reni1980 11.07.2014 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 magda nie wiem kurwa jak to sie stało ale od kiedy zaczęłam budować dom to przestałam myśleć o tym ze życie jest do dupy a każdy dzień taki sam, teraz nie mogę sie doczekac aż wrócę do domu i nie mogę się doczekać aż maż wróci, nie wiem czym to jest spowodowane , ty dom wybudowałaś no i nie pomógł, tu chyba chodzi o wiek, naprawdę doceniam sileskość i rodzinnoś w domu, no kurcze nie wiem jak lepiej to ująć, Magda ja wiem co ci spędz sen z powiek ale nie znam twojego męża dlatego nie mogłabym ci nic doradzić bo wyznaję zasadę, ze wina zawsze leży po dwóch stronach, znam ciebie troszkę a meża nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Kamila musisz od razu powiedzieć ze masz już zapłącone wczasy, powinni zrozumieć, tak za każdy miesiąć 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Magda absolutnie nie chcę sie przechwalać ale coś w tym jest ostatnio zupełnie obca osoba która, poznała mnie, potem meża mojego a potem na jednej imprezie nas oboje, powiedziała ze jesteśmy super ludzmi i super małzeństwem , takim dogadującym się i patrzyącym w jedną stronę, wiesz jak miło było takie cos usłyszeć, dlatego wiem ze jak widze jakieś małżeństwo i trochę z nimi pobędę to mogę powiedziec czy pasuję do siebie, czy są szczęśliwi, to poprostu widać z boku widac też inne rzeczy, niestety:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 boze zostałam tylko ja? ale mi ten dzień dzis zleciał, nawet nie wiem kiedy a juz 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Kamila musisz powiedzieć od razu, to jednak czas urlopowy, wiec pretensji nie będzie ale jak z tym wyskoczysz jak filip z konopi na dzień przed to dupa, oni też mają jakieś plany wbec ciebie, muszą mieć czas aby je zweryfikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.07.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Kamila to było w poprzedniej pracy i nie poszli - a bezpłatnego nie dali... ale byłam wtedy już w ciąży wiec dalam l4 i więcej do nich nie wróciłam Reni widać, widać - a moim zdaniem jak jest małe dziecko to widać przy dziecku najlepiej - np. dziecko się drze, wymusza a starzy drą się na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 11.07.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Reni, ja jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.07.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 ja jeszzcze pół godz - muszę jechać po kwiatki jakieś do doniczki przed dom bo przekwitły te fioletowe i siano z nich zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.07.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 hej, no i jeszcze ja jestem mialam nawet dzisiaj z zapytamiem zakupowym do was uderzyc, ale w koncu pytalam tylko u asizett, bo tutaj jakos tak nie wypadalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 11.07.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Jw czytam ale czasu na pisanie mało. Apetyt mi wrócił i nadrabiam Kamila gratulacje na nową prace. Ja ostatnio deoe rozmowy i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 np. dziecko się drze, wymusza a starzy drą się na siebie o tak, wtedy to wszystko widać, Magda a moze ty jesteś zmęczona dzieckiem, w końcu , często jesteś sama, nie broń boze , ze go nie kochasz, ale takie czyste zmęczenie, ja już mam duze, zaradne dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.07.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Jestem juz! :rolleyes:Kumpela na kawkę wpadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.07.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Reni byliśmy w zeszła sobotę na 40 u kolegi i spotkałam sie tam z dawno niewidziana koleżanka.Opowiedzialam jej co sie u mnie porobiło a ona ze chyba sobie cos ubzduralam ze to niemożliwe ze przecież wszyscy wiedza ze on za mną swiata nie widzi!!! Nie mogła uwierzyć w to co jej opowiedziałam.Czyli wniosek prosty uchodzilismy w oczach znajomych za pare idealna on wpatrzony we mnie jak w obraz do czasu aż niedojrzał innego obrazu na którym zawiesił wzrok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 11.07.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Jw czytam ale czasu na pisanie mało. Apetyt mi wrócił i nadrabiam Kamila gratulacje na nową prace. Ja ostatnio deoe rozmowy i nic Dzięki, ja zdecydowanie więcej tych rozmów miałam. A poprzednio, zanim znalazłam pracę, tę gównianą, która mi nie odpowiadała za bardzo to byłam na 7 rozmowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2014 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 do czasu aż niedojrzał innego obrazu na którym zawiesił wzrok. wiesz i u mnie tak moze być, dlatego nigdy nie mówię nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.07.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Za mojego dawałam sobie rękę uciąć!!!! I kurwa dzisiaj nie miałabym ręki...Facet to tylko facet.Trzeba mieć oczy dookoła głowy i byc czujną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.07.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 a to Fajna co w tej "Chwilówce" on widział??? bo nie rozumiem - od tak skok w bok? czy nie wiem wygląda jak Angelina Jolie i bogini seksu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 11.07.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 a to Fajna co w tej "Chwilówce" on widział??? bo nie rozumiem - od tak skok w bok? czy nie wiem wygląda jak Angelina Jolie i bogini seksu? No co Ty, z tego, co fajna mówiła, to ta laska tipsy miała i taki tandetno-dyskoteko styl preferowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.07.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Magda...żadna Jolie żadna Siwiec! Po prostu INNA!!! Zaczęła mu słodzić smsy szeptać czule słówka Chciał spróbować czego innego,nowego Wiesz jak to jest to czego sobie odmawiasz staje sie dla ciebie podwójnie porządne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.07.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Jak koleżance powiedziałam z kim on sie puścił to nie uwierzyła!!! Powiedziała ze co jak co ale gust to on miał dobry zawsze wiec co mu odbiło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts