asiazett 11.07.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 nie zawsze się tak da - a na pewno nie codziennie Ale wiesz, to nie chodzi tylko o fizyczność, ale mentalne bycie razem, że tak to ujmę. Kiedyś na studiach widywałam się z Darem weekendowo jedynie, a wiedział o mnie wszystko. Listy miłosne pisał. Wiedział co to jest zalotka i jakie są rodzaje tipsów. Ja słuchałam o zaworach w jego nazwijmy to "aucie"... Teraz spędzamy ze sobą więcej czasu, bo całe weekendy i wszystkie wieczory, a o pewnych rzeczach mu nie mówię, bo jak mam się nasłuchać co ona ta, to dziękuję. O jego technicznych sprawach słuchać mi się nie chce, bo mi się kończy pojemność mózgu. A tu jeszcze w międzyczasie dzieci trzeba obsłużyć... I tu się zaczyna taka groźna przepaść "niekontrolowania", bo i łatwo w nią wpaść. Tutaj z pomocą przychodzi ŚWIADOMOŚĆ tego co się dzieje, żeby odpowiednio wcześniej reagować i więź pielęgnować - to jest właśnie taka teoria, że związek buduje się przez całe życie. Problem jest jak ludzie myślą, że już dokądś doszli. Finisz i meta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 11.07.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Czy piszesz na przykładzie koleżanki;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 11.07.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Ale wiesz, to nie chodzi tylko o fizyczność, ale mentalne bycie razem, że tak to ujmę. Kiedyś na studiach widywałam się z Darem weekendowo jedynie, a wiedział o mnie wszystko. Listy miłosne pisał. Wiedział co to jest zalotka i jakie są rodzaje tipsów. Ja słuchałam o zaworach w jego nazwijmy to "aucie"... Teraz spędzamy ze sobą więcej czasu, bo całe weekendy i wszystkie wieczory, a o pewnych rzeczach mu nie mówię, bo jak mam się nasłuchać co ona ta, to dziękuję. O jego technicznych sprawach słuchać mi się nie chce, bo mi się kończy pojemność mózgu. A tu jeszcze w międzyczasie dzieci trzeba obsłużyć... I tu się zaczyna taka groźna przepaść "niekontrolowania", bo i łatwo w nią wpaść. Tutaj z pomocą przychodzi ŚWIADOMOŚĆ tego co się dzieje, żeby odpowiednio wcześniej reagować i więź pielęgnować - to jest właśnie taka teoria, że związek buduje się przez całe życie. Problem jest jak ludzie myślą, że już dokądś doszli. Finisz i meta... :yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 11.07.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Co do kontroli, to ja kiedyś sprawdzałam taką rzecz: mój mąż ma Iphone'a i jest taka opcja w tych telefonach, że przez stronę icloud.com - jeśli znasz hasło (ja znam hasło męża, bo wszędzie ma to samo) można sprawdzić, gdzie znajduje się dany iPhone, na mapie pokazuje z dokładnością co do minuty. Ale zawsze się zgadzało, jak mówił, że gdzieś jest, to tam był... więc przestałam to robić. A kiedyś wpuściłam mu wirusa do kompa, i wiedziałam, co pisze, co ogląda. Raz oglądał zdjęcia w galerii facet wp - najładniejsze biusty modelek czy jakoś tak... :D:D osz Ty, dobra jesteś, a faceci oglądaja takie stronki, to norma. Prawda tymczasowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.07.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Ale wiesz, to nie chodzi tylko o fizyczność, ale mentalne bycie razem, że tak to ujmę. Kiedyś na studiach widywałam się z Darem weekendowo jedynie, a wiedział o mnie wszystko. Listy miłosne pisał. Wiedział co to jest zalotka i jakie są rodzaje tipsów. Ja słuchałam o zaworach w jego nazwijmy to "aucie"... Teraz spędzamy ze sobą więcej czasu, bo całe weekendy i wszystkie wieczory, a o pewnych rzeczach mu nie mówię, bo jak mam się nasłuchać co ona ta, to dziękuję. O jego technicznych sprawach słuchać mi się nie chce, bo mi się kończy pojemność mózgu. A tu jeszcze w międzyczasie dzieci trzeba obsłużyć... I tu się zaczyna taka groźna przepaść "niekontrolowania", bo i łatwo w nią wpaść. Tutaj z pomocą przychodzi ŚWIADOMOŚĆ tego co się dzieje, żeby odpowiednio wcześniej reagować i więź pielęgnować - to jest właśnie taka teoria, że związek buduje się przez całe życie. Problem jest jak ludzie myślą, że już dokądś doszli. Finisz i meta... Tego się boję,że ja mam metę nie myślę o zdradach ,imprezach ..bo zwyczajnie zaczęłam widzieć świat nie tylko z moim facetem;) ale nie to,że nie chcem z nim być tyle tylko,ze gdyby jednak odszedł ...lub zdradzł to bym się nie załamała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 szantaż, nie to od niego pada hasło, wolę zostać z tobą jakieś 2 miesiące temu kumpel przyszedł do niego na piwo, ja z jego żona pojechałam na sklepy, specjalnie nie wzięłam komórki bo wiedziałam ze będzie dzwonił, kiedy w końcu wrócę, i tak dzwonił bo na telefon koleżanki, wróciłam a on mi hasło, myślałem że już dziś nie wrócisz a ja tu musiałem siedzieć i chlać piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 11.07.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Tego się boję,że ja mam metę nie myślę o zdradach ,imprezach ..bo zwyczajnie zaczęłam widzieć świat nie tylko z moim facetem;) No tak, to nie koniecznie zdrada jest wypadkową do rozstań, czasami po prostu przestajemy patrzeć w jednym kierunku, przestajemy KOCHAĆ, a to już zupełnie inna bajka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 11.07.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 szantaż, nie to od niego pada hasło, wolę zostać z tobą jakieś 2 miesiące temu kumpel przyszedł do niego na piwo, ja z jego żona pojechałam na sklepy, specjalnie nie wzięłam komórki bo wiedziałam ze będzie dzwonił, kiedy w końcu wrócę, i tak dzwonił bo na telefon koleżanki, wróciłam a on mi hasło, myślałem że już dziś nie wrócisz a ja tu musiałem siedzieć i chlać piwo :rotfl::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.07.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Londzia. Ale to wcale nie musi oznaczać mety, tylko zmianę. To od Ciebie zależy w którą stronę chcesz iść. No i od szanownego partnera oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.07.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Dobra. Spadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.07.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 myślałem że już dziś nie wrócisz a ja tu musiałem siedzieć i chlać piwo :lol2: a co mial powiedzieć jak nie standardową gadkę? że chciał iśc też na zakupy, że marzył o chodzeniu pół dnia po CH, że nienawidzi smaku piwa i go zmuszono? Renii no standardowa gadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Tego się boję,że ja mam metę nie myślę o zdradach ,imprezach ..bo zwyczajnie zaczęłam widzieć świat nie tylko z moim facetem ale nie to,że nie chcem z nim być tyle tylko,ze gdyby jednak odszedł ...lub zdradzł to bym się nie załamała tak było w przypadku mojej siostry, tyle że po tym patrzeniu w inną stronę i tak przyszła zdrada z jej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.07.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Londonka, myślisz o zdradzie? Ja sobie czasem coś lubię pofantazjować, ale żeby z innym naprawdę pójść do łóżka i żyć bez mojego męża - mimo że czasem mnie wkurwia niemiłosiernie - tobym nie chciała. Haha Kamila no coś Ty z moim mi się nie chce bo jestem zmęczona a co dopiero mieć kochanka :no: nie moja liga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Renii no standardowa gadka serio? to jestem zajebiscie naiwna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 11.07.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Dziewczyny, fajnie jest mieć takie Koło Gospodyń Miejsko-Wiejskich - jak Wy:hug: B Równe z Was babki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Haha Kamila no coś Ty z moim mi się nie chce bo jestem zmęczona a co dopiero mieć kochanka nie moja liga wypaliłaś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.07.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Tego się boję,że ja mam metę nie myślę o zdradach ,imprezach ..bo zwyczajnie zaczęłam widzieć świat nie tylko z moim facetem;) ale nie to,że nie chcem z nim być tyle tylko,ze gdyby jednak odszedł ...lub zdradzł to bym się nie załamała mam to samo Londoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.07.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Ja chciałam tylko napisac ,że jeszcze parę lat temu serce by mi pękło na myśl o rozstaniu, a dzisiaj chyba bym się potrafiła pozbierac;) ot to;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.07.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 pozbierac;) ot to;) utrzymać i czas zorganizować może my się po prostu starzejmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 11.07.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Takie róznorodne tematy sa poruszane, a ile sie już dowiedziałam dzięki Wam, np. omnomnom zamias mniam:p, wiem już dużo na temat bloga, jak to działa i w ogóle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts