gajzo 16.07.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Ja mam philips hr 1861/00 i bardzo sobie chwalę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 16.07.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 I ma dzbanek ns sok 1,5 litrowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 16.07.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 hehe wczoraj oglądałam na tvn style program o nianiach i tam była sokowirówka, chyba philipsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.07.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 też to oglądałam haha fajna o coś podobnego mi chodzi Gajza - dzięki idę goglować a całe owoce się daje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.07.2014 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 oj Magda ja nie mam i nigdy nie miałam, tylko wyciskarki do cytrusów, innych soków nie pijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.07.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Reni , właśnie luxu mi potrzeba .nie dosyć ze stresy to jeszcze dużo roboty. Okna mylam, teraz maluję . Koparks super, marcedesa mloda tez ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 16.07.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Ten program jest tak głupi, że kapcie spadają . Mocno karykaturalne te nianie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.07.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Renia dobra sokowirówka i z cytrusów bierze:) my pijemy bardzo dużo - zero kupnego - tylko cisowiankę kupną. Miałam zelmera 4 lata ale zajechałam już ją i szukam coś nowego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 16.07.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 bratkaf a co robisz? gdzie pracujesz? u mnie też nudy, w zasadzie do 11 jestem odrobiona, nie wiem co bym zrobiła gdyby nie fm ja pracuję w urzędzie, praca biurowa i tłumaczenia dla nich robię. Teraz tłumaczeń mało, w ogóle delegacje nie przyjeżdżają, to ja siedzę i się nudzę. Wiem nie powinnam narzekać, bo stała praca itd. ale za to kasa taka mała, że masakra. Jakbym prywatnie wykonywała takie same tłumaczenia to bym w jeden dzień zarabiała tyle ile tu w miesiąc:sick: załamać się można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.07.2014 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 mirka to siadaj i odpoczywaj, co malujesz, moze poczekać do jutra, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 16.07.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 też to oglądałam haha fajna o coś podobnego mi chodzi Gajza - dzięki idę goglować a całe owoce się daje? Tak, całe z pestkami, ogonkami, ogryzkami . Tylko cytrusy trzeba obrać, ale taki obrany wrzucam w całości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.07.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Gajzo a ta Twoja ma duży zbiornik na odpady? w sensie zrobię te 1.5 litra soku na 1 pojemniku czy trzeba opróżniać po 3 jabłkach i 3 marchewkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.07.2014 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 bratkaf skoro świetnie znasz jezyk i masz takie możliwości, to sorki ale głupia jestes, po cholerę tak marnować czas? za taką małą kasę? jezu ludzie z twoim wykształceniem naprawdę mogą zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.07.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Renia to nie tak hop siup - bo zlecenia trzeba mieć stałe, żeby popłacić zus/podatki itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 16.07.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Pojemnik na odpady jest 2 litrowy. Zazwyczaj opróżnianiam go raz w trakcie robienia całego dzbanka soku, ale to też zależy z czego robię sok. Z jabłek odpadów jest najwięcej, z cytrusów mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.07.2014 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Tak Magda ale bratkat skoro jest a z takiej branży to chyba orientuje sie na co może liczyć na swoim, skoro pisze ze mogłaby zarabiać dużo więcej to chyba wie co i jak rozkręcic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.07.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 ok to duży ma pojemnik - zobaczę gdzie najtaniej ją dorwę. Dzięki! Reni ale ja to samo mogę powiedzieć - pójdę na swoje - przetargi to dość prężnie rozwijająca się branża - ale wiem, że zleceń na tym poziomie co w firmie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 16.07.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 wiem totalnie się uwsteczniłam na tym stanowisku:sick: wiem, że wszędzie w Polsce z takimi kwalifikacjami znalazłabym pracę, ale uwierzcie mi nie w warmińsko-mazurskim, ja pracuję w tym urzędzie już 4 lata, gdzie od 2 szukam innej pracy i dupa:/ tu nawet nie ma na co wysłać CV, przez te dwa lata byłam na jednej rozmowie kwalifikacyjnej:/ Jedyne wyjście to otworzyć coś swojego, ale wiecie jak to jest człowiek się boi:/ Teraz szukam pracy w Warszawie, ale ostatnio tez jakaś posucha, może dlatego, że wakacje. Jak wcześniej przeglądałam oferty to zawsze coś w oko wpadło, a jak teraz jestem gotowa pojechać za mężem to nic ciekawego nie ma:/ jak nie urok to sraczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.07.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 otóż to ale mimo wszystko pomyślałbym nad tym, skoro jest taka różnica - że 1 dzień pracy na swoim =a 20 dni pracy w urzędzie... to się zwolnij i idź pracuj ze zleceniami nie jest tak łatwo - a dochodzą stałe koszty. Stałe zlecenia na początku to w ogole kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.07.2014 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Reni ale ja to samo mogę powiedzieć - pójdę na swoje - przetargi to dość prężnie rozwijająca się branża - ale wiem, że zleceń na tym poziomie co w firmie nie będzie magda no ja kumam, jestem na swoim i wiem jak to jest, bez zleceń to mozna sobie w du..., no ale zakładam ze bratkaf jest zorientowana i wiem co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts