Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

magda nie wiem kurwa jak to sie stało ale od kiedy zaczęłam budować dom to przestałam myśleć o tym ze życie jest do dupy a każdy dzień taki sam, teraz nie mogę sie doczekac aż wrócę do domu i nie mogę się doczekać aż maż wróci, nie wiem czym to jest spowodowane , ty dom wybudowałaś no i nie pomógł, tu chyba chodzi o wiek, naprawdę doceniam sileskość i rodzinnoś w domu, no kurcze nie wiem jak lepiej to ująć, Magda ja wiem co ci spędz sen z powiek ale nie znam twojego męża dlatego nie mogłabym ci nic doradzić bo wyznaję zasadę, ze wina zawsze leży po dwóch stronach, znam ciebie troszkę a meża nie

Magda absolutnie nie chcę sie przechwalać ale coś w tym jest

ostatnio zupełnie obca osoba która, poznała mnie, potem meża mojego a potem na jednej imprezie nas oboje, powiedziała ze jesteśmy super ludzmi i super małzeństwem , takim dogadującym się i patrzyącym w jedną stronę, wiesz jak miło było takie cos usłyszeć, dlatego wiem ze jak widze jakieś małżeństwo i trochę z nimi pobędę to mogę powiedziec czy pasuję do siebie, czy są szczęśliwi, to poprostu widać z boku widac też inne rzeczy, niestety:(

Kamila to było w poprzedniej pracy i nie poszli - a bezpłatnego nie dali... ale byłam wtedy już w ciąży wiec dalam l4 i więcej do nich nie wróciłam ;)

Reni widać, widać - a moim zdaniem jak jest małe dziecko to widać przy dziecku najlepiej - np. dziecko się drze, wymusza a starzy drą się na siebie ;)

Reni byliśmy w zeszła sobotę na 40 u kolegi i spotkałam sie tam z dawno niewidziana koleżanka.Opowiedzialam jej co sie u mnie porobiło a ona ze chyba sobie cos ubzduralam ze to niemożliwe ze przecież wszyscy wiedza ze on za mną swiata nie widzi!!! Nie mogła uwierzyć w to co jej opowiedziałam.Czyli wniosek prosty uchodzilismy w oczach znajomych za pare idealna on wpatrzony we mnie jak w obraz do czasu aż niedojrzał innego obrazu na którym zawiesił wzrok.;)

Jw czytam ale czasu na pisanie mało.

Apetyt mi wrócił i nadrabiam

Kamila gratulacje na nową prace. Ja ostatnio deoe rozmowy i nic :(

Dzięki, ja zdecydowanie więcej tych rozmów miałam. A poprzednio, zanim znalazłam pracę, tę gównianą, która mi nie odpowiadała za bardzo to byłam na 7 rozmowach.