Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja polecam Ustronie Morskie :), blisko Sianożęt i Mielna. Kołobrzeg jakoś nie bardzo mi pasuje... Wejście na plażę z poziomu ulicy :sick:.

o Ustronie Morskie - tak, tak, pięknie tam. Tak opowiadacie o naszym morzu, to tak mi się zatęskniło, że sama bym pojechała. Nie byłam chyba z 7 lat, a kiedyś to prawie co roku

Wiecie, że mamy mocno zainteresowanego mieszkaniem?

Teraz się boję, że faktycznie będzie chciał kupić, a my jeszcze sprawy urzędowe w toku i nie spieszy mi się wyprowadzka do małego, wynajmowanego mieszkanka :bash:.

Wow ! Szybko :o. Już nawet nie wiem, czy gratulować, bo jak nachodzą Cię takie refleksje... Ale chyba warto?

Koleś był wczoraj, godzinę prawie siedział, nie chciał wychodzić ;).

Mówił, że mocno musi się zastanowić, sprawdzić księgę wieczystą, itp.

Powiedział też, że jeszcze nie mówił nic żonie, bo jakby tu weszła, to by nie chciała wyjść, a on na zimno chce przekalkulować, sprawdzić okolicę, itp.

o Ustronie Morskie - tak, tak, pięknie tam. Tak opowiadacie o naszym morzu, to tak mi się zatęskniło, że sama bym pojechała. Nie byłam chyba z 7 lat, a kiedyś to prawie co roku

Też bym pojechała, ale w sierpniu idę na kolejne wesele... Z resztą zawsze wszystko jest ważniejsze. Najpierw kupno mieszkania, potem wykończenie. Od października zmieniam studia. Na wakacje brakuje czasu :/.

Też bym pojechała, ale w sierpniu idę na kolejne wesele... Z resztą zawsze wszystko jest ważniejsze. Najpierw kupno mieszkania, potem wykończenie. Od października zmieniam studia. Na wakacje brakuje czasu :/.

Taaa, a potem dziecko i już w ogóle.

Jak my żałujemy z mężem, że nie zwiedziliśmy trochę świata przed ślubem. Zawsze były ważniejsze wydatki/praca/brak czasu. A teraz to już chyba nigdy.

A to nie dobrze, wakacje, wypoczynek to podstawa! Przynajmniej raz w roku to mus!

Taaa, a potem dziecko i już w ogóle.

Jak my żałujemy z mężem, że nie zwiedziliśmy trochę świata przed ślubem. Zawsze były ważniejsze wydatki. A teraz to już chyba nigdy.

Oj zdziwisz się Ilonka, jak szybko ten czas zleci, nim się obejrzysz a młody wyfrunie z gniazda. Będziecie mieli tyle czasu, aż głupio. No chyba, że drugie w planach

Ja chciałam do Łeby, mąż nie bardzo.

No coś na pewno wymyślimy ;). Byle pogoda tym razem dopisała. W niedzielę było tak ładnie, że młody nam do wody uciekał. Coraz głębiej i coraz głębiej, nie do upilnowania był ;). Dla niego w sumie jedziemy, bo jeszcze nigdy nie miał takiej frajdy! + rybka, jadł więcej od nas ;).