nilaf 18.07.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Dokładnie:yes:, to jest reakcja z opóźnionym zapłonem Fajna W końcu to wylazło wszystko z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.07.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 No chyba tak.Reni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.07.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Właśnie chyba tak...wylazlo i co teraz zrobic żeby przełamać ten marazm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.07.2014 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 także teraz trochę luzu i od nowa do boju o lepsze jutro:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 18.07.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 taa, za dwa tygodnie bierz swojego m pod pache, wykup fajny weekend tylko we dwoje. Macie rocznicę, fajny moment żeby przemyśleć, spokojnie porozmawiac i zacząć żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.07.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Ta sprawa z mężem to juz można powiedziec ze ok ale niepotrzebnie przejmuje sie problemami które mnie bezpośrednio niedotycza( jakieś choroby bliższych i dalszych znajomych,jakieś wypadki itp rzeczy) kurcze...czemu ja tak mam??? :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 18.07.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 na każdego podziała coś innego...nie ma jednej uniwersalnej recepty tymczasowy, Ty to chyba taki pesymista jesteś z natury? Nie znam Cię, ale tak Cię odbieram (może się mylę) przypominasz mi taką postać z bajki .... Smerf Maruda:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 18.07.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 taa, za dwa tygodnie bierz swojego m pod pache, wykup fajny weekend tylko we dwoje. Macie rocznicę, fajny moment żeby przemyśleć, spokojnie porozmawiac i zacząć żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 18.07.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Hej wczoraj cały dzień o kurkach było to zapytam przy okazji: dajecie swoim dzieciom grzyby??? Moja ma 4 lata i jej nie daje a wy swoim???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 18.07.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 tymczasowy, Ty to chyba taki pesymista jesteś z natury? Nie znam Cię, ale tak Cię odbieram (może się mylę) przypominasz mi taką postać z bajki .... Smerf Maruda:lol2: :lol2: A mnie Ważniaka (żarcik taki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 18.07.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Hej wczoraj cały dzień o kurkach było to zapytam przy okazji: dajecie swoim dzieciom grzyby??? Moja ma 4 lata i jej nie daje a wy swoim???? Ja podaję ale w bardzo małych ilościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 18.07.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Hej wczoraj cały dzień o kurkach było to zapytam przy okazji: dajecie swoim dzieciom grzyby??? Moja ma 4 lata i jej nie daje a wy swoim???? Ja swojemu nie dawałam długo, długo:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.07.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Nesska mój ma 3 lata - jajecznicy z grzybami mu nie dam - ale z pizzy gotowej np pieczarek nie ściągam - sos grzybowy dam - ale grzybów wtedy daje mało - raczej sam sos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.07.2014 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 fajna wyjazd z mężem dla odbudowania relacji to chyba najlepszy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.07.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 nilaf, no co Ty? Dzieci nie mogą jeść grzybów? Pytam, bo serio nie wiem . Mój już wcina pieczarki i kurki. Wiadomo, że mają mało wartości odżywczych i chłoną zanieczyszczenia jak gąbka (pieczarki nie, bo nie rosną w lesie), ale skoro my czasami jemy, to on też. Innych grzybów raczej nie jemy (nie lubimy), więc i on nie dostanie. Aha, ostatnio jeszcze zupę z truflami wcinał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.07.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 fajna wyjazd z mężem dla odbudowania relacji to chyba najlepszy pomysł Tez tak myśle.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 18.07.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 No tak słyszałam i tego się trzymam, dzieci do 10 r.ż. nie powinny jeśc grzybów, ukłąd pokarmowy ciężko trawi chitynę. Pieczarki to wyjątek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.07.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 cholercia - zrobiłam ten sos kurkowy i mięso z królika miałam... do tego ryż jaśminowy i co? na 4 godz przed tym rezonansem nie mogę jeść i pić :bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.07.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Nie, nie mogą. Pieczarki od 2 czy 3 roku życia chociaż niektórzy dają wcześniej, a normalne grzyby zaleca się dużo dużo później - między 9 a 12 r.ż.. Są szkodliwe, bardzo obciążają wątrobę i nie tylko. Oczywiście słyszę "a mojemu nic nie było" ale wątroby dzieciaka nie widać przez skórę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.07.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 No tak słyszałam i tego się trzymam, dzieci do 10 r.ż. nie powinny jeśc grzybów, ukłąd pokarmowy ciężko trawi chitynę. Pieczarki to wyjątek:yes: Ok, właśnie przeczytałam. Całe szczęście tylko raz mieliśmy kurki na obiad w tym roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts