Magda_lena85 15.07.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Magda a doceniłaś to mówiąc, boże żaden mąż nie robi żonie śniadanka tylko mój:lol: nie, nie - tzn wiesz on śniadania i obiady robi i dziecko odbiera/zaprowadza. Żyję jak królewna:lol2::lol2: pochwalę go ale jeszcze niech się postara trochę - bo inaczej się rozleniwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 fajnie jest się godzić nie:) cześć Ilonka, jak po wakacjach? Ok . Bywało ciężko, mały dał popalić, ale już przywykliśmy chyba, bo spłynęło to po nas . W weekend jedziemy znowu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.07.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Znowu Sopot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 15.07.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 czytałam na twoim blogu:) moja siostra z dwójką dzieciaków też była od środy w gdańsku i wrócili bardziej zmęczeni niż zwykle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.07.2014 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 no żesz Ty to lepiej pochwal dziś, to jutro będzie jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Renia a Ty Miśkowi w ogóle coś o koszulkach powiedziałaś? pochwalę, pochwalę - dziś ma zrobić ciasto drożdżowe do pizzy ręcznie! bez KA i innych maszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 czytałam na twoim blogu:) moja siostra z dwójką dzieciaków też była od środy w gdańsku i wrócili bardziej zmęczeni niż zwykle:) No niewyspani jesteśmy niesamowicie. Młody spał od 12-1 do 5, potem tylko w aucie lub na spacerach, więc my 4 godz. na dobę. Ale wypoczęliśmy jakoś tak psychicznie fajna, nie, nie, chcieliśmy do Zakopca, ale boimy się długiej trasy i pogody, więc pewnie nad morze znowu, tylko jeszcze nie wiemy gdzie. Może Kołobrzeg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Laski, a Was ktoś chwali, że robicie śniadania dla męża/dzieci albo wyrabiacie ręcznie ciasto drożdżowe?No... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.07.2014 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 a co miałam mówić, jak mi pokazuje to mówię ze brzydka i tyle, ze tak powiem na bierząco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.07.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Kołobrzeg nieeee.... Swinoujscie ladniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 15.07.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Łeba też jest fajna, można na wydmy skoczyć, melexem można do wydm podjechać, a potem pospacerować chwilę Ja miałam sesję poślubną na wydmach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Kołobrzeg nieeee.... Swinoujscie ladniejsze. Tak! Ale byliśmy w zeszłym roku. Fajne zejście po plaży dla wózków, bardzo nam się podobało, ale mąż chce odmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Łeba też jest fajna, można na wydmy skoczyć, melexem można do wydm podjechać, a potem pospacerować chwilę Ja miałam sesję poślubną na wydmach:) Z wózkiem raczej nie, haha. Młody jeszcze nie chodzi o własnych siłach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.07.2014 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Ilona coś taka bojowa:lol: no w sumie nie ale mężowi Magdy to pochwała się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.07.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 No wiadomo.Na Rugie jedzcie.;)Przepieknie jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Ilona coś taka bojowa:lol: no w sumie nie ale mężowi Magdy to pochwała się przyda No bo jak baba robi, to normalne, musi tak być, a jak facet, to od razu pochwała się należy, bo inaczej się zniechęci . Nie lubię tego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 No wiadomo.Na Rugie jedzcie.;)Przepieknie jest.... Gdzie? Nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Laski, a Was ktoś chwali, że robicie śniadania dla męża/dzieci albo wyrabiacie ręcznie ciasto drożdżowe? No... coś Ty - w życiu męzowi śniadania do pracy nie zrobiłam bo kocham spać rano - jak go nie ma to kupuję sobie gotowca, jak jest to on robi śniadania bo wcześnie wstaje... no i jak jest to i obiad zrobi bo przecież ja w pracy jak go nie ma to Zosia Samosia jestem ale z drugiej strony - dużo rzeczy robi sam "przy domu - budowlanych" i też go nie chwalę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 O kurde, już sobie wygooglowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.07.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Piękna wyspa za Swinoujsciem.W niektórych miejscach morze jest koloru lazurowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts