Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Najlepiej drugi dysk podłączyć i wszystko co ważne skopiować / wyeksportować, zapisać tam. Po formacie przenieść i po kłopocie. U mnie jest zawsze osobny dysk z systemem a dane na innych. Pliki pocztowe również w kontenerze na innym dysku.

Ciekawy artykuł Kamila.:yes:Powiem Ci ze kiedy z mężem juz myślałam ze nic z tego nie będzie namówiona przez koleżankę założyłam sobie profil na popularnym portalu randkowym.Pierwszy odzew był po okolo5 minutach.:yes:Generalnie Zrezygnowalam po kilku dniach ale było jakieś 20-30 ofert spotkania z czego 80% od razu nie ukrywało ze sa żonaci....:p

Też przeczytałam. Nie bez przyczyny kobiety nie płacą za bycie na tym portalu. Na dobrą sprawę żadna zdrowa kobieta nie chciałaby się tam znależć... Bo nawet jesli kogoś chcesz na chwilę (a zakładam, że kogoś takiego poszukują osoby tam wchodzące - a z pewnością faceci) to w przypadku kobiety zawsze jest podświadome pragnienie zatrzymania tej osoby - chcemy być kochane, pragniemy uwielbienia, miłości i szacunku. Nie dostaniemy tego od faceta, który ma już swoją królową a potrzebuje tylko panienkę lekkich obyczajów. Wierzę, ze gdzieś istnieją kobiety, które są wyprane z emocji i potrafią uprawiać seks "jak faceci" (to nie do końca tak jest ale już nie będę się zagłębiać ) - ale wydaje mi się, ze jest ich niewiele.*

*Sprostowanie. Każda z nas to potrafi i często zdarza się, że to robi ale sa to akty domowe i myślę, że to one powodują to, że w związkach zaczyna się żle dziać. Bo facet napiera a Ty akurat nie masz ochoty ale dasz mu z litości. Nawet jeśli w końcu będzie fajnie, to jednak często zdarza się, że wcale nie jest fajnie i czujesz się do dupy. Zdarza się tak w każdym związku, nie tylko małżeńskim. Ale o tym się raczej nie mówi głośno. Kobiety czasem zaczynają unikać seksu a faceci go potrzebują. Skoro nie dostają w domu szukają poza.

Ten portal z artykułu jawi mi się jako dość smutny twór, gdzie kobieta jest tylko narzędziem do zaspokojenia. Nikt się tam nią nie będzie przejmował. Lepiej by już chyba było zostać prostytutką niż zapisać się tam... ;p Bo chyba potrzebujemy złudzeń a jak nam ktoś mówi prosto z mostu, ze będziemy wykorzystane, to nie jest to miła perspektywa i niewiele pozostawia wyobraźni... nawet jesli kręci nas bdsm, to pewnej magii i tajemniczości nam trzeba.

Nie wiem... znacie jakąkolwiek kobietę, która korzysta z tego portalu? Nie mówię o zwykłych portalach randkowych gdzie jest sporo singli...

Ten portal wróży same kłopoty... ;p

nie sądzę. Jak ktoś szuka - to znajdzie zawsze, bez względu na to czy jest portal/serwis czy nie. Portal to jedynie ułatwia...

Tak... to było moje przemyślenie gdy tam weszłam i pomyślałam "co by było gdyby..." właściwie wszystko co napisałam tu w poprzednim poście było reakcją na tę myśl :D