Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bratkaf a co robisz? gdzie pracujesz?

u mnie też nudy, w zasadzie do 11 jestem odrobiona, nie wiem co bym zrobiła gdyby nie fm

ja pracuję w urzędzie, praca biurowa i tłumaczenia dla nich robię. Teraz tłumaczeń mało, w ogóle delegacje nie przyjeżdżają, to ja siedzę i się nudzę. Wiem nie powinnam narzekać, bo stała praca itd. ale za to kasa taka mała, że masakra. Jakbym prywatnie wykonywała takie same tłumaczenia to bym w jeden dzień zarabiała tyle ile tu w miesiąc:sick: załamać się można

wiem totalnie się uwsteczniłam na tym stanowisku:sick:

wiem, że wszędzie w Polsce z takimi kwalifikacjami znalazłabym pracę, ale uwierzcie mi nie w warmińsko-mazurskim, ja pracuję w tym urzędzie już 4 lata, gdzie od 2 szukam innej pracy i dupa:/ tu nawet nie ma na co wysłać CV, przez te dwa lata byłam na jednej rozmowie kwalifikacyjnej:/

Jedyne wyjście to otworzyć coś swojego, ale wiecie jak to jest człowiek się boi:/

Teraz szukam pracy w Warszawie, ale ostatnio tez jakaś posucha, może dlatego, że wakacje. Jak wcześniej przeglądałam oferty to zawsze coś w oko wpadło, a jak teraz jestem gotowa pojechać za mężem to nic ciekawego nie ma:/ jak nie urok to sraczka

Reni ale ja to samo mogę powiedzieć - pójdę na swoje - przetargi to dość prężnie rozwijająca się branża - ale wiem, że zleceń na tym poziomie co w firmie nie będzie

magda no ja kumam, jestem na swoim i wiem jak to jest, bez zleceń to mozna sobie w du..., no

ale zakładam ze bratkaf jest zorientowana i wiem co i jak