fajna kobieta 14.07.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 no właśnie podobno tak: http://www.tlustezycie.pl/2013/08/hashimoto-niedoczynnosc-tarczycy.html (dość obszerny artykuł na temat tej choroby, o glutenie trochę niżej). Moja endo nie zaleciła, ale też nie odradziła, mówiła na zasadzie może Pani spróbować O ja pierdziele.:oSporo sie dowiedziałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.07.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Tymczasowy spr z czego jest robione NAN. Bebilon itp .. skoro Inst Matki i Dziecka dopuszcza typowe mieszanki jak NAN które są właśnie z hydrolatu mleka krowiego i nie zastąpią je hydrolatem np soi więc nie cwaniakuj albo inaczej co Twoje dzieci piły do 3-4 roku życia??? bo rozumiem, ze kaszek np bobovita tez nie jadły??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 14.07.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 dość fajny ten blog, ale im więcej czytasz tym masz większy mętlik w głowie i dochodzisz do wniosku, że nie możesz nic jeść bo wszystko ci szkodzi. Nie dajmy się zwariować. Ja byłam na tej diecie równe 4 miesiące i przestrzegałam restrykcyjnie wszystkiego, potem zrobiłam wyniki i nic się nie polepszyło, nie wiem może za krótko stosowałam. Ja jak nie jadłam chleba to gotowałąm kaszę jaglaną i dodawałam do niej różne owoce lub warzywa i to było moje śniadanie, ale ja to przeważnie jem chleb tylko rano na śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.07.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Kasze jaglaną to ja tez jem 1-2 razy w tygodniu na śniadanie.Teraz akurat z owocami sezonowymi ( borowkik maliny truskawki) owsiankę tez jem często z orzechami i jabłkiem tartym.Wiem ze przy Hashimoto niewskazane sa kapusta brukselka itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 14.07.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Hej wszystkim . Ale temat... Jak się tak człowiek naczyta, to okazuje się, że najlepiej jakby jadł samo eko i bio. A w ogóle najlepiej, gdyby został weganem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.07.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 z jaglanki wiem jak zrobić krem do tortu :lol2::lol2: do 2 r.ż się musiałam nagotować Młodemu albo kisiel z siemienia lnianego fuuuuuuuuuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.07.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 A ja tam siemię lniane lubie.:pWieczorkiem pije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.07.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 też lubię do picia - ale kisiel to wersja hard siemienia - taka kluska prawie podobno na włosy i skórę pięknie działa. Fajna to Ty ciało fit, skóra gładka, włos błyszczący - no nic tylko na łowy iść a co ćwiczysz na fitnesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 14.07.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Jeżeli chodzi o kaszę jaglaną to tu są suprer przepisy http://smakoterapia.blogspot.com/2012/10/nalesniki-z-kaszy-jaglanej.html i tak jak Magda mówisz, krem do ciasta chyba tez jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.07.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 ooo ale świetna strona! dzięki Bratka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.07.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Ćwiczę bs ( hantle sztangi itp) i zostaje zawsze na bieżnię godzinke.No jędrne te ciało jest nie powiem cellulitu praktycznie zero ale kg nie spadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.07.2014 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 A ja tam siemię lniane lubie.Wieczorkiem pije. :jawdrop::jawdrop::jawdrop: serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.07.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Reni serio.:pJa sie generalnie poza tym chlebem to mega zdrowo odżywiam pije zielona herbatę siemię lniane Herbatke z pokrzywy jem jaglaną kasze owsiankę orzechów dużo tylko ten pieprzony chleb...:PNo niepotrafie sobie odmówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 14.07.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 ooo ale świetna strona! dzięki Bratka no strona jest świetna, szczególnie jak twój mały jest alergikiem, fajne zdrowe przepisy, ale całkowicie bezmięsne Ćwiczę bs ( hantle sztangi itp) i zostaje zawsze na bieżnię godzinke.No jędrne te ciało jest nie powiem cellulitu praktycznie zero ale kg nie spadają... bo może za dużo siłowych robisz a za mało cardio? może sobie podziel, w te i te dni spalanie czyli bieznia i inne taneczne aerobiki, a w pozostałe ćwiczenia siłowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.07.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 może kg nie lecą bo mięśnie się robią ? chociaż nie wiem nie znam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.07.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Gadałem z instruktorka....tez mowi ze to mięśnie :rolleyes:Dupa zajebista mi sie zrobiła jak orzeszki twarda jędrną podniesiona ale brzuch....masakra:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 14.07.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 brzuch jest ciężki, ale tu to tylko dieta, dieta, dieta i spalanie, a dopiero potem rzeźba Ja ostatnio mam fioła na punkcie fitnessu, kiedyś chodziłam w miarę regularnie, ale potem zaczęło mi się nudzić i zrezygnowałam na rok, sporadycznie uprawiałam sporty, a od kilku miesięcy powróciłam do ćwiczeń i tak mnie wciągnęło, że jak mogę to codziennie latam na fitness Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.07.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Kurwa co z tym brzuchem zrobic?????!!!! :bash:Wyglądam czasem jak w 7-8 miesiącu.:mad:No ja codziennie to nie...ale 3-4 razy w tygodniu to jestem zawsze.Generalnie ćwiczę od jakiś 12-14 lat z przerwa na ciąże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.07.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 tutaj pomogą - po drugiej ciąży tam się wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.07.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Magda to juz sie zapisz bo na konsultacje sie czeka dwa lata podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts