reni1980 25.10.2012 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 właśnie:no: ale po to kupiłam ten kredens babciny:D bo zastawe kupuję na 12 osób i tez kawowy na 12:D muszę mieć lepszą zastawę bo całe życie jem na takerzach z ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.10.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 A no właśnie kredens. Robiłaś już coś przy nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.10.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 jeszcze nie i nie wiem kiedy się wezmę, tzn ja i mój mąż, dużo roboty przy nim, najlepiej by było czyścić go na dworze, ale już zimno jest, zaś w garażu wszystko mi się ubrudzi , łącznie ze ścianami, najchętniej bym to zostawiła do wiosny ale kredens stoi w garażu i zimą wolałabym aby tam stało moje auto a nie kredens, wszak mieści się tylko jedno:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.10.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Czyli kredens do wiosny musi poczekać, albo auto na polu przezimować . Musisz się zdecydować czy wolisz mieć trochę kurzu w garażu czy codziennie rano wolisz skrobać autko. Jeszcze jest jedno wyjście- kupić plandekę na auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.10.2012 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 kochana dokładnie tak się przedstawia sytuacja jak napisałaś tyle że tego kurzu nie jest trochę, liczę że jeszcze jeden weekend będzie ciepły, wtedy wyczyszcze na dworze a w garażu tylko malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.10.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 a jak moje talarze ładne? czy lepiej nic nie pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 25.10.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Hej reni ta porcelana ćmielów jest naprawdę cudna:yes:.Podasz mi linka na tą Twoją,bo na ich stronie nie widziałam Cukierniczka,dzbanuszek do mleczka,filiżaneczki-przepiękne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.10.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 witaj lea , chociaż jeden głos na tak, a jaka jest cenowo zachęcająca http://porcelana-cmielow.pl/index.php/quebec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 25.10.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Właśnie miałam pytać o porcelanę ,ale już widzę linka Piękna ,elegancka .Sama do Świąt muszę coś zakupić :yes:Podoba mi się jeszcze Kropla z Chodzieża (trochę podobna do Flow V&B i pasują do niej miski Flow ) p.s. a KA już zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.10.2012 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 hejka Olu ja tez oglądałam tę kroplę, bo o niej u siebie pisałaś, ale dla mnie trochu za zbajerowana, chyba wolę coś bardziej klasycznego, a miski Flow tez mam, i chciałam serwis z V&B ale cena.....................dla mnie nie do przejścia, jak liczyłam to około kilku tysięcy zlotych, aż strach pomysleć co bym zrobiła gdyby ktoś mi talerz zbił ja mam wszystkie kieliszki z V&B i jak komuś podaję np winko to ciągle nieustannie obserwuję moje kileliszki, abym ewentualnie zdążyła jakby co:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.10.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Porcelana świetna Bardzo mi się podoba, zwłaszcza serwis kawowy. Obiadowy też ładny, bo taki klasyczny, a klasyka nigdy nie przemija Co do V&B - mam taką ciekawostkę: kiedyś sprzedawczyni w Berlinie próbowała nas namówić na zakup jednego zestawu i zapewniała, że serwisy tej firmy się nie tłuką - na dowód rąbnęła jednym z talerzy o podłogę, a potem - trzymając filiżankę za ucho - postukała nią dosyć mocno w ścianę. Rzeczywiście nic się nie stało! Potem namawiała nas, żebyśmy też spróbowali, ale jakoś się bałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.10.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Reni, na temat zestawu nie zdąrzyłam napisać, bo musiałam wyjść. No piękna ta zastawa i najważniejsze, że śliczna w swojej prostocie. Zresztą Ty zawsze ładne rzeczy wybierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 25.10.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Reniu, jak Mikołaj jeszcze KA nie kupił, to może spróbujesz swoich sił http://www.westwing.pl/zapros-przyjaciol/ Serwis bardzo ładny, ale ja mam wątpliwości co do wygody w trzymaniu filiżanek - jakieś to uszko takie nieporęczne mi się wydaje. Ale sam wybór Ćmielowa świetny - mam ich serwis kawowy po babci i porcelana jest fantastyczna. Tylko jakoś kolor i wzór mi do gustu nie przypadł więc chyba uśmiechnę się do allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.10.2012 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 witaj Ilonkamożliwe, że z V&B tak jest, bo już kilka razy uderzyłam kieliszkiem o blat i jest cały, fajnie , że porcelana się podoba bo własnie dostałam wycenę i jestem zaskoczona ceną pozytywnie:) witaj rere też tak myślę, śliczna w swojej prostocie witaj aniu wreszcie zajrzałaś, tak się zastanawiałam kiedy w końcu mnie odwiedzisz? Z tymi uszkami możesz mieć racje, ale ja na razie kawowego nie kupuję, najpierw obiadowy a potem kawowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.10.2012 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 a aniu ale jeśli taki stary serwis kawowy to czad, moja siostra ma serwis obiadowy taki przedwojenny z kwiatuszkami ale jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.10.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Reni, czy Ty masz wszędzie podłogówkę? Jeśli tak, to powiedz mi jaki komfort korzystania. I najważniejsze, czy w jadalni i salonie, zimą odczuwalny jest chłód przy oknach? Wałkuję temat ogrzewania i się zastanawiam nad podłogówką w całym domu. Jeszcze nie wiem jak to wychodzi cenowo w porównaniu do grzejników w większości domu i podłogówki w niektórych miejscach. Mam nadzieję, że różnicy ogromnej nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 26.10.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 (edytowane) Reni ja bardzo kocham podłogówkę, jednak warto zainwestować w dobrą jakość, coby na lata było i nie trzeba skuwać wszytkiego jak coś. my wybralismy system Rehau. http://rehau-ogrzewanie-podlogowe.informatorbudownictwa.pl/Zauwazyłam różne tendencjie u budujących: jedni buduja z najtańszych kiepskich materiałów a jak przychodzi o urządzanie wnętrz to szaleja z lampami za 5000zł inni w druga stronę. jednak moim skromnym zdaniem warto przemysleć dobrze wybór materiałów juz od samego początku bo to jest niezwykle istotne a poczynione inewstycje zwróca nam to z nadatkiem. Edytowane 26 Października 2012 przez malkul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.10.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Rere, ja co prawda nie mam podłogówki w całym mieszkaniu, ale tylko na parterze (i na górze w łazience) i strasznie żałuję, że nie jest na całości. Także Twój pomysł jak najbardziej popieram, rozumiem i zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 26.10.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 A ja się co prawda mieszkałam w domu z podłogówką (krótko i na szczęście) i nie chciałabym w całym domu, to nie dla mnie. Zresztą ja chce mieć podłogę z drewna, więc odpada. Tu na forum prawie wszyscy chwalą , a wśród moich znajomych nie ma tego zachwytu, może dziwni jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.10.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 (edytowane) Daila, a jakie są minusy podłogówki? Pytam, bo aż trudno mi uwierzyć, że jakieś istnieją U mnie podstawowa różnica między parterem a pokojami z grzejnikami jest taka, że na parterze jest cieplej. Jest ciepło wszędzie, nie tylko w obrębie grzejnika. Mam wrażenie, że pomieszczenie jest lepiej, równomiernie nagrzane, chociaż nagrzewa się dłużej, ale o tym już była mowa (chyba nawet tutaj). W tym momencie np. nie wyobrażam sobie łazienki bez podłogówki - brrr... Aha, i te ohydne grzejniki - patrzeć na nie mogę! Kiedyś mi nie przeszkadzały, ale od kiedy wiem, jak wygląda ściana z oknem bez nich - ręce załamuję nad pokojami na piętrze. A podłogówka wcale nie wyklucza podłogi z drewna Edytowane 26 Października 2012 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts