Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem, ale mam dzisiaj dzień świra, wścieku macicy chyba dostanę z tego gorąca:mad:. Lubię lato, gorąco, słonko, ale upał w mieście liczy się podwójnie :lol2:, a jeszcze jak się ma do pozałatwiania sprawy w urzędach:mad: W pewnym momencie myślała, że dopadnie mnie "syndrom gorącego lata":mad:

Kurcze, powiem wam, że ja też coraz częściej myślę o czymś swoim. Ja pracuję na etacie po 9,5 godz. codziennie, w piątki kończę szybciej bo o 14-tej. Suma summarum i tak firmie oddaję gratis 4,5 godz. tygodniowo = 18 godz w miesiącu. A to jest jakieś 27 dni w roku. Czyli cały urlop!!! Płaca:mad: Coś trzeba robić, tylko właśnie ten strach - wyjdzie - nie wyjdzie, konkurencja, itp. itd. Z drugiej strony jak nie zaryzykujesz to sie nie dowiesz.

A nie sorki juz widzę, nie ma ciszy, ja nie wiem jak mogłam przegapić nowy wpis z wczoraj:bash:, a zaglądałam dwa razy. Przeczytałam na jednym wdechu, czasami tak mam, że jak cos mnie wciągnie to szybko czytam, dostaję oczopląsu, jakby ktoś za chwilę miał zwinąć tekst i nie pozwolić dokończyć:yes: Pięknie napisane, jesteś mama SUPERMENKA

Kurcze sama sobie roboty narobiłem dzisiaj bo i obiad ( gulasz) i ryba do wyfiletowania i oczywiście do usmażeniu ia i kompot z truskawek i jeszcze 15 kg ogórków do włożenia w słoiki.:mad:Wszystko na jeden dzien jakby nie można było rozłożyć na kilka.:sick:

a ogórków nie musisz dzisiaj robić , zostaw na jutro:D:D:yes: