Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

no właśnie podobno tak: http://www.tlustezycie.pl/2013/08/hashimoto-niedoczynnosc-tarczycy.html (dość obszerny artykuł na temat tej choroby, o glutenie trochę niżej). Moja endo nie zaleciła, ale też nie odradziła, mówiła na zasadzie może Pani spróbować

O ja pierdziele.:oSporo sie dowiedziałam....

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tymczasowy spr z czego jest robione NAN. Bebilon itp .. skoro Inst Matki i Dziecka dopuszcza typowe mieszanki jak NAN które są właśnie z hydrolatu mleka krowiego i nie zastąpią je hydrolatem np soi :) więc nie cwaniakuj :p

albo inaczej co Twoje dzieci piły do 3-4 roku życia??? bo rozumiem, ze kaszek np bobovita tez nie jadły???

dość fajny ten blog, ale im więcej czytasz tym masz większy mętlik w głowie i dochodzisz do wniosku, że nie możesz nic jeść bo wszystko ci szkodzi. Nie dajmy się zwariować. Ja byłam na tej diecie równe 4 miesiące i przestrzegałam restrykcyjnie wszystkiego, potem zrobiłam wyniki i nic się nie polepszyło, nie wiem może za krótko stosowałam.

Ja jak nie jadłam chleba to gotowałąm kaszę jaglaną i dodawałam do niej różne owoce lub warzywa i to było moje śniadanie, ale ja to przeważnie jem chleb tylko rano na śniadanie

ooo ale świetna strona! dzięki Bratka

no strona jest świetna, szczególnie jak twój mały jest alergikiem, fajne zdrowe przepisy, ale całkowicie bezmięsne

Ćwiczę bs ( hantle sztangi itp) i zostaje zawsze na bieżnię godzinke.No jędrne te ciało jest nie powiem cellulitu praktycznie zero ale kg nie spadają...:bash:

bo może za dużo siłowych robisz a za mało cardio? może sobie podziel, w te i te dni spalanie czyli bieznia i inne taneczne aerobiki, a w pozostałe ćwiczenia siłowe.

brzuch jest ciężki, ale tu to tylko dieta, dieta, dieta i spalanie, a dopiero potem rzeźba

Ja ostatnio mam fioła na punkcie fitnessu, kiedyś chodziłam w miarę regularnie, ale potem zaczęło mi się nudzić i zrezygnowałam na rok, sporadycznie uprawiałam sporty, a od kilku miesięcy powróciłam do ćwiczeń i tak mnie wciągnęło, że jak mogę to codziennie latam na fitness