Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej dziewczyny, czy któraś z Was ma lub miała kurtkę skórzana z Ochnika? jaka jest jakość?

ja tez polecam, mam kurtkę od nich i jakość super, już chyba czwarty rok w niej chodzę i nadal jak nowa

a tak w ogóle to kiedyś przez rok pracowałam w Ochniku:) wybrałaś dobrą jakościowo kurtkę, skóra owcza jest co prawda delikatna, ale będziesz zadowolona, świńskiej nie polecam, widać gołym okiem, że jest trochę gorszej jakości

ja tez polecam, mam kurtkę od nich i jakość super, już chyba czwarty rok w niej chodzę i nadal jak nowa

a tak w ogóle to kiedyś przez rok pracowałam w Ochniku:) wybrałaś dobrą jakościowo kurtkę, skóra owcza jest co prawda delikatna, ale będziesz zadowolona, świńskiej nie polecam, widać gołym okiem, że jest trochę gorszej jakości

Dzięki za odpowiedz. Utwierdziłaś mnie w wyborze ;)

Mirka :* ucałuj Małutką - dobrze, ze lepiej

pytanie z "innej beczki" - jak planujecie tygodniowy jadłospis? co 2 dni do sklepu czy jakoś raz w tyg? planujecie czy gotujecie obojętnie co?

no za cholerę planowanie jadłospisu mi nie wychodzi, planowanie zakupów itp. a tu same PPD :lol2: to może mi doradzicie

ja zazwyczaj planuję na dwa dni, sklep mam pod nosem, wychodze w trakcie pracy, jeśli czegoś mi brakuje, ale nigdy raczej nie brakuje mi wszystkiego, zapasy to postawa, zawsze mam więcej mąki, mleka, napojów, koncentrat, tzn zawsze mam wszyatko na naleśniki, mięsko i zmieniaki, na pizzę i spegetti

to planuj menu :lol2::lol2::lol2:

u mnie też nudy - ale byle do czwartku i urlop.

A Ty kiedy jedziesz Renia?

Reni u mnie z lidlem to samo - zero na obiad rzeczy .. a nie chodzi mi o oszczędzanie tylko o planowanie - wiesz.. każda PPD ma pewnie to zaplanowane i tylko realizuje plan hahhah - a ja o 14.30 się łapię - nie ma co jeść :)