Magda_lena85 14.07.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 serio? masakra - no nic to jutro dzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.07.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Był niedawno w jakimś programie i opowiadał jakie ma terminy.Odległe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.07.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Szukałam szukałam aż w końcu znalazłam perfumy dla siebie na lato.Kupiłam Jimmy Choo.Zajefajne sa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.07.2014 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 W zyciu bym sobie plastyki brzucha nie zrobiła chyba, ze wazylabym 300 kg i schudła do 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 14.07.2014 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 bratkaf - nie wiem jakie są dokładnie założenia tej twojej diety, ale akurat "Tłuste życie" kojarzy mi się bardzo pozytywnie. Diabeł zapewne tkwi w szczegółach. W moim przypadku przy pierwszym podejściu do tematu LC - wręcz miałem pogorszenie - trochę czasu trzeba zanim organizm się przestawi (pozmienia szlaki metaboliczne - to trwa 1-3 miesięcy), potem poczułem na sobie efekty oczyszczania się organizmu(między innymi masakryczna wysypka!) - i pewnie gdybym nie chudnął przez cały ten czas, to pewnie rzuciłbym to w diabły. Ale potem było już tylko lepiej..dużo lepiej I może powinienem od tego zacząć - nie jem kaszy jaglanej - kasze w ogóle mają bardzo dużo węglowodanów i należą do grupy niepolecanych produktów u mnie. Czasami jem w małych ilościach, takich, żeby nie przekroczyć dobowej dawki węglowodanów. Wiem ta strona jest przydatna ale ja nie dostosowalam sir do jej wskazowek. Stosowalam the kilka miesiecy po prostu diets bezglutenowa, czyli jadlam kasze ryz itp. Nieukrywam ciezko mi bylo, szczegolnie gdy maz jadl normalnie. Ty na prawde jesz tylko dwa posilki dziennie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.07.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Słuchajcie, na brzuch tylko kardio. Wiem po sobie, w życiu żadne brzuszki-sruszki nie pomogą . Trzeba to spalić, żeby odsłonić mięśnie i tyle . Nawet więcej kardio niż brzuszków. Jak robiłam 6 weidera bez kardio, to dupa blada, brzuch wyglądał, jakbym wczoraj rodziła. Włączyłam do aktywności kardio i bez brzuszków oraz diety zrobił się płaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.07.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Słuchajcie, na brzuch tylko kardio. Wiem po sobie, w życiu żadne brzuszki-sruszki nie pomogą . Trzeba to spalić, żeby odsłonić mięśnie i tyle . Nawet więcej kardio niż brzuszków. Jak robiłam 6 weidera bez kardio, to dupa blada, brzuch wyglądał, jakbym wczoraj rodziła. Włączyłam do aktywności kardio i bez brzuszków oraz diety zrobił się płaski. o helloł Ilonka, jak nad morzem??? Ja też potwierdzam po cardio dużo lepsze efekty - sama byłam w szoku. Katowałam się brzuszkami a wystarczyło trochę więcej cardio i efekt był widoczny szybko:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.07.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Katowałam się brzuszkami a wystarczyło trochę więcej cardio i efekt był widoczny szybko:yes: No dokładnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.07.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 brzuszki budują bardziej górne partie brzucha, dół czyli oponka bardziej spala się przez cardio, a na boczki rewelacyjne są te ćwiczenia - dają w kość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.07.2014 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Boczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.07.2014 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Boczki . a co wyhodowałaś, to polecam te ćwiczenia, super efekty:yes:. powiem Ci że ja już po 2 tyg widziałam dużą różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.07.2014 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 brzuszki budują bardziej górne partie brzucha, dół czyli oponka bardziej spala się przez cardio, a na boczki rewelacyjne są te ćwiczenia https://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ - dają w kość U mnie właśnie tak jest...U góry jest ok a u dołu wisi dosłownie wisi worek..:mad:Brzuszki nic nie pomagają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.07.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Matko, ja muszę zjeść 5 niewielkich posiłków. Czasem mniej, ale się staram. 2 A na alergiach zęby zjadłam, obecnie nie wiem na co młody jest uczulony, ale trochę bardziej to olewam, na testy idziemy za jakiś czas. Natomiast jakby ktoś zobaczył moje dziecko w wieku 4 miesięcy to by zrozumiał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.07.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Yoka pewnie tak urodziwy jak i moj w tamtym okresie;) w 4 mcu mial tez najgorszy okres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.07.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 U nas najgorzej 4-6, pamietam co mi opisywałaś, u nas było to samo. Teraz jakaś wysypka to pryszcz przy tamtym więc dzisiaj byliśmy na lodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.07.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 (edytowane) O mamusiu!!!!Dwa posiłki dziennie???? :jawdrop: Edytowane 14 Lipca 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 15.07.2014 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Dzień dobry wszystkim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 15.07.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Ooo przewaga się zwiększyła na Nadleśnictwie, Madzia to Ty:lol2: przyznaj się Przed weekendem było ponad 400 głosów przewagi dla Łodzi, a dzisiaj wchodzę, patrzę a tam taka niespodzianka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 15.07.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 niemożliwe ktoś musiał mieć dostęp do całej domeny i podgonił wynik - nie ma innej możliwości :yes::P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.07.2014 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 hejka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts