedy facet jeśli ma do wyboru - piwo z kumplami a sex z żoną i wybiera to drugie, to to jest trzymanie na smyczy????????????????? Hahahe to jest szantaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.07.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 to się nazywa SZANTAŻ - skoro nie może napierw zaliczyć żony a potem iść do kolegów albo odwrotnie Londonka hahhah dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 11.07.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 a kiedy facet jeśli ma do wyboru - piwo z kumplami a sex z żoną i wybiera to drugie, to to jest trzymanie na smyczy????????????????? Hehe Renia takie techniki po niżej pasa stosujesz???:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts