Ilona Agata 15.07.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 No żartujesz chyba??? :oTaki fajny chłopczyk.... Ma trzy wiodące cechy: uparty, niecierpliwy i nadwrażliwy. Razem to mieszanka wybuchowa . Poza tym jest spoko, ale trzeba go znać jak własną kieszeń, bo inaczej rozjedzie cię w ciągu dziesięciu minut. Goście zazwyczaj po takim czasie od niego uciekają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Gruzja piękna, jak mały będzie starszy to się wybieramy. Napisałam, że w Cro są i piaszczyste plaże a z tego co pamiętam dzieciaki się tam wyśmienicie bawią, tylko my raczej nie będziemy się wylegiwać na plaży . A co chcecie - zwiedzać? Nie polecam z dzieckiem, umęczy się. Jeden dzień tak, dłużej - masakra. A we wrześniu nie ma tam tych zimnych wiatrów? Coś kojarzę, że do Chorwacji we wrześniu raczej nie. Ja też najbardziej lubię Chorwację ze wszystkich "ciepłych" krajów, w których byłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 To wszystko zależy jaki jest podział obowiązków domowych. Jeśli podział obowiązków jest równy (mniej więcej) i to należy akurat to jego działki, to nie jest to koniecznie. Ale jeśli nie i widać że się stara to dlaczego nie pochwalić?!? nie rozumiem takiego podejścia..... za gotowanie nie oczekuję pochwał, bo to dla mnie coś naturalnego, oczywistego i leży w moim "zakresie obowiązków" - co wcale nie znaczy, że nie jest miło jak czasami dostane pochwałe, że coś mi wyjątkowo się udało, albo miałem świetny pomysł na obiad itp A żonę chwalisz jak coś ugotuje? Jeśli tak, to wszystko w porządku. Jeśli nie - sam też nie oczekuj pochwał. Ja mam takie stanowisko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.07.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Ilona :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 15.07.2014 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 A żonę chwalisz jak coś ugotuje? Jeśli tak, to wszystko w porządku. Jeśli nie - sam też nie oczekuj pochwał. Ja mam takie stanowisko . no wlasnie jezeli chwlisz to rozumiem ze i ciebie zona chwali, mnie u mojegostrasznie wkurza jakidziemy do znajomych, jest cosdo jedzenia i on wychwala jedzenie pod niebiosa, a w domu juz tak nie pochwali, choc jestem dobra kucharka;) ciasta, torty robieswietne i rzadko uslysze dziekuje, juz sie za bardzo przyzywczail sorry jak bede robila bledy lub napisze cos nieczytelnie ale pisze na tablecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.07.2014 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 To chyba każdy facet tak ma.Moj tez zawsze na imprezie wychwala żarcie jakby nigdy nic lepszego nie jadlA nie chwaląc sie naprawde bardzo dobrze gotuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 15.07.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Wakacyjnie się zrobiło Macie jakieś sprawdzone miejsca nad morzem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.07.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 A co chcecie - zwiedzać? Nie polecam z dzieckiem, umęczy się. Jeden dzień tak, dłużej - masakra. A we wrześniu nie ma tam tych zimnych wiatrów? Coś kojarzę, że do Chorwacji we wrześniu raczej nie. Ja też najbardziej lubię Chorwację ze wszystkich "ciepłych" krajów, w których byłam . Zwiedzać trochę, mój młody zaprawiony w boju choć tak naprawdę już nie mamy co, bo wszystko objechaliśmy sami. We wrześniu jest tam nadal ciepło (w grę wchodzi pierwsza połowa), ale zazwyczaj bez upałów, zimnego wiatru sobie nie przypominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.07.2014 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Wszyscy śpią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.07.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Nie ja robię kolację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 15.07.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Jest tu może Lolek? Jakby co to przepisu na kanapki wiadomo gdzie szukać jestem jestem, wlasnie z wawy wróciłem ze szkolenia....... kanapki na pewno zrobię, Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.07.2014 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Hejka!! LOLEK a już chciałam pytać gdzie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.07.2014 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 hejka wowo dziś aż 3 kawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 16.07.2014 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 helloł, o ja biorę jedną kawkę, tą z misiem:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.07.2014 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 hejka wowo dziś aż 3 kawki? 2 dla Tymczasowego i jedna dla jego żony także, nadal nie ma co się cieszyć Hej Wam:) jeszcze jutro i urlopik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.07.2014 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 boze Magda jak ci zazdroszczę a kiedy jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.07.2014 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 dopiero 25 lipca - więc jeszcze czeka mnie mega sprzątanie w domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 16.07.2014 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 ale ja też zazdroszczę urlopu, ja na razie nie biorę, bo bym sama siedziała w domu, mąż teraz nie dostanie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.07.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Bratka ja jadę bez męża - bo on 2 m-c prawie miał urlop więc nie dostanie i nie chciał żebyśmy w domu siedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 16.07.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Magda będzie wS P Aniale:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts