Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No żartujesz chyba??? :oTaki fajny chłopczyk....:hug:

Ma trzy wiodące cechy: uparty, niecierpliwy i nadwrażliwy.

Razem to mieszanka wybuchowa :bash:.

Poza tym jest spoko, ale trzeba go znać jak własną kieszeń, bo inaczej rozjedzie cię w ciągu dziesięciu minut. Goście zazwyczaj po takim czasie od niego uciekają ;).

Gruzja piękna, jak mały będzie starszy to się wybieramy.

Napisałam, że w Cro są i piaszczyste plaże ;) a z tego co pamiętam dzieciaki się tam wyśmienicie bawią, tylko my raczej nie będziemy się wylegiwać na plaży :no:.

A co chcecie - zwiedzać? Nie polecam z dzieckiem, umęczy się. Jeden dzień tak, dłużej - masakra.

A we wrześniu nie ma tam tych zimnych wiatrów? Coś kojarzę, że do Chorwacji we wrześniu raczej nie.

Ja też najbardziej lubię Chorwację ze wszystkich "ciepłych" krajów, w których byłam :yes:.

To wszystko zależy jaki jest podział obowiązków domowych. Jeśli podział obowiązków jest równy (mniej więcej) i to należy akurat to jego działki, to nie jest to koniecznie. Ale jeśli nie i widać że się stara to dlaczego nie pochwalić?!?

nie rozumiem takiego podejścia.....

za gotowanie nie oczekuję pochwał, bo to dla mnie coś naturalnego, oczywistego i leży w moim "zakresie obowiązków" - co wcale nie znaczy, że nie jest miło jak czasami dostane pochwałe, że coś mi wyjątkowo się udało, albo miałem świetny pomysł na obiad itp ;)

A żonę chwalisz jak coś ugotuje?

Jeśli tak, to wszystko w porządku. Jeśli nie - sam też nie oczekuj pochwał. Ja mam takie stanowisko ;).

A żonę chwalisz jak coś ugotuje?

Jeśli tak, to wszystko w porządku. Jeśli nie - sam też nie oczekuj pochwał. Ja mam takie stanowisko ;).

no wlasnie jezeli chwlisz to rozumiem ze i ciebie zona chwali,

mnie u mojegostrasznie wkurza jakidziemy do znajomych, jest cosdo jedzenia i on wychwala jedzenie pod niebiosa, a w domu juz tak nie pochwali, choc jestem dobra kucharka;) ciasta, torty robieswietne i rzadko uslysze dziekuje, juz sie za bardzo przyzywczail

sorry jak bede robila bledy lub napisze cos nieczytelnie ale pisze na tablecie

A co chcecie - zwiedzać? Nie polecam z dzieckiem, umęczy się. Jeden dzień tak, dłużej - masakra.

A we wrześniu nie ma tam tych zimnych wiatrów? Coś kojarzę, że do Chorwacji we wrześniu raczej nie.

Ja też najbardziej lubię Chorwację ze wszystkich "ciepłych" krajów, w których byłam :yes:.

Zwiedzać trochę, mój młody zaprawiony w boju :yes: choć tak naprawdę już nie mamy co, bo wszystko objechaliśmy sami.

We wrześniu jest tam nadal ciepło (w grę wchodzi pierwsza połowa), ale zazwyczaj bez upałów, zimnego wiatru sobie nie przypominam.