Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ej, raz zrobiłam dla gości, którzy wcześniej takiego cuda nie jedli, risotto z kurczakiem i kurkami to po nałożeniu czekali na zalanie zupą :rotfl: było mega smaczne, muszę zrobić.

Z kurkami był jeszcze jakiś patent z mąką, ale u mnie nie zadziałał więc tego ;).

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No ja przy piątku mam dużo papierkowej roboty, kierownik wziął urlop i wszystko spadło na mnie:)

Mój lubi jeść mięso, jak na obiad nie ma mięsa to zaraz czegoś szuka, lub pyta czy nie mogłam dodać np. kurczaka.

Ale dzisiaj go oszukam:) zrobiłam takie o to kotlety: http://feed-me-better.blogspot.com/2013/12/dietetyczne-kotlety-z-kaszy-gryczanej.html

są na prawdę pyszne, jadłam nawet teraz w pracy na zimno i nawet nie czuć, że mięsa w nich nie ma, są wilgotne w środku i przez to wydaje się jakby było tam coś rozdrobnione:)

Zrobię do tego jakąś mizerię lub fasolkę jak na zdjęciu i będzie obiad:)

Mój to gotuje czasami (gotował jak był na miejscu), ale raczej takie proste rzeczy, zupy umie zrobić, karkówkę upiecze, sałatki różne robi, ale się non stop o coś pyta i mnie drażni tylko;) a do tego taki bajzel robi:/

Ja to lubię takie wymyślne rzeczy czasami zjeść, ale jak sama nie zrobię to się nie doczekam.

No ale nie będę na niego narzekać, ma dużo innych zalet:rolleyes: i jak o coś poproszę to zawsze zrobi, pomoże itp:)