Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

nie zawsze się tak da - a na pewno nie codziennie ;)

Ale wiesz, to nie chodzi tylko o fizyczność, ale mentalne bycie razem, że tak to ujmę.

Kiedyś na studiach widywałam się z Darem weekendowo jedynie, a wiedział o mnie wszystko. Listy miłosne pisał. Wiedział co to jest zalotka i jakie są rodzaje tipsów. Ja słuchałam o zaworach w jego nazwijmy to "aucie"...

Teraz spędzamy ze sobą więcej czasu, bo całe weekendy i wszystkie wieczory, a o pewnych rzeczach mu nie mówię, bo jak mam się nasłuchać co ona ta, to dziękuję. O jego technicznych sprawach słuchać mi się nie chce, bo mi się kończy pojemność mózgu. A tu jeszcze w międzyczasie dzieci trzeba obsłużyć... I tu się zaczyna taka groźna przepaść "niekontrolowania", bo i łatwo w nią wpaść. Tutaj z pomocą przychodzi ŚWIADOMOŚĆ tego co się dzieje, żeby odpowiednio wcześniej reagować i więź pielęgnować - to jest właśnie taka teoria, że związek buduje się przez całe życie. Problem jest jak ludzie myślą, że już dokądś doszli. Finisz i meta... :bash:

Ale wiesz, to nie chodzi tylko o fizyczność, ale mentalne bycie razem, że tak to ujmę.

Kiedyś na studiach widywałam się z Darem weekendowo jedynie, a wiedział o mnie wszystko. Listy miłosne pisał. Wiedział co to jest zalotka i jakie są rodzaje tipsów. Ja słuchałam o zaworach w jego nazwijmy to "aucie"...

Teraz spędzamy ze sobą więcej czasu, bo całe weekendy i wszystkie wieczory, a o pewnych rzeczach mu nie mówię, bo jak mam się nasłuchać co ona ta, to dziękuję. O jego technicznych sprawach słuchać mi się nie chce, bo mi się kończy pojemność mózgu. A tu jeszcze w międzyczasie dzieci trzeba obsłużyć... I tu się zaczyna taka groźna przepaść "niekontrolowania", bo i łatwo w nią wpaść. Tutaj z pomocą przychodzi ŚWIADOMOŚĆ tego co się dzieje, żeby odpowiednio wcześniej reagować i więź pielęgnować - to jest właśnie taka teoria, że związek buduje się przez całe życie. Problem jest jak ludzie myślą, że już dokądś doszli. Finisz i meta... :bash:

:yes::yes::yes::yes:

Co do kontroli, to ja kiedyś sprawdzałam taką rzecz: mój mąż ma Iphone'a i jest taka opcja w tych telefonach, że przez stronę icloud.com - jeśli znasz hasło (ja znam hasło męża, bo wszędzie ma to samo) można sprawdzić, gdzie znajduje się dany iPhone, na mapie pokazuje z dokładnością co do minuty. :) Ale zawsze się zgadzało, jak mówił, że gdzieś jest, to tam był... więc przestałam to robić. A kiedyś wpuściłam mu wirusa do kompa, i wiedziałam, co pisze, co ogląda. Raz oglądał zdjęcia w galerii facet wp - najładniejsze biusty modelek czy jakoś tak... :D:D:D

osz Ty, dobra jesteś, a faceci oglądaja takie stronki, to norma. Prawda tymczasowy?

Tego się boję,że ja mam metę;) nie myślę o zdradach ,imprezach ..bo zwyczajnie zaczęłam widzieć świat nie tylko z moim facetem;) ale nie to,że nie chcem z nim być tyle tylko,ze gdyby jednak odszedł ...lub zdradzł to bym się nie załamała

szantaż, nie to od niego pada hasło, wolę zostać z tobą

jakieś 2 miesiące temu kumpel przyszedł do niego na piwo, ja z jego żona pojechałam na sklepy, specjalnie nie wzięłam komórki bo wiedziałam ze będzie dzwonił, kiedy w końcu wrócę, i tak dzwonił bo na telefon koleżanki, wróciłam a on mi hasło, myślałem że już dziś nie wrócisz a ja tu musiałem siedzieć i chlać piwo

Tego się boję,że ja mam metę;) nie myślę o zdradach ,imprezach ..bo zwyczajnie zaczęłam widzieć świat nie tylko z moim facetem;)

No tak, to nie koniecznie zdrada jest wypadkową do rozstań, czasami po prostu przestajemy patrzeć w jednym kierunku, przestajemy KOCHAĆ, a to już zupełnie inna bajka:yes:

szantaż, nie to od niego pada hasło, wolę zostać z tobą

jakieś 2 miesiące temu kumpel przyszedł do niego na piwo, ja z jego żona pojechałam na sklepy, specjalnie nie wzięłam komórki bo wiedziałam ze będzie dzwonił, kiedy w końcu wrócę, i tak dzwonił bo na telefon koleżanki, wróciłam a on mi hasło, myślałem że już dziś nie wrócisz a ja tu musiałem siedzieć i chlać piwo

:rotfl::rotfl::lol2::lol2:

Tego się boję,że ja mam metę nie myślę o zdradach ,imprezach ..bo zwyczajnie zaczęłam widzieć świat nie tylko z moim facetem ale nie to,że nie chcem z nim być tyle tylko,ze gdyby jednak odszedł ...lub zdradzł to bym się nie załamała

tak było w przypadku mojej siostry, tyle że po tym patrzeniu w inną stronę i tak przyszła zdrada z jej strony

Londonka, myślisz o zdradzie? Ja sobie czasem coś lubię pofantazjować, ale żeby z innym naprawdę pójść do łóżka i żyć bez mojego męża - mimo że czasem mnie wkurwia niemiłosiernie - tobym nie chciała.

Haha Kamila no coś Ty z moim mi się nie chce bo jestem zmęczona a co dopiero mieć kochanka :no::no::no: nie moja liga