fajna kobieta 15.07.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Ja chciałam do Łeby, mąż nie bardzo. No coś na pewno wymyślimy . Byle pogoda tym razem dopisała. W niedzielę było tak ładnie, że młody nam do wody uciekał. Coraz głębiej i coraz głębiej, nie do upilnowania był . Dla niego w sumie jedziemy, bo jeszcze nigdy nie miał takiej frajdy! + rybka, jadł więcej od nas . Uważaj na młodego...:oW niedziele w Swinoujsci 8 latek utonął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Do drugiego roku życia w większości linii lotniczych za darmo.Korzystajcie!!! No chcemy we wrześniu. Ale z nim się nie da zwiedzać, tylko raczej hotel z basenami + dostęp do morza. Turcja, Grecja, Egipt. Nam się marzą wczasy w Tajlandii, Singapur. Barcelony jeszcze nigdy nie widziałam. To nie dla dziecka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Uważaj na młodego...:oW niedziele w Swinoujsci 8 latek utonął... Nie, no co Ty, stałam nad nim non stop! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Na te dwa wesela wydałam tyle kasy, że w to miejsce miałabym niezły urlop z Londynie ... Wszystkim ślubować się zachciało w tym samym momencie . U nas też był taki moment pamiętam, całe wakacje wesela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 15.07.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Miedzy Łeba a Ustka sa Rowy.Uwielbiam..... Albo Rewal ... Ale sie rozmarzylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.07.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Laski, a Was ktoś chwali, że robicie śniadania dla męża/dzieci albo wyrabiacie ręcznie ciasto drożdżowe? No... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.07.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Tajlandia nie jest dla dzieci...umeczycie sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Albo Rewal ... Ale sie rozmarzylam. O, moja mama namawia mnie na Rewal! Podobno jak byłam dzieckiem, to lubiłam tam jeździć. Nic nie pamiętam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Tajlandia nie jest dla dzieci...umeczycie sie. No właśnie, dlatego odkładamy te wymarzone podróże w jakąś daleką, bliżej nieokreśloną przyszłość. A trzeba było przed ślubem! Mój brat tak zwiedził cały świat. Na własną rękę, często z namiotem na plecach. Gdzie on nie był! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.07.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Ilona zobacz sobie Bodrum to jest Turcja od strony morza Egejskiego.Przepieknie....i dla dzieci małych dużo hoteli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.07.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 My tez sporo zwiedzilismy i przed ślubem i po z dzieciakami tez wiadomo ciężej juz było ale co zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Ilona zobacz sobie Bodrum to jest Turcja od strony morza Egejskiego.Przepieknie....i dla dzieci małych dużo hoteli. Ok, a jaka tam jest pogoda koniec września, początek października? Bo w sumie tylko wtedy mąż ma wolne na dwa tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.07.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 My gdzieś na początku września wybywamy, jeśli mąż dojdzie do siebie. Ilo, a ja myślałam że Ty jesteś z południowego wschodu gdzieś? Znad morza? to mnie zastrzeliłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 15.07.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Laski, a Was ktoś chwali, że robicie śniadania dla męża/dzieci albo wyrabiacie ręcznie ciasto drożdżowe? No... no też tego nie lubię, ale tak się utarło, jak baba coś robi to jest to normalne, a jak facet to się kłaniać trzeba Z wózkiem raczej nie, haha. Młody jeszcze nie chodzi o własnych siłach. widzisz, nie mam dzieci to nie wiem jak jest, myślałam, że na barana i w długą_ No wiadomo.Na Rugie jedzcie.;)Przepieknie jest.... masz jakieś namiary na fajny nocleg na tej wyspie, coś więcej możesz polecić, bo my właśnie planujemy krótki urlop. Chciałam na Bornholm, ale kurde strasznie drogo:/ a to miał być krótki wypad dla odstresowania psychicznego Też bym pojechała, ale w sierpniu idę na kolejne wesele... Z resztą zawsze wszystko jest ważniejsze. Najpierw kupno mieszkania, potem wykończenie. Od października zmieniam studia. Na wakacje brakuje czasu :/. Ja ostatnio też częściej myślę o wydatkach, ale mąż nie popuści, urlop musi być, nie po to się cały rok pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.07.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Pogoda jest do listopada.Jedzcie bo jest przepięknie ....byłam dwa razy i pojechalabym trzeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 15.07.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Ale się Kostek nazwiedza w tym roku... . Tyle mojego, że na wesele lecimy samolotem. Popatrzę sobię na ta brzydką Warszawkę z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.07.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Miałam jechać z koleżanka i z dzieciakami na ta Rugie ale ona zdecydowała sie na Majorkę jednak:mad:Nigdy tam nie byłam ale znajoma była i nas bardzo zachęciła.:rolleyes:Bornholm tez Extra od nas sporo ludzi jeździ.:pJa nie byłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 My gdzieś na początku września wybywamy, jeśli mąż dojdzie do siebie. Ilo, a ja myślałam że Ty jesteś z południowego wschodu gdzieś? Znad morza? to mnie zastrzeliłaś. Nie, znad morza nie, ale z mojej miejscowości wszyscy do Mielna na wakacje jeżdżą, bo rzut beretem (150 km). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Na Bornholmie nie byłam . fajna, super, dzięki za namiar, sprawdzimy ceny . Celowaliśmy właśnie w Turcję, byliśmy w podróży poślubnej i... Podobało nam się . Bardziej niż w Grecji czy Egipcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 15.07.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 My teraz chcemy na 5 dni gdzieś wyskoczyć, ale Bornholm dość drogo wypada, dłuższy zagraniczny urlop planujemy wrzesień/październik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts