Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja chciałam do Łeby, mąż nie bardzo.

No coś na pewno wymyślimy ;). Byle pogoda tym razem dopisała. W niedzielę było tak ładnie, że młody nam do wody uciekał. Coraz głębiej i coraz głębiej, nie do upilnowania był ;). Dla niego w sumie jedziemy, bo jeszcze nigdy nie miał takiej frajdy! + rybka, jadł więcej od nas ;).

Uważaj na młodego...:oW niedziele w Swinoujsci 8 latek utonął...:sick:

Do drugiego roku życia w większości linii lotniczych za darmo.Korzystajcie!!! :lol2:

No chcemy we wrześniu. Ale z nim się nie da zwiedzać, tylko raczej hotel z basenami + dostęp do morza. Turcja, Grecja, Egipt.

Nam się marzą wczasy w Tajlandii, Singapur. Barcelony jeszcze nigdy nie widziałam. To nie dla dziecka :no:.

Tajlandia nie jest dla dzieci...umeczycie sie.:no:

No właśnie, dlatego odkładamy te wymarzone podróże w jakąś daleką, bliżej nieokreśloną przyszłość.

A trzeba było przed ślubem! Mój brat tak zwiedził cały świat. Na własną rękę, często z namiotem na plecach. Gdzie on nie był!

Laski, a Was ktoś chwali, że robicie śniadania dla męża/dzieci albo wyrabiacie ręcznie ciasto drożdżowe?

No...

no też tego nie lubię, ale tak się utarło, jak baba coś robi to jest to normalne, a jak facet to się kłaniać trzeba

Z wózkiem raczej nie, haha.

Młody jeszcze nie chodzi o własnych siłach.

widzisz, nie mam dzieci to nie wiem jak jest, myślałam, że na barana i w długą:)_

No wiadomo.Na Rugie jedzcie.;)Przepieknie jest....:rolleyes:

masz jakieś namiary na fajny nocleg na tej wyspie, coś więcej możesz polecić, bo my właśnie planujemy krótki urlop. Chciałam na Bornholm, ale kurde strasznie drogo:/ a to miał być krótki wypad dla odstresowania psychicznego

Też bym pojechała, ale w sierpniu idę na kolejne wesele... Z resztą zawsze wszystko jest ważniejsze. Najpierw kupno mieszkania, potem wykończenie. Od października zmieniam studia. Na wakacje brakuje czasu :/.

Ja ostatnio też częściej myślę o wydatkach, ale mąż nie popuści, urlop musi być, nie po to się cały rok pracuje.

My gdzieś na początku września wybywamy, jeśli mąż dojdzie do siebie.

Ilo, a ja myślałam że Ty jesteś z południowego wschodu gdzieś? Znad morza? :o to mnie zastrzeliłaś.

Nie, znad morza nie, ale z mojej miejscowości wszyscy do Mielna na wakacje jeżdżą, bo rzut beretem (150 km).