Ilona Agata 15.07.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Piękna wyspa za Swinoujsciem.W niektórych miejscach morze jest koloru lazurowego. Widzę, widzę. W ogóle pewnie dopieszczone jak Ahlbeck . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Wiecie, że mamy mocno zainteresowanego mieszkaniem? Teraz się boję, że faktycznie będzie chciał kupić, a my jeszcze sprawy urzędowe w toku i nie spieszy mi się wyprowadzka do małego, wynajmowanego mieszkanka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.07.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Jak jest kupiec to sie nie zastanawiaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 15.07.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 A ja polecam Ustronie Morskie , blisko Sianożęt i Mielna. Kołobrzeg jakoś nie bardzo mi pasuje... Wejście na plażę z poziomu ulicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 15.07.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 A ja polecam Ustronie Morskie , blisko Sianożęt i Mielna. Kołobrzeg jakoś nie bardzo mi pasuje... Wejście na plażę z poziomu ulicy . o Ustronie Morskie - tak, tak, pięknie tam. Tak opowiadacie o naszym morzu, to tak mi się zatęskniło, że sama bym pojechała. Nie byłam chyba z 7 lat, a kiedyś to prawie co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 15.07.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Wiecie, że mamy mocno zainteresowanego mieszkaniem? Teraz się boję, że faktycznie będzie chciał kupić, a my jeszcze sprawy urzędowe w toku i nie spieszy mi się wyprowadzka do małego, wynajmowanego mieszkanka . Wow ! Szybko . Już nawet nie wiem, czy gratulować, bo jak nachodzą Cię takie refleksje... Ale chyba warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Ja w Kołobrzegu lubię rybkę u Rewińskiego . Najlepsza nad Bałtykiem . Mielno omijamy szerokim łukiem. Pochodzimy z mężem z okolic i sami znajomi na plaży i ulicy w sezonie. Ciągle trzeba się kłaniać, zero anonimowości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 15.07.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Wiecie, że mamy mocno zainteresowanego mieszkaniem? Teraz się boję, że faktycznie będzie chciał kupić, a my jeszcze sprawy urzędowe w toku i nie spieszy mi się wyprowadzka do małego, wynajmowanego mieszkanka . Przecież możecie ustalić dogodny termin przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Koleś był wczoraj, godzinę prawie siedział, nie chciał wychodzić . Mówił, że mocno musi się zastanowić, sprawdzić księgę wieczystą, itp. Powiedział też, że jeszcze nie mówił nic żonie, bo jakby tu weszła, to by nie chciała wyjść, a on na zimno chce przekalkulować, sprawdzić okolicę, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Przecież możecie ustalić dogodny termin przeprowadzki. Tak czy siak wylądujemy w wynajmowanym na ok. rok, miesiąc w tą czy w tą nie zrobi nam różnicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 15.07.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 o Ustronie Morskie - tak, tak, pięknie tam. Tak opowiadacie o naszym morzu, to tak mi się zatęskniło, że sama bym pojechała. Nie byłam chyba z 7 lat, a kiedyś to prawie co roku Też bym pojechała, ale w sierpniu idę na kolejne wesele... Z resztą zawsze wszystko jest ważniejsze. Najpierw kupno mieszkania, potem wykończenie. Od października zmieniam studia. Na wakacje brakuje czasu :/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Też bym pojechała, ale w sierpniu idę na kolejne wesele... Z resztą zawsze wszystko jest ważniejsze. Najpierw kupno mieszkania, potem wykończenie. Od października zmieniam studia. Na wakacje brakuje czasu :/. Taaa, a potem dziecko i już w ogóle. Jak my żałujemy z mężem, że nie zwiedziliśmy trochę świata przed ślubem. Zawsze były ważniejsze wydatki/praca/brak czasu. A teraz to już chyba nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 15.07.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Też bym pojechała, ale w sierpniu idę na kolejne wesele... Z resztą zawsze wszystko jest ważniejsze. Najpierw kupno mieszkania, potem wykończenie. Od października zmieniam studia. Na wakacje brakuje czasu :/. A to nie dobrze, wakacje, wypoczynek to podstawa! Przynajmniej raz w roku to mus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 15.07.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 To może jeźdźcie do Łeby, tak jak wspominały dziewczyny? Też byłam i bardzo mi się tam podobało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 15.07.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Taaa, a potem dziecko i już w ogóle. Jak my żałujemy z mężem, że nie zwiedziliśmy trochę świata przed ślubem. Zawsze były ważniejsze wydatki. A teraz to już chyba nigdy. Oj zdziwisz się Ilonka, jak szybko ten czas zleci, nim się obejrzysz a młody wyfrunie z gniazda. Będziecie mieli tyle czasu, aż głupio. No chyba, że drugie w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.07.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Do drugiego roku życia w większości linii lotniczych za darmo.Korzystajcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Ja chciałam do Łeby, mąż nie bardzo. No coś na pewno wymyślimy . Byle pogoda tym razem dopisała. W niedzielę było tak ładnie, że młody nam do wody uciekał. Coraz głębiej i coraz głębiej, nie do upilnowania był . Dla niego w sumie jedziemy, bo jeszcze nigdy nie miał takiej frajdy! + rybka, jadł więcej od nas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 15.07.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 A to nie dobrze, wakacje, wypoczynek to podstawa! Przynajmniej raz w roku to mus! Na te dwa wesela wydałam tyle kasy, że w to miejsce miałabym niezły urlop z Londynie ... Wszystkim ślubować się zachciało w tym samym momencie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.07.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 To może jeźdźcie do Łeby, tak jak wspominały dziewczyny? Też byłam i bardzo mi się tam podobało . Miedzy Łeba a Ustka sa Rowy.Uwielbiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 15.07.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 my się cieszymy, że młody jeszcze w tym roku postanowił z nami spędzic wakacje, ale myślę że za rok już nic z tego:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts