bratkaf 16.07.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 biedak boi się, że jakby od razu się położył to go wygonisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.07.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 nie, nie - po prostu coś ogląda a w sypialni jest zakaz tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 16.07.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 ooo u nas też nie będzie tv w sypialni jak ja się czasami pokłócę, to ze złości idę spać gdzie indziej lub męża wyganiam, niczemu to nie służy, po prostu w złości robi się różne głupie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.07.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 mój zasypia nieświadomie - ogląda wiadomości i zasypia, budzi się o 23 i idzie do łóżka. A co do tv w sypialni - to ja bym chciała mieć w weekendy - dziecko przychodzi, włączam bajki i śpię dalej a one obok ogląda. Bo na tablecie to nie to samo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 16.07.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Jestem, ale mam dzisiaj dzień świra, wścieku macicy chyba dostanę z tego gorąca:mad:. Lubię lato, gorąco, słonko, ale upał w mieście liczy się podwójnie , a jeszcze jak się ma do pozałatwiania sprawy w urzędach:mad: W pewnym momencie myślała, że dopadnie mnie "syndrom gorącego lata":mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 16.07.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 a ja kiedys bardzo chciałam TV w sypialni, mój natomiast był przeciwny i stawiał weto, teraz to w sumie jestem mu wdzięczna, że mi nie uległ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 16.07.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Kurcze, powiem wam, że ja też coraz częściej myślę o czymś swoim. Ja pracuję na etacie po 9,5 godz. codziennie, w piątki kończę szybciej bo o 14-tej. Suma summarum i tak firmie oddaję gratis 4,5 godz. tygodniowo = 18 godz w miesiącu. A to jest jakieś 27 dni w roku. Czyli cały urlop!!! Płaca:mad: Coś trzeba robić, tylko właśnie ten strach - wyjdzie - nie wyjdzie, konkurencja, itp. itd. Z drugiej strony jak nie zaryzykujesz to sie nie dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.07.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Nilaf to prawda - chociaż ja mam taki plus, ze czas pracy nienormowany - do tej pory z tego bardzo mało korzystałam, a od września młode do przedszkola więc będę 8-14 pracowała a płaca za cały etat także to jest ten plus - nic mnie nie interesuje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 16.07.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Ja to bym chciała np. taka Klinikę otworzyc jak ma dr Szczyt, :wiggle: Patrząc na terminy wizyt - zapotrzebowanie jest:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 16.07.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 co taka ciszzzzza, aaaa pora obiadowa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 16.07.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Ja to bym chciała np. taka Klinikę otworzyc jak ma dr Szczyt, :wiggle: Patrząc na terminy wizyt - zapotrzebowanie jest:yes: O to pojechałaś po bandzie tylko skąd te miliony na to wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 16.07.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 co taka ciszzzzza, aaaa pora obiadowa:lol2: Ja właśnie po obiadku i sprzątaniu ale większość pewnie już pracę skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 16.07.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 O to pojechałaś po bandzie tylko skąd te miliony na to wziąć No właśnie, pierwszy milion podobno trzeba ukraść:rotfl::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 16.07.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 No właśnie, pierwszy milion podobno trzeba ukraść:rotfl::lol2: Mój mąż tak zawsze powtarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.07.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 16.07.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Yoka, a u Ciebie co taka cisza??? Pewnie nurkujesz w materiałach, projekty robisz, czy już masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.07.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Kurcze sama sobie roboty narobiłem dzisiaj bo i obiad ( gulasz) i ryba do wyfiletowania i oczywiście do usmażeniu ia i kompot z truskawek i jeszcze 15 kg ogórków do włożenia w słoiki.:mad:Wszystko na jeden dzien jakby nie można było rozłożyć na kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 16.07.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 A nie sorki juz widzę, nie ma ciszy, ja nie wiem jak mogłam przegapić nowy wpis z wczoraj:bash:, a zaglądałam dwa razy. Przeczytałam na jednym wdechu, czasami tak mam, że jak cos mnie wciągnie to szybko czytam, dostaję oczopląsu, jakby ktoś za chwilę miał zwinąć tekst i nie pozwolić dokończyć Pięknie napisane, jesteś mama SUPERMENKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 16.07.2014 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Kurcze sama sobie roboty narobiłem dzisiaj bo i obiad ( gulasz) i ryba do wyfiletowania i oczywiście do usmażeniu ia i kompot z truskawek i jeszcze 15 kg ogórków do włożenia w słoiki.:mad:Wszystko na jeden dzien jakby nie można było rozłożyć na kilka. a ogórków nie musisz dzisiaj robić , zostaw na jutro:D:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.07.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Właśnie sie za nie zabrałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts