Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reni fajnie wyszło :) Zaskoczyłaś mnie tą drewnianą ścianą, napisz proszę jak to jest zrobione :D

Ja tapecie w napisy też mówię nie i żadnym tkaninom - nie dodawaj już kolejnych faktur. Dla mnie tylko ściana w kolorze zbliżonym do ościeżnic :yes:

lampki nocne zostają? (te fioletowe kinkiety).

dołączę się do grona mówiącego NIE napisom w sypialni. dość sporo różnych faktur już tam jest i jeśli sięnie mylę to 3 kolory drewna, chyba że ścianka za łóżkiem tylko na zdjęciu ma inny kolor niż podłoga. W ogóle to fajny pomysł z tym drewnem na ścianie, ale jakoś kolor łózka mi nie pasuje - bo on nie podkreśla że to drewno na ścianie jest poprzez kontrast ani jakoś tak.... coś mi się nie widzi - kolor łóżka jest zbyt blisko koloru drewna na ścianie.... no sama nie wiem.

Twój cały dom była dla mnie w pierwszej trójce na tym forum. Kuchnia, salon - majstersztyk. Ale sypialnia ... sorki, nie moja bajka zupełnie. Jest jakby oderwana od reszty. Ale może to dlatego, że dla mnie podstawowa zasada to: jeden kolor drewniany (lub jedno drewno) w pomieszczeniu. Czasami ... dopuszczam dwa. Ale u Ciebie (aż cztery) wydaje mi się go za dużo (nie tylko o ilość ale i o kolor mi chodzi).

Mam nadzieję, że Ci nie jest przykro ? Bliski mi Twój dom to i pozwalam sobie na szczerość :sick:

No i te gniazdka ... z tymi srebrnymi ramkami...:(

dzięki dziewczyny za opinie ale ja i tak swoje wiem i napisy mi pasują:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

venuska mało szlachetne mówisz:rotfl::rotfl::rotfl:

jak ja uwielbiam jak ktoś chce napisać ze brzydkie i szuka pięknych słów:rotfl:

sama tak robię:rotfl:

ale wracąjac do lampek, wiem że na kolana nie powalają ale starałam się kupić jak najtańsze a jakościowo dobre, wiadomo jakie wydatki na finiszu, pewno je zmienie ale może nie teraz, a co byś u mnie widziała?

bo w sumie pomysłu też nie mam, zaś taki kinkiecik to nie majątek, najwyżej na swoją stronę kupię:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Reni przyznaję się bez bicia - poszłam na skróty i zwiedzałam tylko te strony, gdzie mogłam sobie nasycić oczy pięknymi wnętrzami:P:P:P:P

u mnie póki co pierwsze kroki w aranżacjach, na cel poszła dolna łazienka, już 'delikatnie' zlinczowana przez moje ulubione forumowe baby :lol2::lol2::lol2: -

uwielbiam te nasze sabaty doradcze :D

witaj Justka ale wiesz co w tym wszystkim jest najfajniejsze, kiedy tobie się wydaje że masz zajebisty pomysł, potem słyszysz opinie i sama się dziwisz że to wymyśliłaś bo kiczem powiewa:lol2::lol2::lol2::lol2:

Witaj Reni mam nadzieje, że jakoś dasz radę podnieść się z dołka po komentarzach!!!!!! Ale jeśli nie to zapraszam na kawkę na mój nowy drewniany tarasik (narazie tylko tam da się cokolwiek wypić)!!! PROSZĘ ładnie o zdjęcie wieczorową porą Twojego tarasu, ponieważ nie mogę się zdecydować na oświetlenie (słupki czy wpuszczane lampki). A kiczem tak bardzo nie powiewa tylko nie dawaj już drugiej tapety, pomalowałabym na szaro i wymieniła zasłonki na jaśniejsze i gładkie.

Twój cały dom była dla mnie w pierwszej trójce na tym forum. Kuchnia, salon - majstersztyk. Ale sypialnia ... sorki, nie moja bajka zupełnie. Jest jakby oderwana od reszty. Ale może to dlatego, że dla mnie podstawowa zasada to: jeden kolor drewniany (lub jedno drewno) w pomieszczeniu. Czasami ... dopuszczam dwa. Ale u Ciebie (aż cztery) wydaje mi się go za dużo (nie tylko o ilość ale i o kolor mi chodzi).

Mam nadzieję, że Ci nie jest przykro ? Bliski mi Twój dom to i pozwalam sobie na szczerość :sick:

No i te gniazdka ... z tymi srebrnymi ramkami...:(

Reni wybacz...ale miałam to napisać zaraz po tym jak pokazałaś swoją sypialnię, ale nie miałam odwagi, bo UWIELBIAM TWÓJ DOMEK, ale sypialnia to nie Twoja bajka ...tak naprawdę nie wiem dlaczego, ale to nie to:)...

mirellko no pewnio ,że się nie gniewam, noo przykro mi jest ale co tam, może faktycznie się wypaliłam w końcu sypialnia powstała na końcu, wogóle to miała być romantyczna, nie wyszła bo nie czuję tego klimatu a potem jakoś poszło, ale powiem wam ze na żywo wygląda zdecydowanie lepiej niż na zdjeciach, co do drewna się zgodzę , za dużo wybarwień, ale niestety jeszcze okno czyli 5 kolor:sick::sick::sick::sick::sick:

a ramki są niebieskie:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

hanah dawaj linka gdzie zobaczę twoje poczynania, a zdjęcie tarasu to w weekend cyknę

Tamara:cry:

• 2 weeks później...