Ilona Agata 15.07.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Ja zawsze chciałam do Hiszpanii, a też jakoś nigdy się nie wybrałam, bo wychodziło najdrożej i najgorszy standard hoteli (tzn. w Turcji w tej cenie jest już wypas). No ale mąż obiecał mi, że za kilka lat (jak dziecko da radę ) zabierze mnie do Barcelony na zwiedzanie, nie plażowanie. Jeszcze Szwecja promem jest świetna z małymi dziećmi (takimi w wieku wczesnoszkolnym) - śladami Pippi, miasteczko Bullerbyn i te sprawy. Bardzo się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 15.07.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Jeszcze Szwecja promem jest świetna z małymi dziećmi (takimi w wieku wczesnoszkolnym) - śladami Pippi, miasteczko Bullerbyn i te sprawy. Bardzo się podoba! Tyle tylko, że tam jest z zasady chłodno... Ale dla takich atrakcji warto . Mam w Szwecji rodzinę i za każdym razem opowiadają o wesołym miasteczku- tylko, że tam parki rozrywki są naprawdę na wypasie, nie to co u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 No my z naszym małym mamy na razie łatwe zadanie: ładna pogoda, metr na metr piachu, od czasu do czasu stopami do wody, na obiad rybka i cały happy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.07.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Bodrum rekomenduje bo sprawdzone z małymi dziećmi- byliśmy dwa razy ze znajomymi i z dzieciakami( moje około 1,5 roku i znajomych 8 miesięcy i 4 lata) Grecja tez zaliczona podobało mi sie ale z butów nie wyrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.07.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 W Stockholmie to ja przyjaciółkę mam.Szwecja fajna ale tam nic nie ma ciekawego.:oPark rozrywki jest ale dla mocno starszych dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.07.2014 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Barcelonę polecam na wekend( wystarczy) :yes:Poszukaj opieki dla mlodego( dziadkowie ) i leccie.:pDluzej nie ma sensu bardzo drogo i komercja jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Barcelonę polecam na wekend( wystarczy) :yes:Poszukaj opieki dla mlodego( dziadkowie ) i leccie.:pDluzej nie ma sensu bardzo drogo i komercja jak cholera. No nie, opieki nie mam. Za mały jest, do tego specyficzny, wszyscy się go boją . Musimy odłożyć zwiedzanie na kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.07.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Ale mi się chce nad morze! Tylko do Chorwacji taka sama droga jak nad polskie morze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Ale mi się chce nad morze! Tylko do Chorwacji taka sama droga jak nad polskie morze. Pewna ładna pogoda, gorsze plaże. Jakbym miała tak samo daleko, to wybrałabym Chorwację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.07.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Boja????!!!:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Cenowo chyba też podobnie z tego, co pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.07.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Chorwacja ok ale plaże...:no:Kamieniste No chyba ze ktos lubi.:pMnie sie podoba ale dzieci nie lubią- wiem bo byłam .Z bliskich odległości polecam jeszcze Włochy- Bibione.Uwielbiam.....mega szerokie plaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Boja????!!!:rotfl: No... On jest specyficzny, byłam takim samym dzieckiem i też wszyscy się mnie bali (np. babcie z bratem zostawały bez problemu, ze mną nie chciał zostać nikt). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.07.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 (edytowane) Ja lubię kamieniste ale mam swoje piaszczyste też . Zdecydowanie wolę Chorwację . Ilo, podróż droższa, na miejscu zależy co się wybierze. Z mężem chcielibyśmy jechać pod namiot, ale to w sierpniu a jak we wrześniu to jakiś apartament. 30-50 euro za dobę spokojnie się znajdzie. Edytowane 15 Lipca 2014 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.07.2014 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 No żartujesz chyba??? :oTaki fajny chłopczyk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.07.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Yokasta mnie tez nie przeszkadza ale dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Chorwacja ok ale plaże...:no:Kamieniste No chyba ze ktos lubi.:pMnie sie podoba ale dzieci nie lubią- wiem bo byłam .Z bliskich odległości polecam jeszcze Włochy- Bibione.Uwielbiam.....mega szerokie plaże. A właśnie, dzieci! Woda super, bo cieplutka, ile ja się napływałam w chorwackim morzu, ale piasek dla dziecka to piasek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.07.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Wsród moich znajomych w tym roku popularna jest Gruzja. ;)Nie wiem nie byłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Kurcze, tam też mnie nie było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.07.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Gruzja piękna, jak mały będzie starszy to się wybieramy. Napisałam, że w Cro są i piaszczyste plaże a z tego co pamiętam dzieciaki się tam wyśmienicie bawią, tylko my raczej nie będziemy się wylegiwać na plaży . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts