gajzo 16.07.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Tak Magda ale bratkat skoro jest a z takiej branży to chyba orientuje sie na co może liczyć na swoim, skoro pisze ze mogłaby zarabiać dużo więcej to chyba wie co i jak rozkręcic Poza tym jest masa firm, które szukają pracownika na stanowisko tłumacza . Dla wielu, język perfect jest warunkiem koniecznym i często gęsto najważniejszym. Próbuj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.07.2014 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 bratkaf tak sezon urlopowy, ale w wawie to napewno jest szansa na pracę, ale niesety do odważnych świat należy, ja tam nie boję sie ryzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.07.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Reni ja mam takiego sxefa ze odpuścić noe mogę; ) Bratkaf trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.07.2014 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 mirka właśnie to ty jesteś szafem w swoim domu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.07.2014 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 i prosze sobie nakazać odpoczynek:) polecienie służbowe od szefa FM:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 16.07.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Tak Magda ale bratkat skoro jest a z takiej branży to chyba orientuje sie na co może liczyć na swoim, skoro pisze ze mogłaby zarabiać dużo więcej to chyba wie co i jak rozkręcic orientuję się trochę, ale czy zlecenia byłyby stałe, tego nie wiem i się dlatego obawiam. Łatwiej byłoby otworzyć szkołę językową + biuro tłumaczeń, ale tu już konkurencja większa i szkół pełno otóż to ale mimo wszystko pomyślałbym nad tym, skoro jest taka różnica - że 1 dzień pracy na swoim =a 20 dni pracy w urzędzie... czasami zamawiamy tłumaczy symultanicznych, bo ja tłumaczę konsekutywnie i pisemnie tylko, także taki tłumacz symultaniczny za 4 godziny pracy ma ponad 2000 na czysto, tyle że musi do nas dojechać, a jak jest z innego miasta to i nocleg mu załatwiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.07.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Magda ja mam Philipsa jestem bardzo zadowolona.Wkurza mnie jedynie mycie tego całego kombajnu ale soki robi wyśmienite.Wrzucasz wszystko jak leci ze skóra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.07.2014 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 I nie wiem ile to jest "dużo" na etacie - rozumiem, ze PIT na 150 tyś dochodu teraz ja sie pogubiłąm, na etacie 150 tyś dochodu to chyba bardzo przyzwoicie?co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 16.07.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Poza tym jest masa firm, które szukają pracownika na stanowisko tłumacza . Dla wielu, język perfect jest warunkiem koniecznym i często gęsto najważniejszym. Próbuj!! jak nie szukałam to pełno było ofert, teraz jakoś mniej, a często potrzebują dwa języki perfekt, a ja umiem niemiecki, a angielski komunikatywnie, bo pracowałam kiedyś w USA jako kelnerka, ale to było wieki temu i przed studiami z germanistyki dlatego już nie umiem gadać, ale rozumiem wszystko:) bratkaf tak sezon urlopowy, ale w wawie to napewno jest szansa na pracę, ale niesety do odważnych świat należy, ja tam nie boję sie ryzyka no w wawie jest na pewno szansa, dlatego będę konsekwentnie szukać. Ja się trochę boję ryzyka, ale chciałabym, tylko muszę bardziej w siebie uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 16.07.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 teraz ja sie pogubiłąm, na etacie 150 tyś dochodu to chyba bardzo przyzwoicie?co nie? a kto tak napisał? mi tez się wydaje, że przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.07.2014 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 a to czemu, z powodu zakupów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.07.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Dzisiaj znajomość języka to chyba juz standard jest? ;)Atutem jest zawsze znajomość chińskiego czy innych mniej popularnych ale angielski niemiecki to norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.07.2014 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 fajna to zlaeży na jakim poziomie norma, tym uczonym ze szkoły to chyba raczej nie, co innego swobone porozmawianie z kims Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.07.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 język ang raczej już średnio - bo wymagają wszędzie.Teraz w cenie wąska specjalizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.07.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Moj brat pracuje w Toyocie jest odpowiedzialny za zamówienia zarabia spore pieniądze oczywiście angielski perfect ale szef zaproponował mu ze jak nauczy sie japońskiego jego płaca wzrośnie o jeszcze tyle samo.Teraz siedzi i kuje po pracy.:pMasakryczny język do nauczenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.07.2014 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 magda dochód to po odliczeniu kosztów, czyli na łapkę z opodatkowaniem lub bez, zależy czy firma czy nie ale tak 150 tyś dochodu to jakieaś dycha miesiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 16.07.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 hihi ale jaką ma motywację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.07.2014 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 fajna jak nie chcesz to nie mów, ale spore to jakie, tak z ciekawosci pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.07.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 magda dochód to po odliczeniu kosztów, czyli na łapkę z opodatkowaniem lub bez, zależy czy firma czy nie ale tak 150 tyś dochodu to jakieaś dycha miesiecznie Renia no i wtedy by każdy chciał miec etat do 15 taki nawet bez FM:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.07.2014 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 a no tak, taki etat ok ale takiego nie ma, moja siostra też sporo zarabia, własnie z okolicy tej dychy ale w pracy rzadko ma czas cos zjeść, w domu jest o 19, duża odpowiedzialność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts