Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jezu, ja też nie wyrabiam :bash:.

Co się dzieje! :o :jawdrop:

w ciągu miesiąca 3 szkolenia włochy plus 2 w pl..... a pracy jakby jakis boom szedł a nie wychodzenie z kryzysu.....

kurcze ale miałem hotel ostatnio polecam pod warszawką narvil .... obiekt na bogato...... żadnych półśrofków, marmury, eggchairy, na tarasie egzotyki....

do tego restauraja z kuchnią molekularną i mega rozrywki na terenie..... pomijam spa i baseny.........

zaistalowałem sobie w końcu bloglovina ..... juz mi nie umkniecie :D

Edytowane przez lolek7825

ja już po kawce

Napisałam wczoraj długiego posta i gdzieś mi zniknął:/

Fajne rzeczy kupiłaś Kamila, ja też ostatnio kilka sukienek mierzyłam w Simple, ale takich bardziej weselnych ale nic nie kupiłam w końcu. Tak jak wam pisałam pójdę w takiej granatowej, co nie mogłam dobrać do niej stanika, ale na dnie szafy znalazłam stary stanik, który pasuje, nie spłaszcza za bardzo no i nie wystaje po bokach. Sprawa załatwiona.

3mam kciuki za pracę, szybko się wdrożysz i już będzie łatwiej. Na początku zawsze tak jest, że nie wiadomo co robić i jak robić, ale będzie dobrze. Jak to nie tajemnica to pochwal się co to za stanowisko.

Hejka wszystkim, Kamila, na początku wszystko wydaje się trudne, nie do ogarnięcia. Po okresie próbnym bedziesz śmigać jak ta lala:yes: Powodzenia

dokładnie :)

Kamila będzie dobrze - wdrożysz się i jeszcze czas na FM znajdziesz:lol2:

/jak dobrze, ze u mnie nie ma dress code - nawet dziś mam Melisy z sercem i spodnie za kolana:lol2::lol2::lol2::lol2:)

dokładnie :)

Kamila będzie dobrze - wdrożysz się i jeszcze czas na FM znajdziesz:lol2:

/jak dobrze, ze u mnie nie ma dress code - nawet dziś mam Melisy z sercem i spodnie za kolana:lol2::lol2::lol2::lol2:)

witka,

Fajnie masz Magda u mnie by to nie przeszło.......

Ilonka tak tam gdzie kwasniewska...... masakra, robi niesamowite wrażenie (hotel, nie kw.)